Sport - Inne - Extra skopana i dawna druga
sieegurd - 30-04-2011, 22:58
Marcin-Krak napisał/a: | igi napisał/a: | ale graliście u siebie a nie na wyjeździe choć graliście to za dużo powiedziane
A terminarz macie ciekawy |
I co z tego Będą wzmocnienia na LM. Boguś obiecał Robertowi.
Tylko jak tak dalej pójdzie, to Roberta M. szybko w Krakowie może nie być |
Masakra jakaś Nie jest mi do śmiechu, bo to co się dzieje w extraklasie, to żenada
gzesiolek - 12-05-2011, 11:29
no to mamy chyba juz mistrza naszej ekstrazenuaklasy...
gratki dla Wisly, choc moim zdaniem zasluzyli najbardziej, to i tak mistrz ten chyba jest najslabszy od czasow Zaglebia Michniewicza... choc z drugiej strony patrzac na Wisle w sierpniu, a Wisle na wiosne to trudno nie zauwazyc postepu... wiec jest jednak mikra szansa ze w sierpniu zobaczymy jeszcze lepsza Wisle a nie zbieranine sprzed roku...
najbardziej martwie sie o Lecha, bo co jak co to ranking w Europie ma najlepszy i wplywa to ranking krajowy... jego brak w pucharach przez rok to bedzie tragedia dla naszego rozstawienia na przyszlosc... wiec nich kurna zepna posladki, bo wczoraj wygladali jakby im nie zalezalo... to Wisla jezdzila na tylkach i doskakiwala to kazdego gracza przy pilce... a Lech odbebnil meczyk...
w niedziele derby wiec profilaktycznie nie bede wychodzil wtedy z domu, bo idiotow nie sieja... trzymam kciuki za Pasy, zeby sie utrzymali... ale na osiedlu obok moge dostac tylko dlatego, ze nie bede spiewal "Wisla to stara k..." itp. ogolnie klimaty kibolskie w Kraku sa mocno porypane i zdania na ten temat nie zmienie...
Morfi - 12-05-2011, 11:45
Kto wg was spadnie.
Moim zdaniem Polonia i Arka
yalook - 12-05-2011, 12:03
Morfi napisał/a: | Kto wg was spadnie.
Moim zdaniem Polonia i Arka |
o ile przy zielonym stoliku nikt nie zdecyduje o karnej degradacji jakiegoś zespołu to też tak myślę, że Polonia i Arka polegną.
Morfi - 12-05-2011, 12:08
Polonia ma problemy z licencją. A stadion najgorszy z całej ligi
Anonymous - 12-05-2011, 13:12
Morfi napisał/a: | Polonia ma problemy z licencją. |
Nie tylko Polonia: http://sport.interia.pl/p...cji,1636843,812
I chyba najładniejszy gol ostatniej kolejki w wykonaniu Saidiego Nitibazonkizy: http://www.youtube.com/watch?v=oBlhCLS8p-I
akbi - 12-05-2011, 19:32
Bytom i Kielce
Marcin-Krak - 12-05-2011, 20:59
Wisła
Śląsk
Lechia
No to może być wielce interesujące podium w tym sezonie
arci - 12-05-2011, 21:25
Powoli się okazuje ze piłka nożna jednak nie dla kibiców , rząd powinien każdemu wchodzącemu na stadion wszczepić chipa do ucha ( co najmniej jak bydłu rogatemu )
z oczywiście wszelkimi możliwymi danymi i podsłuchem , zobaczymy co będzie dalej ale
czarno to widzę z perspektywy R22
gzesiolek - 12-05-2011, 23:10
arci napisał/a: | co najmniej jak bydłu rogatemu |
problem w tym ze w przynajmniej 10% przypadkow powyzsze zdanie ma racje bytu bynajmniej bez nadmiernego obrazania...
a ze przez te 10% obrywa sie kibicom... jest to tez nieco ich wina bo nadal nikt nie potrafia sie pozbyc ze swych szeregow zwyklych bandytow i zadymiarzy... dla ktorych pilka jest na 2gim lub nawet na dalszym jeszcze planie...
nie mowie ze aktualne dzialania sa dobre bo to tylko pokazowka... ale cos trzeba z tym zrobic i moze chaotyczny atak rzadu PR choc wyzwoli dyskusje na ten temat, jak i co zmienic, zeby na stadionach bylo miejsce dla wszystkich kibicow niezaleznie od stopnia fanatyzmu i aby byli tam bezpieczni... no i zeby kazdy chlystek z szalikiem na twarzy zechcial jednak przestrzegac prawa i norm spolecznych...
arci - 13-05-2011, 21:57
Nie mogąc pochwalić się żadnymi sukcesami ,trzeba wydać walkę kibicom , zgodnie z płynącymi
dyrektywami , każdy objaw fanatyzmu nie zależnie od proporcji musi zostać stłumiony , grunt do tego robiła w ciągu ostatnich lat g.w oraz tvn , pokazując lub opisując wydarzenia związane z meczami wklejając zdjęcia lub filmy z ostatnich kilkunastu lat , ale postronny obserwator tego nie zauważał sądząc że tak wygląda kolejka ligowa , wydarzenia z pucharu są tylko pretekstem do działań na większą skale , ogłupianie społeczeństwa ( nie cierpie tego wyrazu ) ludzi osiągnęło już szczyt absurdu , swego czasu biorąc na mecz syna ( miał wtedy ok. 6 lat ) znawcy tvn i g.w stwierdzili że biorę chłopaka na pewną śmierć , a pismaki swoje robią „zorganizowana grupa przęstępcza „ na każdym kroku , na mecze w kolejce chodzi kilkadziesiąt tysięcy a znawcami tematu którzy nawet nie otarli się o stadion są miliony , być może za niedługo wejdą zakazy (dożywotnie ) poruszania się PKP lub MPK bo przeciesz trzeba czymś na mecz dojechać , a w między czasie uznać Kosowo za niepodległy kraj ( teraz to chyba czas na Śląsk przynajmniej w perspektywie czasu) a dla niepoznaki zwiększyć akcyze na wszystko
I to jest ten twór dumnie zwany U.E , ale i tak panie premierze nasze truskawki jak i kibice są najlepsi
Marcin-Krak - 13-05-2011, 23:21
Myślę, że dzisiejszy mecz pokazał, kto raczej w pucharach grać nie powinien.
Swoją drogą, kto powinien
gzesiolek - 14-05-2011, 01:04
arci, gdyby to bylo tak czarno-biale jak staraja sie przedstawic gw z jednej strony i protestujacy kibice z drugiej...
i jak zamykanie stadionow "bo tak" jest glupota tak solidarnosc kibicow takze z elementem ktory jest i nikt go na zdjeciach z Bydgoszczy, czy wielu innych miejsc, nie dorabial komputerowo, czyli bezmozgami, ktorzy zaslaniajac twarz mysla ze im wszystko wolno...
sorki, ale jesli w protescie tym wiecej sie mowi o zlym Tusku, niz prawdziwych problemach kibicowania w Polsce, to ja nie zycze dobrze protestujacym kibicom...
PS. jestem piknikiem... bylem w swym zyciu ledwo kilkanascie razy na meczu... jak juz bylem zdzieralem gardlo i uczylem sie przyspiewek, ale takich pro, a nie anty...
ale na tych moich pobytach na meczach spotkalem sie kilkakrotnie z zachowaniem kiboli ktorego nie powinno byc, bo po prostu czuja sie bezkarni...
a juz czare goryczy do "srodowiska" przelal fakt, gdy wieczorem na naszym osiedlu zagorzali fani Pasow, czepili sie do mnie i mojej zony wtenczas w zaawansowanej ciazy, ze nie spiewalismy z nimi o rozwiazlosci seksualnej Wisly... udalo mi sie wybrnac z sytuacji tak ze bylem tylko popchniety pare razy, a zony nie tkneli i koniec koncow zostalem uznany za "swojaka", ale od tego czasu jestem za tepieniem wszelakich objawow debilizmu okolo stadionowego... zabieraja sie do tego od d... strony, ale przynajmniej cos sie dzieje, chocby na pokaz... moze ktos pomysli jak sprawic aby margines nie byl chroniony przez mase prawdziwych kibicow... i zeby tej calej masy nie traktowac jednakowo z debilami...
Marcin-Krak, i tak w C+ za najgorszy mecz rundy wiosennej uznali Wisla-Lech... teraz Legie chwalil ze waleczna i ze w 9 nie przegrali...
Marcin-Krak - 15-05-2011, 20:29
Mistrza znamy.
Ciekawe co będzie na miejscach 2 i 3 oraz kto spadnie, bo chyba zapachnie jeszcze niespodziankami.
Oby następny sezon był lepszy
sieegurd - 15-05-2011, 21:46
Marcin-Krak napisał/a: | Mistrza znamy.
Ciekawe co będzie na miejscach 2 i 3 oraz kto spadnie, bo chyba zapachnie jeszcze niespodziankami.
Oby następny sezon był lepszy |
Akurat Mistrz Nam pasuje Marcinie Ciekawe kto będzie grał w pucharach
|
|
|