To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Gadka Szmatka

SPIDER-ek - 01-09-2011, 16:50

manieklakmech, to twoja była ta Sigma:) wiesz moja żona sobie ją upatrzyła, jeżeli to ta i głos oddała:) A i dzięki za konstruktywną rozmowę przy domkach organizatorów:)
Adrianeo - 01-09-2011, 17:24

Przez przypadek znalezione nie wiem czy się Forest chwalił http://www.youtube.com/watch?v=hTEVRVCFGs0 :) Swoją drogą ogromnie żałuje że nie mogłem załatwić sobie dnia wolnego w pracy i spotkać się z wami. Za to mam prośbę aby udostępniać jak największa ilość zdjęć aby choć trochę móc poczuć rodzinną atmosferę Mitsumaniaków. Tak w ogóle nagrywał ktoś przejazd przez Bełchatów?:)
SHARK1979 - 01-09-2011, 17:54

Adrianeo napisał/a:
Przez przypadek znalezione nie wiem czy się Forest chwalił http://www.youtube.com/watch?v=hTEVRVCFGs0 :)

Nie wiem jak reszta ale ja to słyszałem sporo przed zlotem :P
Adrianeo napisał/a:
Za to mam prośbę aby udostępniać jak największa ilość zdjęć aby choć trochę móc poczuć rodzinną atmosferę Mitsumaniaków.

Jest temacik z foto i filmikami i sporo już tego :wink:

[ Dodano: 01-09-2011, 17:55 ]
Adrianeo napisał/a:
Tak w ogóle nagrywał ktoś przejazd przez Bełchatów?:)

Był taki fotograf z LE ale nie wiem gdzie jego dzieło :roll:

Anonymous - 01-09-2011, 18:01

Cytat:
Był taki fotograf z LE ale nie wiem gdzie jego dzieło

w obróbce parę tys zdjęć nie tak łatwo i trochę to trwa :)

SPIDER-ek - 01-09-2011, 21:21

czekamy, czekamy na te fotki :)
Anonymous - 01-09-2011, 22:07

SPIDER-ek napisał/a:
manieklakmech, to twoja była ta Sigma:) wiesz moja żona sobie ją upatrzyła, jeżeli to ta i głos oddała:) A i dzięki za konstruktywną rozmowę przy domkach organizatorów:)

Przykro mi zasmucę Ciebie a szczególnie żonkę ale moje cudo sigma stała w domu na "kobyłkach" byłem nowo nabytym galem V gen na WP ba nawet na którymś foto jest moja sexy naklejka na prawym tyle zielonki:D

SPIDER-ek - 01-09-2011, 22:18

no to głosowalismy na podobnego tj masz w profilu :) takiego koloru, mojej żonie strasznie się podobał:)
Anonymous - 01-09-2011, 22:27

SPIDER-ek napisał/a:
no to głosowalismy na podobnego tj masz w profilu :) takiego koloru, mojej żonie strasznie się podobał:)

Miała być:( lecz finanse nie dały rady jej naprawić - sprzęgło, skrzynia, gaz ale bez obaw na za rok szykuję ją na 100% chrom ma być chromem, kolor kolorem, i praca ślicznie mrucząca. Więc powtórzę się za rok jak oczywiście starczy mi zapału:D Ale któreś MM na bank będzie ja mam nadzieje że bordowe a żona że zielone:D trzeba będzie to jakoś rozwiązać i chyba wiem co z tego wyniknie:D Jak nie kojarzysz który to był to mateistka ma na avatarze. A tak przy okazji który ty to ty byłeś hahahaha:D był to mój pierwszy zlot i mam problemy z twarzami (mimo że pamięć mnie nie zawiodła nigdy to tym razem....):D

SPIDER-ek - 01-09-2011, 22:36

byłem jednym z wielu:) a SIGMY mają cos w sobie, oczywiście patrząc na żywo na nie, bo na obrazkach nie oddaje tego co w rzeczywistości
Anonymous - 01-09-2011, 22:38

SPIDER-ek napisał/a:
byłem jednym z wielu:) a SIGMY mają cos w sobie, oczywiście patrząc na żywo na nie, bo na obrazkach nie oddaje tego co w rzeczywistości

muszę braciaka się spytać na foto mi przypomni:D:D:D

wojtas - 01-09-2011, 23:28

Bordową sigmą sedan na zlot przyjechał PiotrZ. Jeden z najładniejszych kolorów w jakim wychodziły sigmy.
Anonymous - 02-09-2011, 00:14

wojtas021180 napisał/a:
Bordową sigmą sedan na zlot przyjechał PiotrZ. Jeden z najładniejszych kolorów w jakim wychodziły sigmy.

wiem coś o tym :) na zdjęciu jest to moja malutka:) i kombi.

wojtas - 02-09-2011, 00:24

Tak tylko, że bordo w kombi ma jaśniejszy odcień niż w sedanie. :wink: