Małopolskie - pozdrowienia mitsu
mkm - 05-06-2017, 17:58
Dokładnie tam
Marcin-Krak - 28-02-2018, 12:55
Temat widzę przykurzony
Ostatnio ja nie widziałem mkm'a, a dzi¶ Bogaty Wojtek udawał, że mnie nie poznaje na Rondzie Mogilskim przed 9
Wojciech Bogacz - 24-03-2018, 10:12
Marcin-Krak napisał/a: | Temat widzę przykurzony
Ostatnio ja nie widziałem mkm'a, a dzi¶ Bogaty Wojtek udawał, że mnie nie poznaje na Rondzie Mogilskim przed 9 |
Na prawdę nie poznałem ?? Mam tak czasami niestety - o wybaczenie błagam ;P A to nie moja żonka czasami ? Czym jechałem ?
Generalnie ostatnio ¶migam dużo obwodnic±. Najczę¶ciej jadę Sigm± bo szybciej
Marcin-Krak - 24-03-2018, 17:21
Wojciech Bogacz napisał/a: | A to nie moja żonka czasami ? |
Na pewno nie
Wojciech Bogacz napisał/a: | Czym jechałem ? |
Sigm±
Wojciech Bogacz - 25-03-2018, 12:38
Marcin-Krak napisał/a: | Wojciech Bogacz napisał/a: | A to nie moja żonka czasami ? |
Na pewno nie
Wojciech Bogacz napisał/a: | Czym jechałem ? |
Sigm± |
Wszystko jasne - teraz nawet wiem kiedy i po co tam byłem
Generalnie tyle tych mi¶ków po Krakowie zasuwa, że czasami nie poznaję. Kiedy tylko spotkałem dwóch Mitsumaniaków (nie pamiętam imion) w Galu EA, spotkali¶my się na parkingu po hurtowni± elektryczn± na Zakopiance - wiedzieli co to Sigma więc zagadałem Niestety nie było czasu żeby dłużej pogaworzyć ale pozdrówka dla chłopaków !
Bizi78 - 25-03-2018, 12:48
Wojciech Bogacz napisał/a: | Generalnie tyle tych mi¶ków po Krakowie zasuwa, że czasami nie poznaję. |
Tym bardziej, że Marcin ¶miga madzi± .
PS
Tak przy okazji to gratulacje dla Was Wojtku pociechy .
Wojciech Bogacz - 25-03-2018, 13:11
Bizi78 napisał/a: | Tym bardziej, że Marcin ¶miga madzi± . |
No ¶miga.... po prostu na Mazdy nie zwracam uwagi - no - może prawie nie Chyba, że MX-6 jedzie ale tych nie widuję wcale
Bizi78 napisał/a: | Tak przy okazji to gratulacje dla Was Wojtku pociechy . |
Dzięki - wła¶nie ta pociecha ostatnio ustawia nam plan dnia
marcink - 01-09-2018, 21:57
Pozdrowienia dla kierownika czarnego O1T na białej feldze i gratach z Evo, spotkanego na ¶wiatłach na Opolskiej Bardzo ładnie Ci to idzie!
Brodzins - 14-01-2019, 21:33
Pozdrowienia dla kierowników dwóch outlanderow... OII i OIII z parkingu szpitala w Prokocimiu
[ Dodano: 13-02-2019, 19:02 ]
I nie pozdrawiam kierownika białego evo które przed 6 rano ¶miga nowohucka... Musisz chłopie z prawego pasa wyprzedzać?...
Tak się strasznie spieszy człowiek z rana... A niektórzy jeszcze kawy nie pili...
[ Dodano: 13-02-2019, 19:03 ]
I srebrny o1 który ¶miga przez Dziekanowice... Kto¶ st±d?
marcink - 19-02-2019, 00:30
Brodzins napisał/a: | I nie pozdrawiam kierownika białego evo które przed 6 rano ¶miga nowohucka... Musisz chłopie z prawego pasa wyprzedzać?... |
OT: Nowohucka to nadal teren zabudowany (o podwyższonej prędko¶ci), więc można wyprzedzać z prawej.
Wojciech Bogacz - 20-02-2019, 10:02
Pozdrówka dla czerwonej Cari 1gen widzianej codziennie na parkingu podziemnym pod budynkiem F w Bonarce (rejestracja KOL) !
Brodzins - 21-02-2019, 05:05
marcink napisał/a: | Brodzins napisał/a: | I nie pozdrawiam kierownika białego evo które przed 6 rano ¶miga nowohucka... Musisz chłopie z prawego pasa wyprzedzać?... |
OT: Nowohucka to nadal teren zabudowany (o podwyższonej prędko¶ci), więc można wyprzedzać z prawej. |
Ja wiem.... Ja rozumiem wszystko... Ale jak jadę lewym 80... Na ¶rodkowym autobus MPK i między nami luka 2m... To trochę słabo jak co¶ wpada nagle i musisz deptac hamulec bo Ci zderzak urwie.
Wojciech Bogacz - 21-02-2019, 10:20
Brodzins napisał/a: | OT: Nowohucka to nadal teren zabudowany (o podwyższonej prędko¶ci), więc można wyprzedzać z prawej.
|
Oj tam - jak mogę robię to bez żenady i jakichkolwiek zahamowań To po prostu Kraków i tyle - jedynie trzeba mieć ¶wiadomo¶ć, że w razie kolizji trzeba wzi±ć na klatę odpowiedzialno¶ć. Każdy jednak patrzy w lusterka dlatego, że jest to pospolite zjawisko.
Brodzins napisał/a: | Ja wiem.... Ja rozumiem wszystko... Ale jak jadę lewym 80... Na ¶rodkowym autobus MPK i między nami luka 2m... To trochę słabo jak co¶ wpada nagle i musisz deptac hamulec bo Ci zderzak urwie. |
Popieram...
-----------------
Dzi¶ pozdrowień brak bo żadnego Mitsu dzi¶ jeszcze nie widziałem
Brodzins - 22-02-2019, 06:40
Panowie nie jestem spoleczniakiem, który każde nagranie z rejestratora zanosi na policję, albo upomina kierowców na drodze
Ale ogólnie martwi mnie to się dzieje na drogach...
Coraz większe chamstwo...
Kraków... Tak... Ma swoje uroki, tak jak Warszawa itp:)
Ale przykro mi się zrobiło jak takie ładne mitsubishi zachowało się tak brzydko względem swojego grubego i ociezalego braciszka
mkm - 22-02-2019, 08:54
Brodzins, mamy "temat rzekę" na Forum Ogólnym - "Kultura jazdy..." luĽne gadki na temat zachowań, przepisów itp. sytuacji drogowych.
Zapraszam
|
|
|