Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
sebekColt97 - 16-07-2010, 06:39
Skromna ekipa, ale jak zawsze miła atmosfera Dzięki wszystkim za spotkanie.
Krzyzak - 16-07-2010, 07:00
ja też dziękuję
było sympatycznie, jak zwykle
akbi - 16-07-2010, 09:02
Również dzięki za miłe spotkanko.
... + krótka fotorelacja:
Na Spocie tym razem mieliśmy gościa z południa Polski - Rosomaka83 - w pomarańczowej koszulce. Po lewej stronie Hornet, a po prawej Krzyżak.
Na Spocie mieliśmy 4 Galanty EA, 2 Lancery CB, jeden CS i jeden CY ..oraz fiata Sienę i Mercedesa (karetkę:))

Od lewej: Hornet, Rosomak83, Krzyżak, Olosoft
Spóźniony Raddex i mały Szymonek (na dole po prawej)
Krzyżak imitujący nieobecnego Śrubę, Na fotce od lewej: Olosoft, Rosomak83, Krzyżak i SebekColt97
+ dalej w prawo ... Raddex i Hornet
Nowy Moderator Regionu Pomorskiego: WSZYC
Najmłodsi na spocie ...Szymon i Damian
Przedostatni spóźnialski ... Lancer ... cholerka zapomniałem nicka - przepraszam
i ostatni spóźnialski - Darass
...do zobaczenia 15 sierpnia na Spocie nad Jeziorkiem ...proszę śledzić ten temat: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=54384
fj_mike - 16-07-2010, 09:29
Mnie pominięto, protestuję
akbi - 16-07-2010, 09:44
fj_mike napisał/a: | Mnie pominięto, protestuję |
bo żeś biegał mi za plecami
olosoft - 16-07-2010, 10:53
trochę mało nas było ale i tak było fajnie, dzięki za spotkanie,
Wszyc - 16-07-2010, 11:11
No miejmy nadzieje że na następnym spocie dopiszę frekwencja
raddex - 16-07-2010, 22:49
Ja również dziękuję za miłe spotkanko.
Silverrr - 17-07-2010, 10:52
OMG kto tym sportbackiem przyjechał? Ja nie mogłem bo musiałem na 18 do pracy jechać Ja się chyba z tym Lancerem mijam w Gdańsku czasami xD Już myślałem że ktoś mi podprowadził furę i pojechał na spota W końcu będę miał z kim się wymienić wrażeniami z jazdy
rosomak1983 - 18-07-2010, 15:13
Miło było poznać POZDRO
Wszyc - 20-07-2010, 22:53
Coś w tym roku podupada frekwencja sądzę że przyczyną może być mało interesująca dla nowych członków forma zlotu starzy klubowicze się znają gadają w swoim towarzystwie i dla nich jest okey ale nowe osoby mogą mieć problem się odnaleźć ani punktu zaczepienia do rozmów nie mają często jeżeli się np. nie znają na motoryzacji...
Potrzebne nam pomysły co można porobić gdzie itp. jak można urozmaicić zloty ale pomysły muszą być realne trzeba się zastanowić ile osób na dany pomysł pójdzie itp.
Proponuje też trochę zmienić podejście jak ktoś nowy pojawia się na zlocie to się zainteresować pogadać itp. a nie tylko w swoim gronie bo niektórzy bywają nieśmiali trochę.
Ja mam pomysł taki po sezonie wakacyjnym można dodać jeden zlot po za 15stym Mitsumaniakowy wypad na grzyby nie wiem ilu fanów takiego typu spędzania czasu jest więc nie wiem czy wypali ale co do miejsca wcale daleko jeździć nie trzeba tereny Piaśnicy lub dalej w stronę jeziora Żarnowieckiego są całkiem dobre można się spotkać z samego rana przy termosach pełnych herbaty pozbierać grzyby i jagody lub pogadać i posiedzieć w ładnej leśnej scenerii...
Wypowiadajcie się ludzie nie bać się
Krzyzak - 21-07-2010, 07:06
Pomysł fajny - znaleźć tylko jakąś wiatę w lesie (gdyby padało) i można pozbierać.
Już jeden taki grzybowy spocik się odbył - ze 2 lata temu u Chudego we Wdzydzach...
Silverrr - 01-08-2010, 07:46
Obyśmy nad jeziorkiem pojawili się mocniejszą ekipą i pucharek zgarnęli ^^
Wszyc - 01-08-2010, 20:40
Wszystko zależy od was Mitsumaniaki
wizzi - 03-08-2010, 17:30
ja nad jeziorko wpadne, więc o jedną osobe więcej będzie
|
|
|