To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Sportowa Elegancja

Torp12 - 15-10-2012, 19:56

m6riano napisał/a:
Torp12 napisał/a:
przygotować ¶rub do kół zimowych itd itd ...

chyba nakrętek..;-)
ps. jak chcesz możesz kupić takie jak ja mam,malowane proszkowo na czarno-mi zostały 4 szt. więc jak chcesz to kupisz tylko 12szt i ode mnie reszte..;-)

Ale ja potrzebuje czerwone :] Poza tym sam sobie taniej pomaluje bo to i tak trzeba praktycznie co sezon malowac...

m6riano - 15-10-2012, 20:00

Jak zrobisz piecowo to nie..;-)
A że samytch nakrętek sie nie opłaca piecowo więc co¶ dorzuć do tego i daj znać to moge z foxboxem(quickcolor.pl) sie dogadać co i na kiedy i za ile..?;-)

Torp12 - 15-10-2012, 20:05

m6riano napisał/a:
Jak zrobisz piecowo to nie..;-)
A że samytch nakrętek sie nie opłaca piecowo więc co¶ dorzuć do tego i daj znać to moge z foxboxem(quickcolor.pl) sie dogadać co i na kiedy i za ile..?;-)

Marian marian nawet jak z beda z pieca a zasadzisz z klucza to sie podrapia. Moze wytrzymaja dwa sezony gora. Mam farbe wiec tylko potrzebuje wolnej chwili:)

Dzik - 15-10-2012, 20:10

kupujesz w kolorze jaki Ci się podoba. Nazywaj± się chyba MUTEKI czy jako¶ tak. Dostajesz do nich specjalna nasadke z jakim¶ filcem i nic nie ma prawa sie porysować.
btw. obczaiłem ostatnio na spocie i bardzo mi się podoba Twój EA :thumbleft:

m6riano - 15-10-2012, 20:22

Torp12 napisał/a:
Marian marian nawet jak z beda z pieca a zasadzisz z klucza to sie podrapia

ile razy w roku odkręcasz te nakrętki?
2?
możesz wtedy sobie przypomnieć że s± malowane proszkowo i odkręcać przez szmatke czy co¶..;-)

Torp12 - 15-10-2012, 20:47

Dzik napisał/a:
kupujesz w kolorze jaki Ci się podoba. Nazywaj± się chyba MUTEKI czy jako¶ tak. Dostajesz do nich specjalna nasadke z jakim¶ filcem i nic nie ma prawa sie porysować.
btw. obczaiłem ostatnio na spocie i bardzo mi się podoba Twój EA :thumbleft:

Zimowe felgi mam oryginaly, czyli potrzebne sa do nich nakretki plaskie z podkladka a nie stozkowe i takich w kolorach nie robia :]

Torp12 - 15-10-2012, 20:48

m6riano napisał/a:

ile razy w roku odkręcasz te nakrętki?
2?
możesz wtedy sobie przypomnieć że s± malowane proszkowo i odkręcać przez szmatke czy co¶..;-)

Marian tez mi sie tak wydawalo ale akurat rok temu byla akcja z hamulcami i chyba ponad 10 byly targane... Takze nie przewidzisz. Co dopiero mowiac tu jak u Ciebie odpryskuje juz farba z tylnej wycieraczki :]

m6riano - 15-10-2012, 21:54

bo że¶ sie oparł pewnie..bo ja nie widziałem..;-)
Torp12 - 27-10-2012, 23:59

Dzisiaj w koncu mialem chwile dla Galanta. Poprawialem pare drobnostek ale jest problem z tym lusterkiem. Otoz po wcisnieciu przelacznika prawe sie sklada a w lewym tylko slychac male "pyk" i nic... Jakby tylko przekaznik pykal a nic sie nie dzieje... Kostka sprawdzona. Spalil sie silniczek? To sie wogole dzieje?:)

Do tego na biegu zalozylem zimowe obuwie bo nas dzisiaj troche zasypalo:)
Przy wymianie zauwazylem ze tylna lewa oslona amora (harmonijka) powiedziala dosc. Nie wiem czy ja szybko wymieniac czy dac sobie spokoj...

robertdg - 28-10-2012, 00:11

Wymień osłone amora zanim dostanie się syf na tłoczysko i zniszczy amor
deejay - 28-10-2012, 00:13

robertdg napisał/a:

polać mu , dobra pora :wink:

Torp12 - 28-10-2012, 22:22

robertdg napisał/a:

Kurde tak myslalem:/ Znowu trzeba bedzie to kompletnie rozebrac:/ No nic pokombinujemy.

A co sadzicie o tym lusterku??

deejay - 28-10-2012, 22:26

Torp12 napisał/a:
Kurde tak myslalem:/ Znowu trzeba bedzie to kompletnie rozebrac:/ No nic pokombinujemy.

20 min roboty .

Torp12 - 29-10-2012, 11:28

deejay napisał/a:

20 min roboty .

Ok, powiem to Markowi :twisted:

deejay - 29-10-2012, 13:44

Torp12 napisał/a:
Ok, powiem to Markowi :twisted:

Jak Marek to 12 min. bez gadania 8)