Lubelskie - Lubelskie OT II
grzesiopol - 15-09-2011, 20:46
Andrew a ty tylko o piwie no to chears
Andrew - 15-09-2011, 20:46
Żeby na początku tygodnia, to byś już miał
stary alfer - 15-09-2011, 20:47
| grzesiopol napisał/a: | | Andrew a ty tylko o piwie |
To nie piwo. To Perła
| andrew84 napisał/a: | | Żeby na początku tygodnia, to byś już miał |
Wyczekam, warto
grzesiopol - 15-09-2011, 20:48
stary alfer, czyżbyś zasmakował w perełce. a jakiej: zwykłej, eksport, mocnej czy najnowszej miodowej?
stary alfer - 15-09-2011, 20:51
| grzesiopol napisał/a: | | stary alfer, czyżbyś zasmakował w perełce. a jakiej: zwykłej, eksport, mocnej czy najnowszej miodowej? |
grzesiopol, na pewno niepasteryzowanej. Zjadłem ją razem z puszką, więc nie doczytałem
Pyszna
grzesiopol - 15-09-2011, 20:53
Spróbuj innych jak już będziesz miał okazję zamówić.
A nie odbijało ci się puszką
stary alfer - 15-09-2011, 20:55
| grzesiopol napisał/a: | | A nie odbijało ci się puszką |
Warto było
volve - 15-09-2011, 21:00
| andrew84 napisał/a: | | A mój szwagier wczoraj był w Szczecinie. Czasami jeździ tam, więc alferku możemy się dogadać z perełką |
Nie tylko Alfred jest smakoszem Perełki Niepasteryzowanej, więc o mnie też proszę pamiętać
grzesiopol - 15-09-2011, 21:01
Ja osobiście wolę eksporta, mam uraz z dawnych czasów do normalnej perły
_Slawek_ - 15-09-2011, 21:07
| volve napisał/a: | Kurcze, z jednej strony bym pewnie się zapisał, ale...
- nie wiem jeszcze do kiedy będę w Szczecinie
- mam pewne opory przed podawaniem publicznie telefonu. Mam swój numer od bardzo wielu lat i nie chciał bym z jakiegoś powodu być zmuszony do zmiany. A jednak do forum dostęp ma każdy, nawet niezarejestrowany... |
Lokalizację można przecież będzie bez problemu zmienić
A z tym upublicznianiem telefonu aż tak się nie przejmuj, bo dane MMA są i będą dostępne tylko i wyłącznie dla klubowiczów. Także samo zarejestrowanie na forum nie wystarczy aby mieć do nich dostęp i skorzystać z MMA No chyba, że obawiasz się jakichś fanek ze zlotu, które będą gotowe na wszystko, włącznie z zapisaniem się do klubu MM aby dostać Twój nr tel.
| stary alfer napisał/a: | | grzesiopol napisał/a: | | stary alfer, czyżbyś zasmakował w perełce. a jakiej: zwykłej, eksport, mocnej czy najnowszej miodowej? |
grzesiopol, na pewno niepasteryzowanej. Zjadłem ją razem z puszką, więc nie doczytałem
Pyszna |
Przed pożarciem wyglądała jakoś tak:
stary alfer - 15-09-2011, 21:11
| _Slawek_ napisał/a: | | Przed pożarciem wyglądała jakoś tak: |
Kolor pamiętam
Wiecie jak Ciasteczkowy Potwór je ciastka?
To już wiecie czemu nie pamiętam
Seichan - 15-09-2011, 21:15
Marcin, w pełni Cię rozumiem
Jaro1974 - 15-09-2011, 21:15
Dobry wieczór. Ja dziś troszkę popracowałem nad wizerunkiem dwóch pojazdów znajdujących się w podwórku Zostały umyte i wypastowane. Świecą się jak nie powiem co,komu i po czym Renato ja rozumiem ideę MMA. Spokojnie niebawem coś się pojawi u ciebie.
stary alfer - 15-09-2011, 21:16
| Seichan napisał/a: | | Marcin, w pełni Cię rozumiem |
W końcu wszyscy mamy Perłę we krwi
grzesiopol - 15-09-2011, 21:20
Nie dość że piwosze to jeszcze puszkożercy Nie no ja nie mogę.
|
|
|