Lubelskie - Lubelskie OT
winnipool - 28-04-2011, 09:35
http://otomoto.pl/mitsubi...-C18608370.html czy jeśli stan faktyczny jest zgodny z opisem to cena do przyjęcia? Jakoś się ostatnio nie interesowałem jak to rynek wygląda. Bo mam kolegę, który szuka jakiegoś kombiaka do 15k i rozważa też galanta. Oczywiście pojedziemy też zobaczyć. Chcę najpierw trochę wysondować cenę, ile ewentualnie próbować urwać.
bastek - 28-04-2011, 12:04
Renatko, masz jeszcze rower lub wrrrrrr taxi
przedwczoraj z małym wypad nad zalew, (ale powrót samochodem)
wczoraj - ja z małą na bagażniku, a Bartek swoim (pod górkę trzeba go podpychać). ciężko było, ale na Czechów dojechaliśmy
Seichan - 28-04-2011, 12:34
| bastek1 napisał/a: | | Renatko, masz jeszcze rower lub wrrrrrr taxi |
I teścia , który zawiózł mnie do sądu
Powrót autobusem, ale to już była przyjemność bez noża na gardle, że się mogę spóźnić
Andrew - 28-04-2011, 12:39
| winnipool napisał/a: | | http://otomoto.pl/mitsubi...-C18608370.html czy jeśli stan faktyczny jest zgodny z opisem to cena do przyjęcia? Jakoś się ostatnio nie interesowałem jak to rynek wygląda. Bo mam kolegę, który szuka jakiegoś kombiaka do 15k i rozważa też galanta. Oczywiście pojedziemy też zobaczyć. Chcę najpierw trochę wysondować cenę, ile ewentualnie próbować urwać. |
Jeśli chodzi o to auto, to przebieg chyba można sobie dołożyć. Kiera ściuchana, książka serwisowa niby u mnie Bagażnik trochę zabrudzony no i haka ma... Ale ze zdjęć to można tylko gdybać, trzeba podjechać i tyle...
radek79 - 28-04-2011, 12:57
powitać co go kiery żeczywiście zjechana ale na przykładzie mojej żony która swoimi pierścionkami każą kierownice potrafi zajechać w rok
winnipool - 28-04-2011, 13:15
Dzisiaj jedziemy zobaczyć. Z tym, że na sobotę jest ktoś umówiony na sprawdzenie serwisowe więc możliwe, że autko się sprzeda. No, ale zobaczyć trzeba zwłaszcza, że to na miejscu.
Ps. Andrzej chyba nie zrozumiałem z tą książką serwisową.
Owczar - 28-04-2011, 14:05
Witam wszystkich!
Mam pytanko. Czy ktoś z Was mieszka blisko Tomaszowa Lubelskiego? Jeśli tak to czy dałby radę obejrzeć dla mnie auto? Oczywiście zwracam koszty dojazdu
Ja mam spory kawałek i będę jechał z lawetą, więc wolałbym wiedzieć czy nie jadę oglądać trupa.
Seichan - 28-04-2011, 14:07
| radek79 napisał/a: | | powitać co go kiery żeczywiście zjechana ale na przykładzie mojej żony która swoimi pierścionkami każą kierownice potrafi zajechać w rok |
Musisz jej zmniejszyć pierścionki, bo obrączką przy normalnym trzymaniu rąk na kierownicy porysować się nie da, co najwyżej oczkiem
U mnie się tylko robią dziury w dywanikach (tak w temacie kobiet prowadzących smaochody)
[ Dodano: 28-04-2011, 14:11 ]
| Owczar napisał/a: | | Czy ktoś z Was mieszka blisko Tomaszowa Lubelskiego? |
Zamość miałby najbliżej, bo nie kojarzę nikogo z Tomaszowa Lubelskiego. Owczar, załóż odrębny temat w lubelskim, tak zostanie szybciej zauważony niż na OT lubelskim
winnipool - 28-04-2011, 14:14
Owczar poszła PW.
Ciekawe co będzie psuła moja Żonka jak już w końcu uda mi się wymóć na niej prawo jazdy
Seichan - 28-04-2011, 14:16
Chodzi w szpilkach? To tylko dywaniki
I oby tft tfu tfu tylko tyle
winnipool - 28-04-2011, 14:22
Zdarza jej się. A co do Tomaszowa to z ciekawości zerknąłem ilu użytkowników zarejestrowanych na forum wpisało, że jest z Tomaszowa. Wyszło coś około 20 osób, ale jakoś nie bardzo się chyba udzielają na naszym podwórku.
Ps. Sądząć po ilości postów to generalnie nigdzie się za mocno nie udzielają na forum.
Seichan - 28-04-2011, 14:25
Dlatego nikogo stamtąd nie kojarzę
Ale Zamość czy Biłgoraj mają w miarę blisko w porównaniu do Lublina
Andrew - 28-04-2011, 14:41
| Cytat: | | Ps. Andrzej chyba nie zrozumiałem z tą książką serwisową. | Taką książkę to może sobie każdy mieć. Wpisy robić jednym długopisem i wpisywać minimalne przebiegi. Książką się nie sugerujcie...
[ Dodano: 28-04-2011, 14:43 ]
| Owczar napisał/a: | Mam pytanko. Czy ktoś z Was mieszka blisko Tomaszowa Lubelskiego? Jeśli tak to czy dałby radę obejrzeć dla mnie auto? Oczywiście zwracam koszty dojazdu | No ja mam kawałek. Z Tomaszowa mało osób się chyba udziela, albo wcale.
A na marginesie, Owczar co masz za wóz na oku?
Owczar - 28-04-2011, 14:50
No właśnie widziałem, że nie ma stamtąd nikogo aktywnego. Tak czy inaczej jadę w sobotę go zobaczyć. Zrobię z dziewczyną wycieczkę i Zamość zahaczymy Jak będzie ok to brat przyjedzie z lawetą.
U mnie głowica poszła jednak :/ Nie opłaca się naprawiać według mnie. Mam dość tego diesla i szukam dawcy z jedynym słusznym silnikiem w galu
Andrew - 28-04-2011, 14:52
| Owczar napisał/a: |
U mnie głowica poszła jednak :/ Nie opłaca się naprawiać według mnie. Mam dość tego diesla i szukam dawcy z jedynym słusznym silnikiem w galu | To lipa rzeczywiście Coś musiało być chyba nie tak...
Którędy będziecie jechać na Tomaszów???
|
|
|