To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Komputery, RTV, AGD, Komorki - a jakich komóreczek używacie??

meydey000 - 02-07-2013, 06:29

Juiceman napisał/a:
Wczoraj E52 zdechł ;/ wyłączył się i koniec nie włączył się.... podmiana baterii z drugiej E52 nie pomaga ; / Ale na alledrogo o dziwo ten model trzyma cenę....

może i trzyma cenę ale pierwsze egzemplarze były bardzo wadliwe. dotyczy się to również e75 . dlatego nie kupiłem nokii.
jakbyś chciał się tej ciarupy pozbyć to napisz mi na pw.

Juiceman - 02-07-2013, 06:41

No właśnie to jest pierwszy model E52 i o dziwo lepiej chodzi niż ta po liftingu xD tj chodziła... nowa lubi gubić zasięg czego w starej nie było. Chce te zwłoki do serwisu zanieść niech się określą czy taniej będzie xD Jak nie no to mam nadzieje że na w salonie za 1zł wyrwę takie cuś...
Owczar - 02-07-2013, 09:06

Moja narzeczona ma E52 z pierwszego wypustu. Działał bezawaryjnie przez 3 lata. Po 3 latach wygląda jak nowa, bateria nadal trzyma tydzień, ale padła płyta. Załatwiłem po znajomości wymianę w nawet niezłej cenie. Działa nadal, ale nowa płyta ma dużo gorszy aparat.
Szwagroz - 02-07-2013, 09:34

ja od ponad pół roku używam szajsunga galaxy II i jestem zdecydowanie zadowolony, za to moja żona od ponad miesiąca ma HTC Desire X - Większego G nie widziałem, słuchawki Beats po 4 tygodniach zaczęły trzeszczeć, soft to dopiero dramat, co chwilę coś się sypie, a to nie wyświetla kto dzwoni, albo nie dzoni tylko włącza wibacje, a to sam odpala mobilny internet, a ostatnio przeszedł sam siebie, postanowił zrobić sobie twardy reset i skasował wszystko z pamięci tel i karty sim. Dobrze ze żona ma fotki itp na karcie pamięci, której na szczęście nie ruszył. DRAMAT a nie telefon
fj_mike - 02-07-2013, 21:50

Szwagroz napisał/a:
słuchawki Beats po 4 tygodniach zaczęły trzeszczeć

Jeżeli mówisz o tych z zestawu z telefonem to nie są to Beats.

Szwagroz napisał/a:
soft to dopiero dramat

Tu się zgadzam. Żona takiego używa. Problemy się zdarzają ale nie zbyt często.

Szwagroz - 02-07-2013, 22:40

fj_mike, no o to chodzi ze to sa beatsy. taka tez ma nazwe, htc desire x beatsaudio. Jest logo i nie sadze ze taka firma by podroby oficjalnie sprzedawala
fj_mike - 02-07-2013, 22:42

Aż sprawdzę jak będę w domu. Na słuchawkach nie widziałem znaku Beats. Na fonie i owszem.
Szwagroz - 02-07-2013, 22:48

Do tego w instrukcji jest napisane ze podbicie i beatsaudio dziala tylko z oryginalnymi,

[ Dodano: 02-07-2013, 22:52 ]
Poza tym pozdrawiam, jutro jade do gdyni, w okolice ulicy wiejskiej :) to moze sie gdzies miniemy po drodze

fj_mike - 02-07-2013, 23:02

Szwagroz napisał/a:
Do tego w instrukcji jest napisane ze podbicie i beatsaudio dziala tylko z oryginalnymi

W instrukcji jest napisane wprost przeciwnie.

wygooglowałem słuchawki z zestawu. To standard by HTC.

Szwagroz napisał/a:
Poza tym pozdrawiam, jutro jade do gdyni to moze sie gdzies miniemy po drodze

Będzie ciężko, poza granicami RP jestem :wink:

Szwagroz - 03-07-2013, 06:16

sprawdziłem, słuchawki są ori beats, tel był kupiony z 2 reki, widocznie ktoś dokupił słuchawki, całość była nieużywana, widocznie jakiś nietrafiony prezent. Teraz zona ma słuchawki htc od swojej ciotki, która też ma tego HTC tyle że z Windą.
Marcin-Krak - 12-07-2013, 09:33

Zastanawiam się nad przesiadką z Samsunga z Andkiem na Nokię Lumię z Windą.
I teraz pytanie - będę długo i bardzo cierpiał po zmianie i odzwyczajał się?
Czy może jednak pozostać przy czymś z "zielonym ludkiem" ;)
Telefon używany głównie do dzwonienia i doraźnego korzystania z netu i przede wszystkim jako nawigacja będąca w zasadzie zawsze pod ręką :wink:

KowaliK - 12-07-2013, 19:38

Nie wiem jak przesiadka z Androida na WP8, ale darmowa nawigacja w Lumii to mistrzostwo świata. Jedyna rzecz, której mi brakuje z Nokii po powrocie do Apple.
promatti - 11-08-2013, 18:00

Marcin-Krak napisał/a:
Zastanawiam się nad przesiadką z Samsunga z Andkiem na Nokię Lumię z Windą.
I teraz pytanie - będę długo i bardzo cierpiał po zmianie i odzwyczajał się?
Czy może jednak pozostać przy czymś z "zielonym ludkiem" ;)
Telefon używany głównie do dzwonienia i doraźnego korzystania z netu i przede wszystkim jako nawigacja będąca w zasadzie zawsze pod ręką :wink:

przesiadłem się z Arc S na Nokie Lumie 800. I nigdy juz nie wrócę do anrdoida.
powiedz jakich aplikacji potrzebujesz sprawdze Ci czy sa na Windzie, ale jak chcesz dzownic i nawigacje to Nokia jest idealna :)

RalfPi - 21-08-2013, 07:12

Witam, witam.
Wybór padł na K&M 401 - zupełnie z przypadku.
Już gotów byłem zamówić telefon z Chin za 400zł (jakiś kot, ale nie wiadomo jak długo pociągnie), a tu wczoraj patrzę w lokalnym sklepie komputerowym:

http://www.mall.pl/telefo...ger-matz-km0401

Czy ktoś może coś powiedzieć o tym telefonie?

Pozdrowienia!

Batmanikus - 21-08-2013, 10:20

A to nie jest to samo co Pentagram Monster? http://www.mgsm.pl/pl/kat...ammonsterp4301/