Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
Gruby96 - 26-04-2009, 21:10
Ja myślę że bardzo ale to bardzo długo.
mouseman - 26-04-2009, 21:11
akbi napisał/a: | s' ciekawy jestem jak dlugo bedziecie sie cieszyc pozycja lidera |
W zasadzie to prawdopodobnie przez miesiąc................................... za miesiąc będzie nas setka
tucci - 26-04-2009, 21:30
mouseman napisał/a: | akbi napisał/a: | s' ciekawy jestem jak dlugo bedziecie sie cieszyc pozycja lidera |
W zasadzie to prawdopodobnie przez miesiąc................................... za miesiąc będzie nas setka |
Mysza tak dokladnie bedzie
Anonymous - 26-04-2009, 21:46
OK panie i panowie było nas 86 autek jutro szczegółowa relacja z imprezy foty i nagrania video szkoda ze Wrocław się tak wcześnie wyruszył do domu, pokaz ogni wykonany przez grupę kuglarska był extra co nie Serek ? Chciał bym podziękować wszystkim uczestnikom imprezy za przybycie, za bardzo miła atmosferę i towarzystwo !!! Następnym razem postaramy się zapewnić wam więcej atrakcji i jeszcze lepszy wynik może pobijemy magiczną 100 hehe Jadnak Dolnośląski potrafi się zorganizować !!! Dziękuje wam kochani za przybycie jeszcze raz i osobą które przyczyniły się do zorganizowania imprezy.
Serek - 26-04-2009, 22:08
potwierdzam, Trawa. Zionęło od nich nieziemsko rewelacja, niezła odmiana. Przede wszystkim podziękowania za organizację i poświęcony Twój czas i zdrowie, zarówno przed jak i po zlocie . Do zobaczenia na następnym rekordowym spocie Dolnego Sląska.
salater - 26-04-2009, 22:48
no była rewelacja !!! dziękujemy wszystkim za przybycie do Jaworka i zrobienie tak znakomitego wyniku, podziękowania jw dla osób które pomagały w organizacji !!!!
następnym razem jak pisali poprzednicy 100 przekraczamy na 100%
pozdrowionka i do zobaczenia
dario800 - 26-04-2009, 23:02
jestem tu nowy pierwszy moj zlot i od razu rekord ciekawie bylo gratulacje organizatorom
Anonymous - 26-04-2009, 23:04
Rowniez my dolaczamy sie do podziekowan za mile spedzony czas wsrod Mitsumaniakow. Do nastepnego razu!
Anonymous - 26-04-2009, 23:17
rowniez dolaczam sie do podziekowan dla organizatorow i wszystkich uczestnikow spotu ze bylo nas tak wielu.......widzialem ze z mojego wojewodztwa byl jeszcze jeden misiek i mam nadzieje ze na kolejnym spocie bedzie nas jeszcze wiecej:)
pozdrawiam wszystkich Mitsumaniakow
tucci - 26-04-2009, 23:34
rydek napisał/a: | salater napisał/a: | Ja też jestem za Kwietniem pociągniemy wszystkich z Jaworka i będzie rekordzik pozdrowionka |
zamiast ciągnąć wszystkich z jawora to może lepiej spotkać się w jaworze wtedy rekord gwarantowany |
To jest post z 1szej strony tego tematu.
Udalo sie miskomaniaki
Anonymous - 26-04-2009, 23:53
Oj udało sie bez was nie było by takiego wyniku to wszystko dzięki wam ale miło słyszeć że wam się podobało !!!! Mogę powiedzieć jedno .... Następny Spot będzie jeszcze lepszy
painkiller - 27-04-2009, 07:24
Gratulacje! Szkoda że nie mogłem przyjechać ale następnym razem się poprawie
KaWu - 27-04-2009, 07:40
Udało, udało...chyba nie ma kogoś, kto by narzekał na organizację. Podziękowania dla wszystkich.
Uważam, że trzeba też wspomnieć (na przyszłość), pomijając tych "baranów" innych marek, którzy chyba czuli się poniżeni że jest taki spot i musieli palić gumy-szczególnieGolf cabrio z "dzieciakami"... to podpadł także przy odjeździe czarny Galant sedan DJA-nie spamiętałem numeru, ale dziewczyna na bramie zrobiła mu fotkę.
apikus - 27-04-2009, 08:01
Spot rewelacja, szkoda, że musiałem wrócić wcześniej. Dzięki wszystkim.
rydek - 27-04-2009, 10:40
Prawdziwy popis dolnosląskich mitsumaniaków 86 aut to magiczna bariera dla pozostałych regionów (mało brakowało a parkingu by zabrakło )Dziękuję organizatorom było superr i wszystkim zapoznanym kolegom mam nadzieje że nastepnym razem uda sie przyciągnąc kogoś z jeleniej pozdrawiam
|
|
|