Off Topic - Chcę powiedzieć, że... część IX REKOMBINACJA
Krzyzak - 22-07-2025, 06:59
A u mnie jeszcze jutro i weekend
A teraz idę na śniadanko z pyszną kawą.
Marcino - 22-07-2025, 14:09
Czesc. Jakoś za szybko te dni mijają.
Jakoś specjalnie na urlop nie czekam, Nie wiem czemu ale może to jest to że wsiadam w busa i jadę przed siebie na południe jak tylko wezmę planowane wolne w pracy:)
jacek11 - 22-07-2025, 23:08
Urlop, to jest jedna z najlepszych rzeczy, które mogą spotkać człowieka Kiedy by nie był, to jest mile widziany
joujoujou - 22-07-2025, 23:49
Jedyną złą stroną urlopu jest - że zawsze za krótki.
jacek11 - 23-07-2025, 23:02
Tak. To prawda. Zawsze człowiek żałuje, że tak szybko się kończy.
joujoujou - 23-07-2025, 23:59
Z weekendami zresztą jest podobnie.
jacek11 - 24-07-2025, 23:01
A i tak zawsze miło jak przychodzą A tu już całkiem niebawem.....
joujoujou - Wczoraj 0:03
jacek11 napisał/a: | niebawem | Fakt. 9 godzin i będzie weekend.
Marcino - Wczoraj 8:58
Dziś dzień na moto w pracy bo pogoda dopisuje
Gdyby nie komary dało by się posiedzieć wieczorami, a tak trzeba się psiknać bo inaczej nie idzie.
Trawa po odpadach desczu ruszyła i kniecznie dugie koszenie w tym tygodniu, a niedawno jeszcze wygladała na totalnie wyschanietą.
Krzyzak - Wczoraj 20:46
Nie bierzcie tego do siebie, ale ja z przyjemnością wracam do pracy. Może dlatego, że robię to co lubię.
Czasem coś wymyślę i zdarza mi się wieczorem usiąść i napisać kawałek kodu, to następnego dnia w środku sobie na trening wyskoczę wtedy...
jacek11 - Dzisiaj 0:29
Bez zbędnego tegowania po raz czterdziesty drugi w tym temacie ogłaszam łikend
Krzyzak napisał/a: | Nie bierzcie tego do siebie, ale ja z przyjemnością wracam do pracy. Może dlatego, że robię to co lubię. |
Ja też lubię swoją pracę, choć czasem psioczę, jak wiem, że będę musiał schodami na czwarte piętro wchodzić, i to nie raz. Ale za to zawsze jest inaczej. Poznaje się nowe osoby, czyjeś wizje.
joujoujou - Dzisiaj 7:12
Nienawidzę swojej pracy. Ale rachunki się same nie zapłacą.
|
|
|