Nasze Miśki - Jak wino...
Tomii - 16-04-2012, 14:08
sveno napisał/a: | Tomii, czekam na rezultaty, orientowałeś się już ile zestaw naprawczy na tył kosztuje?
|
dałem coś koło 28zł/1kpl Autofren Seinsa w IC
danino88 - 16-04-2012, 15:49
Cytat: | Tomii, czekam na rezultaty, orientowałeś się już ile zestaw naprawczy na tył kosztuje?
Z aktualności: Damian był dzisiaj u mnie swoim białym VR-em wspaniała maszyna, szkoda że robi za ciężarówkę zrobiliśmy małą zamianę: mój zderzak od prelifta poszedł do niego do VRa a jego fotel trafił do mojego jest brudny i ma delikatna rysę ale jest o niebo lepszy niż mój kierowcy. Plan zakłada podmiankę poszycia, a stara pójdzie na obszycie podłokietnika, ręcznego i mieszka od lewarka zmiany biegów.
Danino88 dzięki za udany deal z zaproszenia też pewnie skorzystam |
No niestety, nie miałem zbytnio czasu i jedynym szczęściarzem był Sławek
sveno - 17-04-2012, 11:45
tomek84 napisał/a: | i nie mogłeś dać znać ?? | kurczak nawet nie pomyślałem, pewnie dlatego, że czasu brak, Damian podjechał do mnie do pracy a niefart chciał, że pracowałem z szefową i też nie było czasu zbyt pogadać
danino88 napisał/a: | jedynym szczęściarzem | przepraszam, że tak szybko spławiłem, ale sam rozumiesz... w sobotę pracowaliśmy bez szefostwa i mogłem pogadać dłużej
moja zabawka na dziś, po wstępnych oględzinach obawiam się, że poszycie może nie pasować bo ten fotel nie ma ani elektrycznej regulacji ani grzania przez co siedzisko jest płytsze, wogóle wydaje się być mniejszy
puchatek-cz-wa - 17-04-2012, 13:10
Chyba Daniel
sveno napisał/a: | swoim białym VR-em |
bez 144 kucy, które poszły spać
Myślałem, że mi jakoś długo schodzi z czyszczeniem zacisku... ale widzę, że jeden dzień to dobry wynik
sveno - 17-04-2012, 13:21
puchatek-cz-wa napisał/a: | Chyba Daniel | przepraszam
puchatek-cz-wa napisał/a: | bez 144 kucy, które poszły spać |
dokładnie
danino88 - 17-04-2012, 15:46
Cytat: | moja zabawka na dziś, po wstępnych oględzinach obawiam się, że poszycie może nie pasować bo ten fotel nie ma ani elektrycznej regulacji ani grzania przez co siedzisko jest płytsze, wogóle wydaje się być mniejszy |
rozbierz go i będzie ok, serio tak tylko się może wydawać że jest inny
Cytat: | bez 144 kucy, które poszły spać |
ej, nikt nie poszedł spać !! po prostu jeżdżę na ekonomicznej mapie
Mare - 17-04-2012, 21:23
No niestety to tylko część złych wieści. Inne jest też poszycie dolne siedziska, nie ma poduszki powietrznej i może być ci ciężko tak po prostu dostosować to poszycie do elektryka.....
Najlepiej byś zrobił oddając poszycia do tapicera i wymienił w swoim tylko te elementy które są zryte
sveno - 26-04-2012, 18:53
Pamiętacie Filipa z 6 strony tego tematu? Rośnie jak na drożdżach, i jest niedobry ja one w smaku Nie mniej jednak chyba czuje jakiś sentyment do auta w którym odbył pierwszą swoją podróż
http://www.youtube.com/watch?v=TZRXgl3ox5o
fj_mike - 26-04-2012, 19:47
sveno napisał/a: | Rośnie jak na drożdżach |
Nom.
Może też zostanie Mitsumaniakiem. Za 20 lat będzie reaktywował Gala wujka Sveno
Marcin-Krak - 26-04-2012, 20:36
Wymiata
I jak niewiasty od razu lecę na gościa z taką furą
A wujek sveno, tak po fotelach skakać pozwala
sveno - 26-04-2012, 21:42
fj_mike napisał/a: | Może też zostanie Mitsumaniakiem. | nie ma wyboru, wujek ma Galanta, a rodzice Lacera X
fj_mike napisał/a: | Za 20 lat będzie reaktywował Gala wujka Sveno | ja już mu kiedyś obiecałem, że jak Galant zgnije do reszty to z silnika zrobimy Gokarta V6 ot coś w ten deseń: http://www.youtube.com/wa...feature=related
Marcin-Krak napisał/a: | I jak niewiasty od razu lecę na gościa z taką furą | a jak, jedna to co prawda siostra ale druga to... sąsiadka
Marcin-Krak napisał/a: | A wujek sveno, tak po fotelach skakać pozwala | wujek ma do niego straszną słabość bo dzieciak jest niesamowity i pozwala mu na wiele głupich rzeczy ostatnio włożył kota do pralki i zamknął drzwiczki, a ja stałem obok i się śmiałem zamiast powiedzieć mu że tak nie wolno w sumie to kot śmierdział więc było to jakieś rozwiązanie
fj_mike, masz bład w "awatrze"
fj_mike - 26-04-2012, 23:33
sveno napisał/a: | fj_mike, masz bład w "awatrze" |
To nie błąd
Hugo - 27-04-2012, 08:14
fj_mike napisał/a: | Za 20 lat będzie reaktywował Gala | Niezły żart
Sunderland86 - 28-04-2012, 12:49
Twój gal jest po prostu rewelacyjny sveno
Szkoda, że mieszkam na drugim końcu Polski bo chętnie bym go zobaczył na żywo.
sveno - 28-04-2012, 14:27
Sunderland86, dzięki za słowa uznania zapraszam na zlot, będzie można zobaczyć na żywo Galanta
|
|
|