To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Extra skopana i dawna druga

Anonymous - 15-05-2011, 23:12

http://www.eurosport.pl/p...292/story.shtml
To że jest cham nie od dzisiaj wiadomo, kiedyś z premedytacją i specjalnie złamał nogę Łuczakowi. Ciekawe czy będzie jakaś kara za takie zachowanie, ale znając życie wątpię w to.

Hubeeert - 15-05-2011, 23:18

Ostrzegam - konflikty "kibolskie" na naszym Forum = BAN bez możliwości powrotu...
Anonymous - 15-05-2011, 23:29

Hubeeert napisał/a:
Ostrzegam - konflikty "kibolskie" na naszym Forum = BAN bez możliwości powrotu...

Chyba temat jest odpowiedni do tego typy wypowiedzi, i już nie róbmy konfliktów bo takowych teraz nie ma. Natomiast trzeba piętnować takie zachowanie, przeczytaj to co jest w linku. No chyba że tolerujesz chamskie zachowanie piłkarzy, a ten jest znany z takiego zachowania.

PS: Fakty a nie konflikty, po to ten link.

Marcin-Krak - 15-05-2011, 23:31

MITSUBISHI_WRC, kolejny raz widać ile warte jest słowo twe :evil:
Zanim coś napiszesz - to sobie weź i sprawdź, co stało się wtedy Łuczakowi :!:
I możesz zobaczyć też kto i z jakiej drużyny wtedy odniósł poważniejszą kontuzję :twisted:

Małecki był nieźle "nabuzowany" w trakcie meczu, co i tak, jeśli to prawda, Go nie usprawiedliwia :|

Hubeeert - 15-05-2011, 23:37

MITSUBISHI_WRC napisał/a:
To że jest cham nie od dzisiaj wiadomo, kiedyś z premedytacją i specjalnie złamał nogę Łuczakowi.
To Twoja opinia i ja ja oceniam jako szukanie zaczepki. Raz stąd zostałeś zniknięty, drugi raz właśnie się zbliża wielkimi krokami.

W skrócie - dodaj cokolwiek i Cię nie ma.

gzesiolek - 16-05-2011, 08:03

Malecki jest porywczy, ale i pismaki wziely sobie go na celownik... przeciez w tamtej sytuacji doszlo do spiecia po zetknieciu sie ostrym w parterze, gdzie wymienili uprzejmosci... no i nie tylko Malecki cos gadal Saidiemu, ale i w druga strone pewnie poszla odpowiednia wiazanka...
Ja za Maleckim nie przepadam, choc w tym sezonie wreszcie dostrzeglem zmiany na lepsze... czyli mniej machania rekoma i pretensji do wszystkich wkolo, a wiecej zapitalania na boisku...
jednak mimo ze nie przepadam za nim, w podanym artykule widze szukanie dziury w calym...

a wracajac do tematu zeby nie podpasc Big Bad Adminowi from Hell...
to gratki wielkie dla Wisly za mistrza... teraz trzymam kciuki za utrzymanie Pasow...
za miejsce w Pucharach dla Lecha...

ostatnie nie ze wzgledu na sympatie kibicowska, ale po prostu szkoda pkt rankingowych Lecha... no i w pucharach im sie przynajmniej chce...

Hubeeert - 16-05-2011, 09:20

gzesiolek napisał/a:
a wracajac do tematu zeby nie podpasc Big Bad Adminowi from Hell...
Nie taki diabeł straszny :twisted:
Marcin-Krak - 17-05-2011, 08:42

Jak donoszą media ;)
Eksperci twierdzą, że Malecki nie użył rasistowski zwrotów.
Ukarany tak czy siak został.

Hubeeert napisał/a:
Nie taki diabeł straszny :twisted:

Bo jeszcze straszniejszy :D

akbi - 17-05-2011, 10:53

Marcin-Krak napisał/a:
Ukarany tak czy siak został.

i słusznie ... bo czego mamy oczekiwać od kibiców skoro sami zawodnicy trzymają rynsztokowy poziom :P

Cezar - 07-07-2011, 22:32

No to Jaga poszalala w LE :twisted:
:badgrin: :finga: :badgrin:

Teraz czas na Wisle :wink:

igi - 07-07-2011, 22:42

Cezar napisał/a:
No to Jaga poszalala w LE :twisted:
:badgrin: :finga: :badgrin:

a i z czego się tak kolega cieszy? :butthead:

Cezar - 07-07-2011, 22:53

Kolega jak co roku, z malymi wyjatkami :P , jest zaszokowany poziomem gry naszych druzyn w europejskich pucharach. Cieszyc to sie mozna, ale z dalszego awansu ktory jak widac bardzo ciezko uzyskac :wink:
Faktycznie nasze kluby poza swoim bagienkiem sa do :butthead:

sruba - 07-07-2011, 22:56

igi... te tam Irtysze ze wschodu dobitnie pokazały, że Puchary nie dla Jagi. no i obnażyły poziom naszej ligi... te zdaje się 70-te miejsce w rankingu nie na darmo zajmujemy.
ogólnie - żenua...
ciekawym jak wypadną Wisła, Śląsk i Legia (tez na pierwszym dwumeczu zakończą przygodę z pucharami ?)

Marcin-Krak - 07-07-2011, 23:12

sruba napisał/a:
ciekawym jak wypadną Wisła, Śląsk i Legia (tez na pierwszym dwumeczu zakończą przygodę z pucharami ?)

Tomaszu, ale Ty masz wysokie spalanie w tej Audicy :mrgreen:

Cezar, OKS kiedy będzie grał w pucharach :?: :wink:

igi, nic się nie martw - każdy kogo drużyna awansuje do pucharów musi kiedyś to przeżyć :mrgreen:

Skonto Ryga - to brzmi groźnie :twisted:

sruba - 14-08-2011, 22:21

byłem.
widziałem.
darłem ryja.
szkoda, że tylko zremisowaliśmy (choć gdyby nie Niedzielan byśmy przegrali).
35 tys. ludzi na stadionie.
więcej na żywca widziałem tylko na Camp Nou.
faaaajnie było :twisted: