Sport - Inne - Extra skopana i dawna druga
Anonymous - 15-05-2011, 23:12
http://www.eurosport.pl/p...292/story.shtml
To że jest cham nie od dzisiaj wiadomo, kiedyś z premedytacją i specjalnie złamał nogę Łuczakowi. Ciekawe czy będzie jakaś kara za takie zachowanie, ale znając życie wątpię w to.
Hubeeert - 15-05-2011, 23:18
Ostrzegam - konflikty "kibolskie" na naszym Forum = BAN bez możliwości powrotu...
Anonymous - 15-05-2011, 23:29
Hubeeert napisał/a: | Ostrzegam - konflikty "kibolskie" na naszym Forum = BAN bez możliwości powrotu... |
Chyba temat jest odpowiedni do tego typy wypowiedzi, i już nie róbmy konfliktów bo takowych teraz nie ma. Natomiast trzeba piętnować takie zachowanie, przeczytaj to co jest w linku. No chyba że tolerujesz chamskie zachowanie piłkarzy, a ten jest znany z takiego zachowania.
PS: Fakty a nie konflikty, po to ten link.
Marcin-Krak - 15-05-2011, 23:31
MITSUBISHI_WRC, kolejny raz widać ile warte jest słowo twe
Zanim coś napiszesz - to sobie weź i sprawdź, co stało się wtedy Łuczakowi
I możesz zobaczyć też kto i z jakiej drużyny wtedy odniósł poważniejszą kontuzję
Małecki był nieźle "nabuzowany" w trakcie meczu, co i tak, jeśli to prawda, Go nie usprawiedliwia
Hubeeert - 15-05-2011, 23:37
MITSUBISHI_WRC napisał/a: | To że jest cham nie od dzisiaj wiadomo, kiedyś z premedytacją i specjalnie złamał nogę Łuczakowi. | To Twoja opinia i ja ja oceniam jako szukanie zaczepki. Raz stąd zostałeś zniknięty, drugi raz właśnie się zbliża wielkimi krokami.
W skrócie - dodaj cokolwiek i Cię nie ma.
gzesiolek - 16-05-2011, 08:03
Malecki jest porywczy, ale i pismaki wziely sobie go na celownik... przeciez w tamtej sytuacji doszlo do spiecia po zetknieciu sie ostrym w parterze, gdzie wymienili uprzejmosci... no i nie tylko Malecki cos gadal Saidiemu, ale i w druga strone pewnie poszla odpowiednia wiazanka...
Ja za Maleckim nie przepadam, choc w tym sezonie wreszcie dostrzeglem zmiany na lepsze... czyli mniej machania rekoma i pretensji do wszystkich wkolo, a wiecej zapitalania na boisku...
jednak mimo ze nie przepadam za nim, w podanym artykule widze szukanie dziury w calym...
a wracajac do tematu zeby nie podpasc Big Bad Adminowi from Hell...
to gratki wielkie dla Wisly za mistrza... teraz trzymam kciuki za utrzymanie Pasow...
za miejsce w Pucharach dla Lecha...
ostatnie nie ze wzgledu na sympatie kibicowska, ale po prostu szkoda pkt rankingowych Lecha... no i w pucharach im sie przynajmniej chce...
Hubeeert - 16-05-2011, 09:20
gzesiolek napisał/a: | a wracajac do tematu zeby nie podpasc Big Bad Adminowi from Hell... | Nie taki diabeł straszny
Marcin-Krak - 17-05-2011, 08:42
Jak donoszą media
Eksperci twierdzą, że Malecki nie użył rasistowski zwrotów.
Ukarany tak czy siak został.
Hubeeert napisał/a: | Nie taki diabeł straszny |
Bo jeszcze straszniejszy
akbi - 17-05-2011, 10:53
Marcin-Krak napisał/a: | Ukarany tak czy siak został. |
i słusznie ... bo czego mamy oczekiwać od kibiców skoro sami zawodnicy trzymają rynsztokowy poziom
Cezar - 07-07-2011, 22:32
No to Jaga poszalala w LE
Teraz czas na Wisle
igi - 07-07-2011, 22:42
Cezar napisał/a: | No to Jaga poszalala w LE
|
a i z czego się tak kolega cieszy?
Cezar - 07-07-2011, 22:53
Kolega jak co roku, z malymi wyjatkami , jest zaszokowany poziomem gry naszych druzyn w europejskich pucharach. Cieszyc to sie mozna, ale z dalszego awansu ktory jak widac bardzo ciezko uzyskac
Faktycznie nasze kluby poza swoim bagienkiem sa do
sruba - 07-07-2011, 22:56
igi... te tam Irtysze ze wschodu dobitnie pokazały, że Puchary nie dla Jagi. no i obnażyły poziom naszej ligi... te zdaje się 70-te miejsce w rankingu nie na darmo zajmujemy.
ogólnie - żenua...
ciekawym jak wypadną Wisła, Śląsk i Legia (tez na pierwszym dwumeczu zakończą przygodę z pucharami ?)
Marcin-Krak - 07-07-2011, 23:12
sruba napisał/a: | ciekawym jak wypadną Wisła, Śląsk i Legia (tez na pierwszym dwumeczu zakończą przygodę z pucharami ?) |
Tomaszu, ale Ty masz wysokie spalanie w tej Audicy
Cezar, OKS kiedy będzie grał w pucharach
igi, nic się nie martw - każdy kogo drużyna awansuje do pucharów musi kiedyś to przeżyć
Skonto Ryga - to brzmi groźnie
sruba - 14-08-2011, 22:21
byłem.
widziałem.
darłem ryja.
szkoda, że tylko zremisowaliśmy (choć gdyby nie Niedzielan byśmy przegrali).
35 tys. ludzi na stadionie.
więcej na żywca widziałem tylko na Camp Nou.
faaaajnie było
|
|
|