To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc

Zielu - 14-03-2011, 22:23

Hmhm, chyba że tak. Ojj Wszyc ciężki Twój żywot bez garażu....
marexi - 14-03-2011, 22:32

Wszysc mowiles ze EK9 Twoim marzeniem... Ciekaw jestem ile w Japonii zalalo Ek9, Legnumow itp i ile z nich bedzie na sprzedaz i za jaka kase...
Owczar - 14-03-2011, 22:42

Wszycu bo najpierw mogłeś zrobić rozrząd, a potem montuje silnik. Sam sobie roboty narobiłeś... :/
Wszyc - 14-03-2011, 22:45

żebym ja miał kasę wcześniej na rozrząd :) a czekać z wsadzeniem silnika? oj nie przeszło by bo nie miał bym później garażu hehe więc tak w sumie bez wyjścia byłem :) szkoda tylko że jak 2 tygodnie temu skrzynie zrzucałem to nie odkręciłem tego

Marexi liczę właśnie ja jakieś EK9 lub 200sx S13 silvia (żadnych Mitsu więcej :P ) które uczyło się pływać za niską kasę :D

Owczar - 14-03-2011, 22:56

Garaż zawsze byś jakiś załatwił, tylko w gorącej wodzie jesteś kąpany :P
josie - 14-03-2011, 23:01

a może rozrusznik wykręcić i wsadzić coś w zęby koła zamachowego?
swinks_UK - 14-03-2011, 23:03

Wszyc napisał/a:
Marexi liczę właśnie ja jakieś EK9 lub 200sx S13 silvia (żadnych Mitsu więcej :P ) które uczyło się pływać za niską kasę :D

Wy się cieszcie tym szajsem, a ja sobie chętnię przygarnę jakieś 240z lub 260zx :D

Wszyc - 14-03-2011, 23:05

josie napisał/a:
a może rozrusznik wykręcić i wsadzić coś w zęby koła zamachowego?

To już lepiej wsadzić klucz w bebechy mnie szkód :) bebechy wytrzymają co najwyżej klucz połamią a zębów na zamachu nie chciał bym przeorać :P

Owczar jak by się dało to już bym załatwił :P do wyjęcia silnika potrzebny taki z wyciągarką, żurawikiem lub chociaż z kanałem by go spuścić do kanału ale niestety w całym mieście się takich z kanałem nie buduje z tego co wiem zostają tylko warsztaty :P

No widzisz Tomku a ja nie jestem w stanie znieść deski rozdzielczej samochodów ze starszych lat niż lata 90te :P inaczej kupił bym od Maretzkiego E3 :) ale niestety wnętrze które widzę non stop jako kierujący mnie odstrasza w starszych autach :)

marexi - 14-03-2011, 23:13

Wszyc napisał/a:
do wyjęcia silnika potrzebny taki z wyciągarką, żurawikiem lub chociaż z kanałem by go spuścić do kanału ale niestety w całym mieście się takich z kanałem nie buduje z tego co wiem zostają tylko warsztaty

a ja mam garaz w kanalem:D poprzedni wlasciciel tak dobrze zamontowal szyne kolejawa na suficie, ze idealnie wyciagarka wisi i sie rusza przod tyl:D
ale szczerze troche waski, zeby nie ylo ze mam luksus 8)
ale i tak wole robic na dzialce u kolegi u ktorego w garazu jest wszytsko wszystko(od 8lat handluje autami) i duuuuzo miejsca w srodku i na dworze placyk na 5 autem i grilllllaa z lozeczka dzieciego wiec wole u niego wszystko robic:)

Maretzky85 - 14-03-2011, 23:37

Wszyc napisał/a:
już z paroma osobami konsultowałem

Ze mną nie :P
Jest pewien patent, ale musisz zadzwonić żeby się dowiedzieć :P

koszmarek - 14-03-2011, 23:40

i znowu będą romansować no :roll: :P
Wszyc - 14-03-2011, 23:44

Maretzky85 napisał/a:
Jest pewien patent, ale musisz zadzwonić żeby się dowiedzieć :P

Ok jutro bo dziś już późno :P

Cytat:
i znowu będą romansować no :roll: :P

Mam nadzieje że nie trafiam w złe momenty :D :D :D

koszmarek - 14-03-2011, 23:47

Wszyc, jak zawsze :P Ale na zlocie to pijemy we trójkę :P
Wszyc - 14-03-2011, 23:57

koszmarek napisał/a:
Ale na zlocie to pijemy we trójkę :P

:) hehe to wezmę większe zaopatrzenie niż do Wilkas bo tam byłem przez 3 dni na 2 kanapkach a tak to ciężko było by pić bo byście mnie z podłogi zbierali :P no ale cóż słabe fundusze były :D

Juiceman - 15-03-2011, 00:12

Tylko Mitaszubisi niech jezdzi do tego czasu Lobuzie ;)