Łódzkie - Rozmówki łódzkie
Anonymous - 27-11-2012, 16:17
Przysnęło mi się kapkę (rok? ), przegapiłem coś ciekawego?
ziemia łódzka organizuje jeszcze jakieś spociki czasami?
Anonymous - 27-11-2012, 17:08
Siema Czarcik!!!
Organizuje, a jakże.
Temat Cyklicznych spotkań podwieszony, więc wpadaj jak tylko będziesz mógł
http://forum.mitsumaniaki...39157&start=585
pamar - 27-11-2012, 18:54
Czartu jeden, bez ciebie i bez reszty starych wariatów...
pamar - 05-12-2012, 16:36
Bo zimno jet
Poprzymarzały paluchy do klawiatury
jacek11 - 05-12-2012, 16:45
no bo trzeba ognisko napalić,i się ogrzać
Jahro - 07-12-2012, 21:18 Temat postu: Aktywność i nie tylko Mister K...Szacun za spostrzegawczość. Powiem słowami mistrza Jody..."rację wielką masz w przemyśleniach swoich". Coś jest na rzeczy z tą łódzką aktywnością. Być może Diamentowi Kierowcy mają swoje różne życiowe sprawy, nie zawsze pozwalające im czasowo na systematyczne wbijanie różnych fajnych, a przy tym mądrych literek. Nie mnie NOWEMU to oceniać, ale zdanie mogę mieć. Tak TU średnio. Ale z innej beczki. Wyobraźcie sobie w Waszych nocnych koszmarach, jakże przepiękny dźwięk dzwonu...usłyszałem go w mikołajkowy poranek na ul. Kalinowej, a niespodziankę sprawił mi mistrz niekontrolowanego poślizgu, próbującego zapanować nad właściwym torem jazdy swojego "Wieśwagona". U mojego Misiaczka jest parę elementów do dalszego tuningu, natomiast u sprawcy na GUTEN MORGEN, przód nieźle skasowany z chłodnicą włącznie. Wniosek - blacha aktualnych aut to pseudokarton, a Miśki jakoś w miarę pochłaniają złą energię, pomimo swoich lat. W związku z faktem, iż jestem w trakcie działań odszkodowawczo-blacharskich, proszę w mojej traumie łódzkich przyjaciół o wsparcie duchowe i psychiczne Pozdrawiam wszystkich serdecznie - NIECH DZWON NIE BĘDZIE Z WAMI !
SHARK1979 - 09-12-2012, 16:51
Jahro napisał/a: | Ale z innej beczki. Wyobraźcie sobie w Waszych nocnych koszmarach, jakże przepiękny dźwięk dzwonu...usłyszałem go w mikołajkowy poranek |
Nie musisz mówić moja piękna czarna wczoraj została zepchnięta przez "Wieśwagona" ze swego pasa i prawie od lampy do lampy bida pier vw moja czempionka już nie jest taka ładna
Anonymous - 09-12-2012, 17:19
SHARK1979 napisał/a: | moja piękna czarna wczoraj została zepchnięta przez "Wieśwagona" ze swego pasa i prawie od lampy do lampy bida |
Że w sensie że bok?
Czemu nie dzwoniłeś?
SHARK1979 - 09-12-2012, 17:37
Forest napisał/a: | Że w sensie że bok?
Czemu nie dzwoniłeś? |
Tak bok koleś gwałtownie odbił na mnie i wywaliło mnie prawie na bariery ale się wybroniłem, nie dzwoniłem bo mi się nic nie stało ale dzięki pogadamy na spociku mam nadzieję
NaczelnyWR - 09-12-2012, 17:57
smutno, ale z OC pewnie jeszcze dobrze na tym wyjdziesz;)
SHARK1979 - 10-12-2012, 01:10
Mister K napisał/a: | Wychodzi, że jednak ciągle ktoś tutaj zagląda, tylko się nic nie odzywa. |
Ktoś zawsze ale aktywność z czasem spada albo brak czasu
NaczelnyWR napisał/a: | smutno, ale z OC pewnie jeszcze dobrze na tym wyjdziesz;) |
Mam nadzieje że jakoś pozytywnie to będzie
Mister K napisał/a: | Może i nieźle się finansowo wychodzi, ale czas, stres itp.... ja tam wolę nie mieć takich przygód. |
Tu racja panie
Anonymous - 11-12-2012, 00:26
Cytat: | "NaczelnyWR"]smutno, ale z OC pewnie jeszcze dobrze na tym wyjdziesz;) |
hahaha niop masz racje Pewne osoby cosik ostatnio z dwojga złego tego zaszczytu nie mogą.... Bez obrazy naczelnuś...
NaczelnyWR - 13-12-2012, 22:43
no coś nie jest mi dane najeździć się tym autem ostatnio;p
Anonymous - 14-12-2012, 13:17
NaczelnyWR napisał/a: | no coś nie jest mi dane najeździć się tym autem ostatnio;p |
Stasiu bez stresu ważne że nadal jest ładny i nie stracił na kondycji
koliber124 - 16-02-2013, 09:55
Siemka łódzcy MM we wtorek będę trochę buszował po waszym mieście, więc...może kogoś po drodze napotkam....i pomacham
pozdrawiam
|
|
|