Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
Aga - 20-10-2010, 14:22
łojezu!!!!
pogubiłam się już w tym!
a podobno z matmy prymusem byłam!
sieegurd - 20-10-2010, 14:38
...że ładnie słoneczko dziś świeci Nie za zimno, nie za ciepło - tak jak lubię
koszmarek - 20-10-2010, 16:15
że pochowaliśmy wujka.
że nie obyło się bez hieny i czarnej owcy naszej rodziny, której mało nie wyprowadzili (jak można być na pogrzebie własnego ojca i się z tego cieszyć?)
że dzwonił Pan Dyrektor i jutro bądź pojutrze mam ostatnie spotkanie przed rozpoczęciem pracy.
że jadę jutro kupić kurtkę.
że byłam w moim zusie po umowę. I zamiast umowy mam rachunki(bo księgowa jest idiotką) i kupiłam w tymże zusie torbę przepiękną na ramię! Skórkowa za 64zł(ma się te chody, nie? ).
I że straszliwie dużo mnie ominęło na forum dziś
robertdg - 20-10-2010, 16:31
Jakiś czas temu spotkałem na drodze, dość ciekawie wyglądające autko, było to Renault Megane III Coupe, ale co w nim było nadzwyczajnego, ano była to wersja RS, z tym, że w pięknym błekitnym metaliku, na kozackich, bodaj 19-sto calowych felach, całkiem fajnie wystylizowane, zdjęcia poglądowe z wystawy salonowej:
jako, że zaciekawilo mnie, co i jak tam dokładniej, zacząłem szperac po necie, no i jakoś niehcacy pomylilem znaczki w wyszukiwarce google, gdzie ku mojemu zdumeniu znalazłem, jeszcze piękniejszą Megane III RS z wystawy w Ginevrze, z tym, że nazwana Trophy w uzupełnieniu
Co Szanowne grono forumowiczów sądzi o tym autku
sieegurd - 20-10-2010, 17:43
robertdg napisał/a: | Co Szanowne grono forumowiczów sądzi o tym autku |
Świetny wygląd, ale nie nasze drogi
Aga - 20-10-2010, 17:56
koszmarek napisał/a: |
że dzwonił Pan Dyrektor i jutro bądź pojutrze mam ostatnie spotkanie przed rozpoczęciem pracy.
|
a miałaś zaczynać we wtorek.....
a może coś mi się zdawało...
że byłam w moim zusie po umowę. I zamiast umowy mam rachunki
|
nie rozumiem, jakie rachunki?
powinnaś dostać świadectwo pracy
i kupiłam w tymże zusie torbę przepiękną na ramię! |
to w ZUSie torby sprzedają??
robertdg - 20-10-2010, 18:15
sieegurd, no wiadomo RS Trophy, to trochę niebałdzo , ale RS to całkiem całkiem śię fajnie prezentował, o wiele lepien niz na tych zdjeciach, tymbardziej ze byl w takim smakowitym błekicie
Yoshiko - 20-10-2010, 18:17
Aga napisał/a: | koszmarek napisał/a:
że byłam w moim zusie po umowę. I zamiast umowy mam rachunki
nie rozumiem, jakie rachunki?
powinnaś dostać świadectwo pracy
|
pewnie się okazało że nasz koszmarek pracował na zlecenie
Aga napisał/a: | koszmarek napisał/a:
i kupiłam w tymże zusie torbę przepiękną na ramię!
to w ZUSie torby sprzedają?? |
w moim mieście w ZUSie kurcze toreb nie ma - ale za to wisi kartka "zakaz handlu obnośnego "
koszmarek - 20-10-2010, 19:10
Kochane moje, rzeczywiście to było zlecenie. Niestety, nie dostanę ANEKSU, tylko umowę poprawioną- nie do końca roku tylko 19 października tego roku. A rachunki comiesięcznej pensji. Świadectwa ni będzie
Aguś, miałam od poniedziałku zacząć, a do piątku dostarczyć plik wypełnionych formularzy
W zusie o handlu nie piszą(przynajmniej nie w tym Zusie). Żonka ochroniarza daje czasem kilka sztuk taniej dla pracowników zusu. Kto chce to kupuje Wpadłam w dobrym momencie.
vendetta - 20-10-2010, 20:58
...że przesiadłam się na Seata, ale avatara na razie nie zamierzam zmieniać, bo Colcisław zostaje u nas
jacek11 - 20-10-2010, 21:23
vendetta napisał/a: | ...że przesiadłam się na Seata, ale avatara na razie nie zamierzam zmieniać, bo Colcisław zostaje u nas |
Ale czy to nie outek miał u Was zagościć?
vendetta - 20-10-2010, 21:30
jacek11 napisał/a: | Ale czy to nie outek miał u Was zagościć? |
Outlander zagościł u taty, więc dla mnie przypadł Seat
jacek11 - 20-10-2010, 22:04
vendetta napisał/a: | Outlander zagościł u taty, więc dla mnie przypadł Seat |
Zdrada!!!!!
Seichan - 20-10-2010, 22:07
koszmarek napisał/a: | Kochane moje, rzeczywiście to było zlecenie. Niestety, nie dostanę ANEKSU, tylko umowę poprawioną- nie do końca roku tylko 19 października tego roku. A rachunki comiesięcznej pensji. Świadectwa ni będzie |
Poproś o zaświadczenie o wykonywaniu pracy na podstawie umowy zlecenia ze wskazaniem okresu i zakresu wykonywanych obowiązków. Może kiedyś do czegoś Ci się to przyda.
A jak coś to zawsze można składać do sądu pozew o ustalenie istnienia stosunku pracy Wszystko zależy od konstrukcji umowy zlecenia
wyderka - 20-10-2010, 22:38
że są to moje najgorsze urodziny jakie miałem......
|
|
|