To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

vince_81 - 01-07-2012, 23:38

Że Iker Cassilas jest wielki :mrgreen: Mecz był naprawdę dobry. Trochę szkoda Włochów, ale Hiszpanie byli dziś po prostu lepsi :wink: No. I po Euro :P

Efa!, [-o<
Życie bywa podłe, ale po każdej burzy wychodzi słońce :D A Ty znów zamiast dołków to od razu całe tunele kopiesz... Nie dawaj się! :wink:

gigant87 - 02-07-2012, 00:16

Efa!, trzymamy kciuki! :D
Morfi - 02-07-2012, 07:10

Efa!, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Głowa do gory. Jesteśmy z tobą. :goodman:
Marcin-Krak - 02-07-2012, 07:58

Efcia trzymaj się :)
Juiceman, nie zajudzaj :P
vince_81 napisał/a:
Że Iker Cassilas jest wielki :mrgreen:

I loffciasz go jak niejedna nastolatka :?: :twisted:

Ja mam pytanie - jak teraz żyć bez meczów Panie i Panowie, jak żyć ? :evil:

jacek11 - 02-07-2012, 08:11

Marcin-Krak napisał/a:
Ja mam pytanie - jak teraz żyć bez meczów Panie i Panowie, jak żyć ? :evil:

Jak tylko telewizora przez okno nie wyrzuciłeś,to znaczy że sobie poradzisz :)

Uwex - 02-07-2012, 08:28

Efa! - jeśli to nie jest jakieś świństwo związane ze zdrowiem, to cała reszta jest mniej ważna. I tak wszystko mija i będzie lepiej :)
Krzyzak - 02-07-2012, 09:45

Marcin-Krak napisał/a:
jak żyć ?
podobno dobre pytanie dla pewnego posła... z tym, że zadał je rosjanin...
ew. z dawnego kabaretu: krótko

Efcia - znasz to powiedzenie o dołkach w życiu - najlepiej sobie w nich zrobić wypasiony basen :)

pamar - 02-07-2012, 10:03

Krzyzak napisał/a:
Efcia - znasz to powiedzenie o dołkach w życiu - najlepiej sobie w nich zrobić wypasiony basen

I oby był jak najmniejszy Efcia :)
Mój niestety powiększył się po nocnej burzy o 2 rozwalone komputery, dwa faksy, centralkę ISDN i częściowo rozwalony router :evil:

Efa! - 02-07-2012, 12:01

Dzięki za ciepłe słowa, kochani, bo chwilowo tylko od Was je dostaję :*
tomusn - 02-07-2012, 12:33

Krzyzak napisał/a:
Marcin-Krak napisał/a:
jak żyć ?
podobno dobre pytanie dla pewnego posła... z tym, że zadał je rosjanin...

a nie góral?

mjsystem - 02-07-2012, 18:23

pamar napisał/a:
Mój niestety powiększył się po nocnej burzy o 2 rozwalone komputery, dwa faksy, centralkę ISDN i częściowo rozwalony router

Artur, masz okazję, zazycz sobie w ramach prezentu. A tak na poważnie to przykro mi. ja po burzy zawsze mam kupe roboty u klientów. Pomyśl o zabezpieczeniach(UPS, itd)

[ Dodano: 02-07-2012, 18:31 ]
Efa! napisał/a:
...A ja potrzebuję wsparcia, którego nie dostanę, ponieważ mam kilka poważnych, życiowych problemów, a o żadnym nie mogę puścić pary z ust. Nikomu. Po prostu totalny dołek, w który zresztą i tak nie mam czasu, ani możliwości wpaść...
Pomódlcie się czasem za mnie...

:goodman: Efa, podobno trzeba pozytywnie myśleć, pozytywnie wyznawac, pozytywnie marzyć. To nie jest łatwe aby utrzymać wokół siebie taką aurę, ale ona sprzyja i przyciaga pozytwne rzeczy do własnego życia. Mi pozostaje trzymać kciuki i życzyć dobrze. Spróbuj znaleźć sobie jakieś dodatkowe zajęcie, które oderwie Cię od negatywnego myślenia, doda satysfakcji i sprowkuje usmiech. Może poczytaj zakurzone dowcipy, obejrzyj kabaret?

gulgulq - 02-07-2012, 20:06

pamar napisał/a:
ój niestety powiększył się po nocnej burzy o 2 rozwalone komputery, dwa faksy, centralkę ISDN i częściowo rozwalony router

współczuje
ja po padnięciu płyty w kotle i wymianie za 900 zł teraz przed burza wyciągam wszystkie wtyczki od kompów, tv i pieców

pamar - 02-07-2012, 20:25

To wszystko nic w porównaniu z kłopotami naszych dziewczyn! Trzymajcie kciuki MOCNO!
vendetta - 02-07-2012, 21:43

Przez ostatnie tygodnie jestem jednym wielkim smutkiem, a najgorsze jest to, że nie ma światełka w tunelu :(
vince_81 - 02-07-2012, 21:46

Marcin-Krak napisał/a:
vince_81 napisał/a:
Że Iker Cassilas jest wielki :mrgreen:

I loffciasz go jak niejedna nastolatka :?: :twisted:

No, od kiedy się dowiedziałem, że Ronaldo jest juz zajęty :finga: :finga: :P :P