To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Jak wino...

Tomii - 16-04-2012, 14:08

sveno napisał/a:
Tomii, czekam na rezultaty, orientowałeś się już ile zestaw naprawczy na tył kosztuje?

dałem coś koło 28zł/1kpl Autofren Seinsa w IC

danino88 - 16-04-2012, 15:49

Cytat:
Tomii, czekam na rezultaty, orientowałeś się już ile zestaw naprawczy na tył kosztuje?
Z aktualności: Damian był dzisiaj u mnie swoim białym VR-em :) wspaniała maszyna, szkoda że robi za ciężarówkę :) zrobiliśmy małą zamianę: mój zderzak od prelifta poszedł do niego do VRa a jego fotel trafił do mojego :) jest brudny i ma delikatna rysę ale jest o niebo lepszy niż mój kierowcy. Plan zakłada podmiankę poszycia, a stara pójdzie na obszycie podłokietnika, ręcznego i mieszka od lewarka zmiany biegów.
Danino88 dzięki za udany deal :) z zaproszenia też pewnie skorzystam :)

No niestety, nie miałem zbytnio czasu i jedynym szczęściarzem był Sławek 8)

sveno - 17-04-2012, 11:45

tomek84 napisał/a:
i nie mogłeś dać znać ??
kurczak nawet nie pomyślałem, pewnie dlatego, że czasu brak, Damian podjechał do mnie do pracy a niefart chciał, że pracowałem z szefową i też nie było czasu zbyt pogadać :(
danino88 napisał/a:
jedynym szczęściarzem
8) przepraszam, że tak szybko spławiłem, ale sam rozumiesz... w sobotę pracowaliśmy bez szefostwa i mogłem pogadać dłużej :(

moja zabawka na dziś, po wstępnych oględzinach obawiam się, że poszycie może nie pasować :( bo ten fotel nie ma ani elektrycznej regulacji ani grzania przez co siedzisko jest płytsze, wogóle wydaje się być mniejszy

puchatek-cz-wa - 17-04-2012, 13:10

sveno napisał/a:
Damian

Chyba Daniel :P

sveno napisał/a:
swoim białym VR-em

bez 144 kucy, które poszły spać :D

Myślałem, że mi jakoś długo schodzi z czyszczeniem zacisku... ale widzę, że jeden dzień to dobry wynik :)

sveno - 17-04-2012, 13:21

puchatek-cz-wa napisał/a:
Chyba Daniel :P
:oops: przepraszam :oops:
puchatek-cz-wa napisał/a:

:) dokładnie

danino88 - 17-04-2012, 15:46

Cytat:
moja zabawka na dziś, po wstępnych oględzinach obawiam się, że poszycie może nie pasować :( bo ten fotel nie ma ani elektrycznej regulacji ani grzania przez co siedzisko jest płytsze, wogóle wydaje się być mniejszy

rozbierz go i będzie ok, serio ;) tak tylko się może wydawać że jest inny :)

Cytat:

ej, nikt nie poszedł spać !! po prostu jeżdżę na ekonomicznej mapie 8)

Mare - 17-04-2012, 21:23

No niestety to tylko część złych wieści. Inne jest też poszycie dolne siedziska, nie ma poduszki powietrznej i może być ci ciężko tak po prostu dostosować to poszycie do elektryka.....

Najlepiej byś zrobił oddając poszycia do tapicera i wymienił w swoim tylko te elementy które są zryte :)

sveno - 26-04-2012, 18:53

Pamiętacie Filipa z 6 strony tego tematu? :) Rośnie jak na drożdżach, i jest niedobry ja one w smaku :) Nie mniej jednak chyba czuje jakiś sentyment do auta w którym odbył pierwszą swoją podróż :)
http://www.youtube.com/watch?v=TZRXgl3ox5o

fj_mike - 26-04-2012, 19:47

sveno napisał/a:
Rośnie jak na drożdżach

Nom.
Może też zostanie Mitsumaniakiem. Za 20 lat będzie reaktywował Gala wujka Sveno :mrgreen:

Marcin-Krak - 26-04-2012, 20:36

Wymiata :mrgreen:
I jak niewiasty od razu lecę na gościa z taką furą :P

A wujek sveno, tak po fotelach skakać pozwala :shock: :P

sveno - 26-04-2012, 21:42

fj_mike napisał/a:
Może też zostanie Mitsumaniakiem.
nie ma wyboru, wujek ma Galanta, a rodzice Lacera X :)
fj_mike napisał/a:
Za 20 lat będzie reaktywował Gala wujka Sveno :mrgreen:
ja już mu kiedyś obiecałem, że jak Galant zgnije do reszty to z silnika zrobimy Gokarta V6 ot coś w ten deseń: http://www.youtube.com/wa...feature=related :D
Marcin-Krak napisał/a:
I jak niewiasty od razu lecę na gościa z taką furą :P
a jak, jedna to co prawda siostra ale druga to... sąsiadka :P
Marcin-Krak napisał/a:
A wujek sveno, tak po fotelach skakać pozwala :shock:
wujek ma do niego straszną słabość bo dzieciak jest niesamowity i pozwala mu na wiele głupich rzeczy :) ostatnio włożył kota do pralki i zamknął drzwiczki, a ja stałem obok i się śmiałem zamiast powiedzieć mu że tak nie wolno :) w sumie to kot śmierdział więc było to jakieś rozwiązanie :D

fj_mike, masz bład w "awatrze" :)

fj_mike - 26-04-2012, 23:33

sveno napisał/a:
fj_mike, masz bład w "awatrze" :)

To nie błąd :mrgreen:

Hugo - 27-04-2012, 08:14

fj_mike napisał/a:
Za 20 lat będzie reaktywował Gala
:mrgreen: Niezły żart :mrgreen:
Sunderland86 - 28-04-2012, 12:49

Twój gal jest po prostu rewelacyjny sveno :thumbright:

Szkoda, że mieszkam na drugim końcu Polski bo chętnie bym go zobaczył na żywo.

sveno - 28-04-2012, 14:27

Sunderland86, dzięki za słowa uznania :) zapraszam na zlot, będzie można zobaczyć na żywo Galanta :)