Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
Zielu - 14-03-2011, 22:23
Hmhm, chyba że tak. Ojj Wszyc ciężki Twój żywot bez garażu....
marexi - 14-03-2011, 22:32
Wszysc mowiles ze EK9 Twoim marzeniem... Ciekaw jestem ile w Japonii zalalo Ek9, Legnumow itp i ile z nich bedzie na sprzedaz i za jaka kase...
Owczar - 14-03-2011, 22:42
Wszycu bo najpierw mogłeś zrobić rozrząd, a potem montuje silnik. Sam sobie roboty narobiłeś... :/
Wszyc - 14-03-2011, 22:45
żebym ja miał kasę wcześniej na rozrząd a czekać z wsadzeniem silnika? oj nie przeszło by bo nie miał bym później garażu hehe więc tak w sumie bez wyjścia byłem szkoda tylko że jak 2 tygodnie temu skrzynie zrzucałem to nie odkręciłem tego
Marexi liczę właśnie ja jakieś EK9 lub 200sx S13 silvia (żadnych Mitsu więcej ) które uczyło się pływać za niską kasę
Owczar - 14-03-2011, 22:56
Garaż zawsze byś jakiś załatwił, tylko w gorącej wodzie jesteś kąpany
josie - 14-03-2011, 23:01
a może rozrusznik wykręcić i wsadzić coś w zęby koła zamachowego?
swinks_UK - 14-03-2011, 23:03
| Wszyc napisał/a: | Marexi liczę właśnie ja jakieś EK9 lub 200sx S13 silvia (żadnych Mitsu więcej ) które uczyło się pływać za niską kasę |
Wy się cieszcie tym szajsem, a ja sobie chętnię przygarnę jakieś 240z lub 260zx
Wszyc - 14-03-2011, 23:05
| josie napisał/a: | | a może rozrusznik wykręcić i wsadzić coś w zęby koła zamachowego? |
To już lepiej wsadzić klucz w bebechy mnie szkód bebechy wytrzymają co najwyżej klucz połamią a zębów na zamachu nie chciał bym przeorać
Owczar jak by się dało to już bym załatwił do wyjęcia silnika potrzebny taki z wyciągarką, żurawikiem lub chociaż z kanałem by go spuścić do kanału ale niestety w całym mieście się takich z kanałem nie buduje z tego co wiem zostają tylko warsztaty
No widzisz Tomku a ja nie jestem w stanie znieść deski rozdzielczej samochodów ze starszych lat niż lata 90te inaczej kupił bym od Maretzkiego E3 ale niestety wnętrze które widzę non stop jako kierujący mnie odstrasza w starszych autach
marexi - 14-03-2011, 23:13
| Wszyc napisał/a: | | do wyjęcia silnika potrzebny taki z wyciągarką, żurawikiem lub chociaż z kanałem by go spuścić do kanału ale niestety w całym mieście się takich z kanałem nie buduje z tego co wiem zostają tylko warsztaty |
a ja mam garaz w kanalem:D poprzedni wlasciciel tak dobrze zamontowal szyne kolejawa na suficie, ze idealnie wyciagarka wisi i sie rusza przod tyl:D
ale szczerze troche waski, zeby nie ylo ze mam luksus
ale i tak wole robic na dzialce u kolegi u ktorego w garazu jest wszytsko wszystko(od 8lat handluje autami) i duuuuzo miejsca w srodku i na dworze placyk na 5 autem i grilllllaa z lozeczka dzieciego wiec wole u niego wszystko robic:)
Maretzky85 - 14-03-2011, 23:37
| Wszyc napisał/a: | | już z paroma osobami konsultowałem |
Ze mną nie
Jest pewien patent, ale musisz zadzwonić żeby się dowiedzieć
koszmarek - 14-03-2011, 23:40
i znowu będą romansować no
Wszyc - 14-03-2011, 23:44
| Maretzky85 napisał/a: | Jest pewien patent, ale musisz zadzwonić żeby się dowiedzieć |
Ok jutro bo dziś już późno
| Cytat: | i znowu będą romansować no |
Mam nadzieje że nie trafiam w złe momenty
koszmarek - 14-03-2011, 23:47
Wszyc, jak zawsze Ale na zlocie to pijemy we trójkę
Wszyc - 14-03-2011, 23:57
| koszmarek napisał/a: | Ale na zlocie to pijemy we trójkę |
hehe to wezmę większe zaopatrzenie niż do Wilkas bo tam byłem przez 3 dni na 2 kanapkach a tak to ciężko było by pić bo byście mnie z podłogi zbierali no ale cóż słabe fundusze były
Juiceman - 15-03-2011, 00:12
Tylko Mitaszubisi niech jezdzi do tego czasu Lobuzie
|
|
|