Sporty Motorowe - Formuła 1 2014
mjsystem - 06-04-2014, 23:27
Poza "pierdzacymi" silnikami formuła zaczyna nabierać nowego wymiaru. Coś się dzieje i może przestanie wiać rutyną. Brawo dla Merców. To już nie to samo co 5 lat temu, ale... Zobaczymy.
swinks_UK napisał/a: | Bezcenne! |
bialyjayz napisał/a: | eraz wie jak się czuł Webber przez ostatnie kilka lat u jego boku |
Ciekawe, kiedy puszczą mu nerwy
szuwar - 07-04-2014, 08:13
swinks_UK napisał/a: | Vettel wygrał nagrodę komika miesiąca
Teksty przez radio bezcenne:
1. "dlaczego jestem wolniejszy od Riccardo?"
2. "chyba drs nie działa" - "Sebastian, drs jest sprawny, Daniel jest szybszy"
3. "Sebastian oszczędzaj bolid, Daniel jest szybszy, nie blokuj go"
Bezcenne! |
Miód dla uszu
Podobało mi się również jak Hamilton dał radę w końcówce teoretycznie na gorszych gumach. I team zachował się odpowiednio, bez "team order", tylko powiedział że mają obaj dojechać ... bo historia widziała już bratobójcze walki które przynosiły katastrofy.
mkm - 07-04-2014, 13:43
mjsystem napisał/a: | Poza "pierdzacymi" silnikami formuła zaczyna nabierać nowego wymiaru. |
Nie czytałęm czy realizatorzy dźwięku coś faktycznie poprawili w transmisji, ale wydaje mi się, że podczas tego GP, dzwięk był już mniej drażniący
milo - 07-04-2014, 15:09
Gra ktoś w lidze typerów http://www.f1.v10.pl/Liga,Typerow,F1,552.html
mjsystem - 19-04-2014, 09:05
Chiny zapraszają Hammilton zdobył Pole Position. Riccardo znow przed Vettelem !
bialyjayz - 19-04-2014, 09:12
mjsystem napisał/a: | Chiny zapraszają Hammilton zdobył Pole Position. Riccardo znow przed Vettelem !
_________________ |
a ja nie mam polsat sport a net za słaby by oglądać
Krystian99 - 19-04-2014, 23:04
Może jutro popada, fajnie by było
mjsystem - 19-04-2014, 23:35
bialyjayz napisał/a: | a ja nie mam polsat sport a net za słaby by oglądać | Są powtórki na Polsat Sport News. To kanał ogólnodostępny
bialyjayz - 20-04-2014, 00:05
mjsystem napisał/a: | Są powtórki na Polsat Sport News. To kanał ogólnodostępny |
to nie film, żeby retransmisje oglądać co za przyjemność oglądać coś co wiesz jak będzie miało zakończenie, bo nie wierze, że gdzieś wcześniej nie zobaczę bądź nie usłysze jaki wynik wyścigu
mjsystem - 20-04-2014, 14:41
bialyjayz napisał/a: | to nie film, żeby retransmisje oglądać |
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma Ja niejednokrotnie muszę oglądać nagranie zamiast relacji.
Wracając do wyścigu, brawo dla Mercedesa. Szkoda mi Massy, błąd teamu, pech? Vettel usłyszał piękne słowa: Danielle jest szybszy Alonso też się pokazał z dobrej strony Nie było nudno
madź - 21-04-2014, 10:25
mjsystem napisał/a: | bialyjayz napisał/a: | a ja nie mam polsat sport a net za słaby by oglądać | Są powtórki na Polsat Sport News. To kanał ogólnodostępny |
Podczas 1,5h retransmisji godzina to reklamy.
Krystian99 - 21-04-2014, 23:12
Massy szkoda, nie miał chłopak szczęścia Mercedesy standardowo pokazały że w tej części sezonu są nie do dogonienia, a w szczególności pokazał to Rosberg który po starcie spadł na 7 czy 8 pozycję a dojechał na drugiej
mjsystem - 09-05-2014, 21:21
Jak dzisiejsze treningi Panowie? Oglądał ktoś?
Krystian99 - 09-05-2014, 23:36
Ja nie oglądałem, ale niezmiernie się cieszę że znów wracamy do wyścigów i trzymam kciuki za Ferrari i mam nadzieję że odrobili lekcje
bialyjayz - 10-05-2014, 00:18
Formuła wydaję sie być atrakcyjniesza niż w poprzednich latach więc mogli by pomyśleć do powrotu na otwarty Polsat
|
|
|