To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Rozmówki łódzkie

Anonymous - 27-11-2012, 16:17

Przysnęło mi się kapkę (rok? :oops: ), przegapiłem coś ciekawego?
ziemia łódzka organizuje jeszcze jakieś spociki czasami?

Anonymous - 27-11-2012, 17:08

Siema Czarcik!!!
Organizuje, a jakże. :twisted:
Temat Cyklicznych spotkań podwieszony, więc wpadaj jak tylko będziesz mógł :D
http://forum.mitsumaniaki...39157&start=585

pamar - 27-11-2012, 18:54

Czartu jeden, bez ciebie i bez reszty starych wariatów... :D
pamar - 05-12-2012, 16:36

Bo zimno jet ;)
Poprzymarzały paluchy do klawiatury :D

jacek11 - 05-12-2012, 16:45

no bo trzeba ognisko napalić,i się ogrzać :D
Jahro - 07-12-2012, 21:18
Temat postu: Aktywność i nie tylko
Mister K...Szacun za spostrzegawczość. Powiem słowami mistrza Jody..."rację wielką masz w przemyśleniach swoich". Coś jest na rzeczy z tą łódzką aktywnością. Być może Diamentowi Kierowcy mają swoje różne życiowe sprawy, nie zawsze pozwalające im czasowo na systematyczne wbijanie różnych fajnych, a przy tym mądrych literek. Nie mnie NOWEMU to oceniać, ale zdanie mogę mieć. Tak TU średnio. 8) Ale z innej beczki. Wyobraźcie sobie w Waszych nocnych koszmarach, jakże przepiękny dźwięk dzwonu...usłyszałem go w mikołajkowy poranek na ul. Kalinowej, a niespodziankę sprawił mi mistrz niekontrolowanego poślizgu, próbującego zapanować nad właściwym torem jazdy swojego "Wieśwagona". U mojego Misiaczka jest parę elementów do dalszego tuningu, natomiast u sprawcy na GUTEN MORGEN, przód nieźle skasowany z chłodnicą włącznie. Wniosek - blacha aktualnych aut to pseudokarton, a Miśki jakoś w miarę pochłaniają złą energię, pomimo swoich lat. W związku z faktem, iż jestem w trakcie działań odszkodowawczo-blacharskich, proszę w mojej traumie łódzkich przyjaciół o wsparcie duchowe i psychiczne :badgrin: Pozdrawiam wszystkich serdecznie - NIECH DZWON NIE BĘDZIE Z WAMI !
SHARK1979 - 09-12-2012, 16:51

Jahro napisał/a:
Ale z innej beczki. Wyobraźcie sobie w Waszych nocnych koszmarach, jakże przepiękny dźwięk dzwonu...usłyszałem go w mikołajkowy poranek

Nie musisz mówić moja piękna czarna wczoraj została zepchnięta przez "Wieśwagona" ze swego pasa i prawie od lampy do lampy bida :cry: pier vw :evil: moja czempionka już nie jest taka ładna :roll:

Anonymous - 09-12-2012, 17:19

SHARK1979 napisał/a:
moja piękna czarna wczoraj została zepchnięta przez "Wieśwagona" ze swego pasa i prawie od lampy do lampy bida

Że w sensie że bok?
Czemu nie dzwoniłeś?

SHARK1979 - 09-12-2012, 17:37

Forest napisał/a:
Że w sensie że bok?
Czemu nie dzwoniłeś?

Tak bok koleś gwałtownie odbił na mnie i wywaliło mnie prawie na bariery ale się wybroniłem, nie dzwoniłem bo mi się nic nie stało ale dzięki :D pogadamy na spociku mam nadzieję

NaczelnyWR - 09-12-2012, 17:57

smutno, ale z OC pewnie jeszcze dobrze na tym wyjdziesz;)
SHARK1979 - 10-12-2012, 01:10

Mister K napisał/a:
Wychodzi, że jednak ciągle ktoś tutaj zagląda, tylko się nic nie odzywa.

Ktoś zawsze ale aktywność z czasem spada albo brak czasu :roll:
NaczelnyWR napisał/a:
smutno, ale z OC pewnie jeszcze dobrze na tym wyjdziesz;)

Mam nadzieje że jakoś pozytywnie to będzie :wink:
Mister K napisał/a:
Może i nieźle się finansowo wychodzi, ale czas, stres itp.... ja tam wolę nie mieć takich przygód.

Tu racja panie :(

Anonymous - 11-12-2012, 00:26

Cytat:
"NaczelnyWR"]smutno, ale z OC pewnie jeszcze dobrze na tym wyjdziesz;)

hahaha niop masz racje Pewne osoby cosik ostatnio z dwojga złego tego zaszczytu nie mogą.... Bez obrazy naczelnuś...

NaczelnyWR - 13-12-2012, 22:43

no coś nie jest mi dane najeździć się tym autem ostatnio;p
Anonymous - 14-12-2012, 13:17

NaczelnyWR napisał/a:
no coś nie jest mi dane najeździć się tym autem ostatnio;p

Stasiu bez stresu ważne że nadal jest ładny i nie stracił na kondycji

koliber124 - 16-02-2013, 09:55

Siemka łódzcy MM :twisted: we wtorek będę trochę buszował po waszym mieście, więc...może kogoś po drodze napotkam....i pomacham
pozdrawiam :mrgreen: