Lubelskie - Lubelskie OT
Mario - 27-04-2011, 20:39
| Seichan napisał/a: | Tia.. zwłaszcza polegający na siedzeniu w hałasie przez tyle czasu i pilnowaniu dzieciarni
| wiesz różne sporty są...
ode mnie dużo wysiłku wymagało wyciąganie już opisanego wcześniej radia, niestety bez powodzenia..
Seichan - 27-04-2011, 20:47
Zaraz powinien pojawić się Jarek, może coś Ci doradzi
Mario - 27-04-2011, 21:02
O i ja do Ciebie pytanko będę miał to zaraz PW pójdzie.
radek79 - 27-04-2011, 21:05
powitać w końcu wolny ,perełka i myszka w ręku to jest to co mitsumaniak lubelski lubi najbardziej
tomasek - 27-04-2011, 21:05
Witam z wieczorka
Dach Sławka zdemolowany
Soner - 27-04-2011, 21:14
MaRIo_, chętnie Ci pomogę z tymi radiami. 2 dni mnie nie było na forum i nic nie wiedziałem.
| tomasek6 napisał/a: | | Dach Sławka zdemolowany | blachy tylko latały.
tomasek - 27-04-2011, 21:15
| Soner napisał/a: | | blachy tylko latały. | i deski też
Mario - 27-04-2011, 21:19
| Soner napisał/a: | | MaRIo_, chętnie Ci pomogę z tymi radiami. 2 dni mnie nie było na forum i nic nie wiedziałem. |
Bardzo chętnie skorzystałbym z Twojej oferty
radek79 - 27-04-2011, 21:23
ja zawsze radziłem sobię dwoma płaskimi śrubokrętami i nie było radia żeby nie poszło
Seichan - 27-04-2011, 21:26
Mariusz, odpowiedź poszła
Mówiłam, że Łukasz też będzie mógł pomóc
To dziś był mały spot u Pana Sławka. Sławek mówił, że naliczył 11 miśków na ulicy Więcej niż na niektórych naszych spotach
Jaro1974 - 27-04-2011, 21:40
D wieczór MM Mario nie poddawaj się. Jak klucze nie dały rady to teraz mała podpowiedź: Jeśli klucze nie dały rady to radę dadzą dwie opaski zaciskowe do przewodów elektrycznych ( takie plastikowe do mocowania wiązek elektrycznych w samochodzie występują w kolorach białym lub czarnym) lub coś tej grubości i długości ok 10 cm. I dalej robisz według wczorajszej instrukcji. Ale według mnie te klucze powinny sobie poradzić. Spróbuj wcisnąć je do samego końca najpierw wyciągaj delikatnie jedną stronę a potem drugą. Ja przed chwilą próbowałem za pomocą wspomnianej opaski i dało radę. nie poddawaj się. Jak coś to mogę podesłać ci nr tel. do mnie na PW .
Mario - 27-04-2011, 21:49
Renata, dzięki już poszła kolejna wiadomość
| radek79 napisał/a: | | ja zawsze radziłem sobię dwoma płaskimi śrubokrętami i nie było radia żeby nie poszło | próbowałem pilniczkami do paznokci
Jarek no a tak chciałem się pochwalić dzisiaj jak będziesz, że wszystko zrobione...:)
No ale chociaż jedno wyszło...
Chodzi o takie opaski ?
Nie mogłem tych kluczy dobrze wsadzić jakoś...albo w ogóle ich nie mogłem wcisnąć (a jak już za dużo siły włożyłem to je powyginałem ), albo mi uciekały gdzieś w bok, w głąb deski rozdzielczej...
tomasek - 27-04-2011, 21:52
No i zrobiłem przegląd po zimowy zawieszenia w Miśku i powiem że ........
jestem w szoku,od kiedy kupiłem nic praktycznie nie wymieniałem i wszystko jest cacy
jedynie będę chyba musiał amorki wymienić z przodu,bo są chyba od nowości
Jaro1974 - 27-04-2011, 21:53
Dokładnie o takich opaskach myślałem. Właśnie za pomocą takich opasek zdemontowałem radio w megance Być może klucze się przekosiły w kieszeni.
Mario - 27-04-2011, 21:59
W tym aucie, w którym radio udało mi się wyjąć, po zdjęciu ramki widać było tą metalową kieszeń, której brzegi zahaczone były o elementy deski rozdzielczej.
W tym, w którym radia nie mogę ruszyć nie widzę tej kieszeni...
To nie za miękkie te opaski są ?
A i jeszcze zapytam...jak wyjąłem to radio to co mam odłączyć ?
Te kable zaraz od radia czy dalej przy kostce ?
|
|
|