Gadzety - Oficjalna bluza mitsumaniaki !!!
Cezar - 05-03-2007, 15:59
Jestem za dodadkowym napisem na kapturze
Gene - 05-03-2007, 17:18
Na plecach nie ma sensu wstawiac napisu. Chodzi o pewien smak a nie o to aby sie wytapetowac. Element na kapturze mial za zadanie rozbic schemat i ladnie tam zaswiecic. Dodawanie czegos na plecach od tak, spowoduje dzialanie na szkode bluzy. Oczywiscie to moje zdanie i mozecie miec inne ale powtarzam, bluza to nie choinka. Mozna byloby wstawic duze logo kubu lub marki (30 cm), ale haft tego totalnie podniesie cene a upychanie napisiku na sile jest dzialaniem zle wplywajacym na odbior projektu.
Matejko - 05-03-2007, 17:25
dla mnie na kapturze
matt81 - 05-03-2007, 18:15
Ja uważam że napis z przodu byłby wystarczający , oblepienie "ozdóbkami" całej bluzy niczym choinka pachnie mi troche "bazarkowym stylem". Ale oczywiście to jest tylko moje zdanie i w razie czego spróbuje się dostosować do większości
Chooper - 05-03-2007, 19:47
mnie tam lata koło ch***, jeden i drugi wariant mi pasuje chce bluze i już
Anonymous - 05-03-2007, 19:51
Ja jestem za napisem na kapturze. Powinno być klasycznie, jak ktoś będzie chciał przeczytać co jest napisane to przeczyta. Proponuję nawet lekko zmniejszyc logo z przodu - tak jak to jest to na ubrankach dobrych marek.
Bo za chwilę ktos zaproponuje napisy na rekawkach i ściągaczach i na lewej stronie i można lecieć na imprezę disco polo - nie przesadzajmy bo będzie jak na festynie...
Cezar - 05-03-2007, 20:08
Napis na plecach byl by fajny na bluzie bez kaptura, tak kaptur bedzie go raczej zaslanial
A co wy na to aby logo z przodu wysrodkowac?
Anonymous - 05-03-2007, 20:26
Cytat: | A co wy na to aby logo z przodu wysrodkowac? :wink |
Mam propozycję zróbmy narazie tyle bluz ile jest chętnych czyli - bluzy z kapturkiem, logo z przodu po lewej i napis na kapturku. Jak pójdzie jedna partia to trzeba poszukac chętnych na inny wzór zamówi się i wszyscy będą szczęśliwi - ja chce mieć bluze a jak tak dalej pójdzie to moze będę miał za pół roku albo póżniej, bo każdy chce coś zmieniać. Nie trafimy w gusta każdego więc zróbmy kilka wzorów pod warunkiem że będzie wystarczająca liczba chętnych na każdy kolejny wzór.
Logo w środku to maja dzieciaczki i na taką bluzeczkę z obrazkiem na środku zaklada się śliniaczek aby się nie ubrudziło..
Bez obrazy ale każda propozycja to tylko odwlekanie wykonania bluzy, to wszystko nie zmnierza do celu
Ja chcę mieć bluzę [/quote]
xcracing - 05-03-2007, 21:34
Podoba mi sie wzór ze zdjęcia z napisem na kapturze. Napis na plecach jest trochę oklepany (kiczowaty?) Na kapturze wygląda ciekawie.
Grześku - 05-03-2007, 21:36
Na plecach nosi się logo firmy w której się pracuje, na kapturze ma się to co się lubi
Czyli głosowałem na opcję nr 2
A tak na marginesie - nie ma co lepperować tylko wyszywać i kupować
Cezar - 05-03-2007, 21:39
Grześku napisał/a: | nie ma co lepperować tylko wyszywać i kupować |
Dokladnie
Borek, kiedy rusza produkcja?
Anonymous - 05-03-2007, 21:53
tak jak obiecalem dzis wyslalem maila w sprawie wyceny bluzy z 2 haftami (z przodu i na kapturze) i czekam teraz na odpowiedz
Anonymous - 05-03-2007, 22:04
To wycena będzie dopiero teraz?? Żeby się nie okazało że będzie znacznie wyższa niż ta podana w pierwszym poście.
Anonymous - 05-03-2007, 22:21
wszystko ok ale napis na plecach bedzie ok, na kapturze porazka!!pozdrowionka
Anonymous - 05-03-2007, 22:23
tak jak pisalem wczesniej za dodatkowy haft bedzie najprawdopodobniej doplata 5zl chociaz wczesniej wyceniali mi bluze dla identycznego haftu na kapturze jak z przodu dlatego wyslalem jeszcze raz zapytanie
|
|
|