To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - GŁOSOWANIE W KONKURSIE NA NAJLEPSZY KLUB ROKU !!

docencik87 - 08-02-2010, 12:15

A ja podobnie jak forum Mazdaspeed jestem za ewakuacją z tego "konkursu"

z konkursem to to nie ma nic wspólnego. Głosowanie bez jakiegokolwiek potwierdzenia daje pole do oszustwa. AŚ usuwa głosy mając przed oczami jakieś swoje widzimisie.

Zresztą co nam da 20tyś i jeszcze pełno reklam tego brukowca motoryzacyjnego na zlocie?? Nawet na porządne ognisko na zlocie nie wystarczy!!

pamar - 10-02-2010, 14:56

Cytat:
Zmiana regulaminu - rozszerzenie grona finalistów (10.02.2010 14:35)
Ogromne zainteresowanie, z jakim spotkał się organizowany przez nas konkurs skłoniło nas do podjęcia decyzji o rozszerzeniu grona finalistów z 5 do 10 fanklubów. Zmieniony został odpowiedni zapis w regulaminie.

Podkręcają :wink:
I o dziwo, wskoczyliśmy raptem :roll: na 8 miejsce

Anonymous - 12-02-2010, 00:30

Panie, Panowie
wchodzi 10 klubów więc nie ma się co denerwować na AŚ - lepiej uczciwie przegrać niż nieuczciwie wygrać - takie moje zdanie.
Pozdrawiam koleżankę z Bydgoszczy.

Anonymous - 12-02-2010, 20:11

Ten Brukowiec AŚ zawsze lansował niemieckie złomki więc nie ma się co dziwić. I pomyśleć że jeszcze kilka dekad temu Niemcy produkowali takie dobre czołgi... Coraz więcej klubów jest podobnego zdania co w ogóle nie dziwi...
Anonymous - 19-02-2010, 01:17

Skoro w ankiecie: Czy powinniśmy brac udział w Konkursie wyszło, że TAK, więc głosujmy, kto jeszcze może...jeszcze tylko 3 dni!!!
Mamy jednak spore szanse znaleźć się w tej finałowej dziesiątce, a co nam szkodzi? :finga:

lipa40 - 21-02-2010, 14:19

Cytat:
MAMY SPORE SZANSE - GŁOSUJCIE!!!

no niestety," już po ptokach" :(

Anonymous - 21-02-2010, 18:12

no to lipa... :mrgreen:
krzypolo - 21-02-2010, 22:04

mamy coraz ............................... mniej głosów
Hubeeert - 21-02-2010, 22:55

Małe podsumowanie z mojej strony.
Zaczęliśmy niecałe 5 lat temu. W ciągu tych pięciu lat z grupki kilkunastu/kilkudziesięciu znajomych i przyjaciół stworzyliśmy coś co jest rozpoznawalne w Polsce.
Mamy nazwę którą niektórzy okreslają mianem "mało szczęśliwie dobranej", inni twierdzą, że jest infantylna, ale :D dzięki niej nie jesteśmy anonimowi :-)

Co do konkursu - osoby odpowiedzialne za jego przygotowanie oceniam na -2 w skali od 0 do 10.
Przeprowadzenie ze względu na ciągłe roszady, zmianę zasad i brak mozliwości zapanowania nad głosowaniem -10 w skali od 0 do 10
Reklama dla nas? 2.

Warto było?
Moim zdaniem średnio ;-)

Pozdrawiam

pawliku - 21-02-2010, 23:00

e tam ale bynajmniej sie troche pobawiliśmy :)
prosty81 - 22-02-2010, 14:51

no szkoda, następnym razem będzie lepiej...
gulgulq - 23-02-2010, 07:33

może by tak odkleić temat :D gdyż się zdezaktualizował :)

wyniki:

Morfi - 23-02-2010, 07:59

Jestem ciekaw który klub wygra.
Chooper - 23-02-2010, 08:06

Hubeeert napisał/a:
Co do konkursu - osoby odpowiedzialne za jego przygotowanie oceniam na -2 w skali od 0 do 10.
Przeprowadzenie ze względu na ciągłe roszady, zmianę zasad i brak możliwości zapanowania nad głosowaniem -10 w skali od 0 do 10
Reklama dla nas? 2.

Podpisuję się,a nawet coś jeszcze dodam, bo wg mnie cała organizacja tego "show" jest poniżej jakiejkolwiek krytyki, dno i pół metra mułu pod nim.
Co do samej roli organizatora i...nagrody głównej to IMO jest to pic na wodę fotomontaż. Tak intratny wydawca z taką pozycją na rynku rzuca ochłap w postaci 20 tys zł jeszcze z zastrzeżeniem wykorzystania tej puli tylko na odpowiednie cele. A ciekaw jestem, ile sam zarobi na promocji siebie jako organizatora i ile wpadnie mu ze sponsorów i handlowców, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że na tak rozreklamowanej szopce nie pojawią się przedstawiciele handlowi z branży motoryzacyjnej.
Ja tu nie widzę gestu szarmanckiego ze strony wydawcy, tylko wykorzystanie wizerunku klubu do poprawy wizerunku swojego i jeszcze do zarobienia na tym interesie.

Bartek - 23-02-2010, 08:09

Będą mieli cięźki orzech do zgryzienia - połowa klubów (a nawet licząc FCP więcej niż połowa ;) ) zrzeszających użytkowników niemieckich aut :P