To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... część IX REKOMBINACJA

Krzyzak - 22-07-2025, 06:59

A u mnie jeszcze jutro i weekend :)
A teraz idę na śniadanko z pyszną kawą.

Marcino - 22-07-2025, 14:09

Czesc. Jakoś za szybko te dni mijają.
Jakoś specjalnie na urlop nie czekam, Nie wiem czemu ale może to jest to że wsiadam w busa i jadę przed siebie na południe jak tylko wezmę planowane wolne w pracy:)

jacek11 - 22-07-2025, 23:08

Urlop, to jest jedna z najlepszych rzeczy, które mogą spotkać człowieka :D Kiedy by nie był, to jest mile widziany 8)
joujoujou - 22-07-2025, 23:49

Jedyną złą stroną urlopu jest - że zawsze za krótki. ;)
jacek11 - 23-07-2025, 23:02

Tak. To prawda. Zawsze człowiek żałuje, że tak szybko się kończy.
joujoujou - 23-07-2025, 23:59

Z weekendami zresztą jest podobnie. ;)
jacek11 - 24-07-2025, 23:01

A i tak zawsze miło jak przychodzą :D A tu już całkiem niebawem..... :wink:
joujoujou - Wczoraj 0:03

jacek11 napisał/a:
niebawem
Fakt. 9 godzin i będzie weekend. :)
Marcino - Wczoraj 8:58

Dziś dzień na moto w pracy bo pogoda dopisuje :)
Gdyby nie komary dało by się posiedzieć wieczorami, a tak trzeba się psiknać bo inaczej nie idzie.
Trawa po odpadach desczu ruszyła i kniecznie dugie koszenie w tym tygodniu, a niedawno jeszcze wygladała na totalnie wyschanietą.

Krzyzak - Wczoraj 20:46

Nie bierzcie tego do siebie, ale ja z przyjemnością wracam do pracy. Może dlatego, że robię to co lubię.
Czasem coś wymyślę i zdarza mi się wieczorem usiąść i napisać kawałek kodu, to następnego dnia w środku sobie na trening wyskoczę wtedy...

jacek11 - Dzisiaj 0:29

Bez zbędnego tegowania po raz czterdziesty drugi w tym temacie ogłaszam łikend :!: :!: :!: :D :D :D

Krzyzak napisał/a:
Nie bierzcie tego do siebie, ale ja z przyjemnością wracam do pracy. Może dlatego, że robię to co lubię.

Ja też lubię swoją pracę, choć czasem psioczę, jak wiem, że będę musiał schodami na czwarte piętro wchodzić, i to nie raz. Ale za to zawsze jest inaczej. Poznaje się nowe osoby, czyjeś wizje.

joujoujou - Dzisiaj 7:12

Nienawidzę swojej pracy. Ale rachunki się same nie zapłacą. :P