Nasze Miśki - custom COLT by pawela
pawela - 26-01-2010, 11:36
| kartomaniak gti napisał/a: | zapaleni rajdowcy |
taa
| kartomaniak gti napisał/a: | ori fela GTi waży cos koło 6.5 kg tylko że to 14stka |
za mała
| kartomaniak gti napisał/a: | potem juz tylko zostaje walka z niedociążonym tyłem |
już trwa...
Wczoraj zupełnie spontanicznie znalazłem na allegro felgi z oponami, i znów skorzystałem, bo sprzedający nie przypilnował aukcji Szybka rundka do Sandomierza i fele już w domu:
Felgi dwuletnie, w MEGA stanie, prościutkie, żadnych zadrapań, otarć NIC, 15x6,5', 2 rozstawy, opony Kleber Hydraxer 195/50/15 z 2007 roku z 5mm bieżnika, do kompletu dostałem komplet nakrętek w tym 4 antykradzieżowe z kluczem.
I teraz najlepsze: CAŁOŚĆ KOSZTOWAŁA 460ZŁ + 60zł paliwo
Obecne malowanie uważam za strasznie wieśniackie, ale felgi pójdą w brąz lub gunmetal i będzie miodnie
I dodatkowo fotka tyłu po wywaleniu gratów:
I Colt obecnie:
j-rules - 26-01-2010, 12:45
| Cytat: | | i znów skorzystałem, bo sprzedający nie przypilnował aukcji | az strach cos wystawic
mkm - 26-01-2010, 12:52
pawela, zle felgi kupiles... Przeciez Colt nie ma 8-miu srub...
Musisz je chyba oddac...
kartomaniak gti - 26-01-2010, 14:44
| pawela napisał/a: | | już trwa... | od czego zacząłeś?
| pawela napisał/a: | | Obecne malowanie uważam za strasznie wieśniackie | wg mnie wygląda ok.
PS.przydały by sie kubły do colta
pawela - 26-01-2010, 17:40
| mkm napisał/a: | pawela, zle felgi kupiles... Przeciez Colt nie ma 8-miu srub...
Musisz je chyba oddac... |
heheh
| Cytat: | az strach cos wystawic |
pilnować trzeba
| kartomaniak gti napisał/a: | | od czego zacząłeś? |
spróbuje najpierw usztywnić dół, bo już jest wyczuwalnie bardziej nadsterowny
| kartomaniak gti napisał/a: | | PS.przydały by sie kubły do colta |
fotele już zaklepane, ale kasy brak na sfinalizowanie
Mugen MF8:
czyli tak będą wyglądały moje koła po malowaniu
macieekg - 26-01-2010, 18:24
| pawela napisał/a: | Mugen MF8:
czyli tak będą wyglądały moje koła po malowaniu |
Nie no w takim malowaniu a tym co wcześniej to niebo a ziemia
kartomaniak gti - 26-01-2010, 18:25
| pawela napisał/a: | | spróbuje najpierw usztywnić dół, bo już jest wyczuwalnie bardziej nadsterowny |
lepiej nie usztywniać, wpakuj 2 worki ziemniaków do bagariana i bedzie zajedwabiście
jak swojego grata usztywniłem to dupa jeszcze bardziej latała, teraz w miarę ogarniam to auto i nie zamierzam nic z tym robić bo popsułbym znakomitą zabawe
macieekg - 26-01-2010, 19:09
Czyli całe odelżenie tyłu psu na budę bo wtedy rzuca i trzeba go dociążać ?
pawela - 26-01-2010, 19:23
| macieekg napisał/a: | Czyli całe odelżenie tyłu psu na budę bo wtedy rzuca i trzeba go dociążać ? |
kart chyba się zapędził
jak się przyzwyczaję do nowego sposobu prowadzenia się Colta to nie będzie problemu, a tylko czasy lepsze
kartomaniak gti - 26-01-2010, 19:33
| macieekg napisał/a: | | Czyli całe odelżenie tyłu psu na budę bo wtedy rzuca i trzeba go dociążać |
trzeba tylko sensownie rozłożyc mase, poza tym lekkie 1.6 i lekkie 1.8 to niebo a ziemia
pawela - 05-02-2010, 13:11
Dziś dzięki zombiemu przyleciał do mnie mega rarytasik prosto z Australii Na forum nikt tego w Colcie nie ma Jutro zamontuję i pokażę.
Kamil, jeszcze raz dzięki
macieekg - 05-02-2010, 15:47
dokładka? skrzydło?
pawela - 06-02-2010, 17:10
nowy bajerek to JDMowy akcent - OEM window visors, czyli oryginalne owiewki szyb Mitsubishi, zdjęte z Cyborga (bez R )
dotąd widziałem to tylko w katalogu Mirage JDM i kilku malezyjskich Cyborgach
Na razie nie zakładam, bo boję się, żeby na mrozie nie popękały.
Kleju - 06-02-2010, 19:18
A może chcesz je sprzedać? Bardzo rzadki rarytasik
j-rules - 07-02-2010, 02:25
docelowy wygląd felg - rewelacja.... 9,5/10
|
|
|