To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Komputery, RTV, AGD, Komorki - a jakich komóreczek używacie??

londolut - 28-02-2013, 09:10

Hubeeert, największe jajo to jest czas czuwania na GSM dla SGN2 :D

Tak w ogóle to niezłe porównanie. topowe kombajny vs 13 letni telefon :) Było by bardziej wiarygodnie jakby ilość głosów była mniej więcej taka sama (szczegóły do wglądu pod każdym foto modelu)

Juiceman - 02-03-2013, 09:55

A jak dodacie do porównania nokie 3310 xD
yaro1976 - 02-03-2013, 10:38

a ja ze swojej strony mogę z całym sercem polecić Galaxy SII, andek na pokładzie, śmiga aż miło, aplikacji w brud, grafika w pełni zadowala, z zasięgiem nie ma problemów (Orange), dźwięk rozmówcy bardzo dobrze, z głośniczka już nieco gorzej, np w porównaniu z SE W995, net bardzo przyjaźnie się przegląda, nic się nie tnie, fajny kombajn, tylko jak ktoś się przesiada tak jak ja z guzikowca, to są problemy z odnalezieniem się w obsłudze, kwestia przyzwyczajenia,
miałem do wyboru SII i SIII, próżność przemawiała za SIII, jednak pragmatyzm zdecydował i głównie ze względu na mniejsze gabaryty wybrałem II, III to już telewizor :) , który do niewielu kieszeni się zmieści
tak więc polecam SII, szczególnie biały, tak dla odmiany

Owczar - 24-03-2013, 23:19

Czy ktoś z forumowiczów używa ZTE Grand X In? Do wyboru jest jeszcze LG L7. Z tych dwóch muszę wybrać mniejsze zło. ;)
karolgt - 24-03-2013, 23:27

Owczar napisał/a:
Czy ktoś z forumowiczów używa ZTE Grand X In? Do wyboru jest jeszcze LG L7. Z tych dwóch muszę wybrać mniejsze zło. ;)

Miałem LG L7 przez jakieś 5 dni. Dostałem go w Play i zanim ktoś go kupił na allegro to się chwile pobawiłem.
Wyświetlacz - super, nawet bardzo.

Zanim go kupiłem naczytałem się mnóstwo opinii że jest wolny, że ciężko go używać i że bardzo przycina. Średnio w to wierzyłem w końcu procek 1 Ghz. Tylko że jednak 1 Ghz firmy X nie równa się 1 Ghz firmy Y :)

Ogólnie odradzam. Telefon chodził okropnie. Jako czysty system to jeszcze dało się używać go do dzwonienia, po ustawieniu Launchera i 2-3 aplikacjach to nawet menu potrafil wczytywać dobre 5 sekund (nie przesadzam).
Na forum androida opinie podobne.
Jedyny plus to że dobrze stoi na allegro. Zawsze można go sprzedać i kupić coś lepszego :)

Owczar - 24-03-2013, 23:47

Właśnie dlatego z tych dwóch zastanawiam się nad ZTE. Co prawda ZTE na rynku smartfonów jest nowością, ale nie jest to chińska firma krzak, tylko producent produktów dla telekomunikacji.

Teraz używam P970 i w sumie telefon niczego sobie. Jednak brakuje tej płynności w działaniu.

karolgt - 24-03-2013, 23:59

ten ZTE wydaje się lepszy jeśli chodzi o parametry.

Sprawdź Tutaj - ponad 74 strony opinii :)

londolut - 25-03-2013, 09:21

Weź LG L7 sprzedaj oba, które masz i kup coś co jest normalnym produktem.
Owczar - 25-03-2013, 09:27

To telefon firmowy więc nie mam takiej opcji. Mogę jedynie zachować do pary P970 ;)
londolut - 25-03-2013, 12:43

I w firmowym abo nie ma lepszych aparatów? Dziwne. no to jeśli to firmowy to ja bym wziął ZTE.
Owczar - 25-03-2013, 13:36

Źle się wyraziłem ;) Miałem na myśli służbowy :)

Tak czy inaczej GXI nieaktualny. Zmienił się standard.

Do wyboru Jest windows phone 8S, lumia 800 i Sony Xperia J.

spown - 25-03-2013, 20:53

Owczar napisał/a:
Źle się wyraziłem ;) Miałem na myśli służbowy :)

Tak czy inaczej GXI nieaktualny. Zmienił się standard.

Do wyboru Jest windows phone 8S, lumia 800 i Sony Xperia J.

Miałem identyczny wybór, a że prywatnie mam SGS3 i chciałe pozostać przy androidzie wybór padł na XPERIĘ - nie jest źle ;)

Owczar - 25-03-2013, 23:33

No tak prawdę mówiąc to niewielki skok z tego P970 ;) Ale jakbym miał wybierać to Xperia J chyba z tego grona najlepiej wypada. Jest jeszcze Galaxy Ace 2, Czy blackberry 9320, ale one mnie nie interesują totalnie.

Telefon będę wymieniał w maju. Widzę, że jest jeszcze opcja na Xperię P jeśli korzysta się z NFC, a ja jestem zainteresowany MyWalletem :) I w sumie z tego grona Xperia P pomimo słabej baterii byłaby najlepszym wyborem ;)

mlun - 27-03-2013, 18:42

To bierz Xperie:) Jak wybierałem dla siebie telefon to jakoś sony mnie bardziej przyciągnął niż samsung. ja nie lubię tych cukierkowych kolorów w samsungu i może dlatego:]
Marcelinho - 27-03-2013, 19:28
Temat postu: Mitsubishi Galant 2.4 GDI RalliArt
Sony Xperia J