Nasze Miśki - EA:20016A13A69AT
Hugo - 20-02-2015, 08:00
Fragu napisał/a: | Swoją drogą jak wspomniałem, że zależało mi na jakiś innych przegubach wew bo NTY na forum mają bardzo słabą opinie to dostałem odpowiedz "nie obchodzą mnie opinie na forum" | Dziwne? A co miał powiedzieć, że to faktycznie najgorszy szajs na świecie i jak je założysz do obniżonego Galanta to podczas przyśpieszania będą takie wibracje i turbulencje, że nie będziesz nic widział w lusterkach wstecznych? Wiem coś o tym
Fragu - 20-02-2015, 08:02
To co, nie zakładać w ogóle tego szajsu?
mjsystem - 20-02-2015, 08:17
No raczej... Skoro regeneracja kosztuje 600 zł za sztukę, to jaki materiał miałby być na nowym zamienniku??
Fragu - 20-02-2015, 08:20
Ok postanowione, odsyłam ten szmelc i wahacz niby CTR. Pozostaje poszukać używanych przegubów.
Ewentualnie takie?
http://allegro.pl/przegub...5071115163.html
Rewelacja! Na zwrot kasy będę czekał 14dni...nigdy wiecej AllParts !
Tomek - 20-02-2015, 09:21
Fragu napisał/a: | Swoją drogą jak wspomniałem, że zależało mi na jakiś innych przegubach wew bo NTY na forum mają bardzo słabą opinie to dostałem odpowiedz "nie obchodzą mnie opinie na forum" |
widać właściciel ma już za dużo kasy
i dobra opinia i nowi klienci nie są mu już potrzebni
Fragu - 20-02-2015, 09:33
Dokładnie tak pomyślałem...cóż nauczka na przyszłość.
Nie no śmiech na sali
Na zwrócenie uwagi, że wahacz ewidentnie jest nie tej firmy (ma wytłoczenie SH) Pan Mateusz Hanżek odpisał: "Potrzebuje Pan ładnych pudełek , przykro mi ,że takich Pan nie
otrzymał."
mjsystem - 20-02-2015, 11:00
Fragu napisał/a: | Ewentualnie takie? |
Łukasz, kup tanie używki, daj do porządnej regeneracji i jeździj długo bez problemu. Podobno poza orginałami nic jest warte uwagi.
Fragu napisał/a: | Na zwrócenie uwagi, że wahacz ewidentnie jest nie tej firmy (ma wytłoczenie SH) Pan Mateusz Hanżek odpisał: "Potrzebuje Pan ładnych pudełek , przykro mi ,że takich Pan nie
otrzymał."
| Nie ważne, że chciał oszukać klienta. Smutna prawda o sprzedawcach...
Hugo - 20-02-2015, 11:48
Fragu napisał/a: | Na zwrócenie uwagi, że wahacz ewidentnie jest nie tej firmy (ma wytłoczenie SH) Pan Mateusz Hanżek odpisał: "Potrzebuje Pan ładnych pudełek , przykro mi ,że takich Pan nie
otrzymał." | Masakra, ale pajac. Pamietam jak kilka razy coś od niego kupiłem kilka lat temu to milutki był jak nie wiem kto, nawet oddzwaniał jak nie mógł odebrać telefonu.
Fragu - 20-02-2015, 12:10
mjsystem napisał/a: | Łukasz, kup tanie używki |
No tak będę musiał zrobić...tylko traf takie bez luzu...ehh
Hubeeert - 20-02-2015, 12:40
Fragu napisał/a: | cukierki oyodo, | całkiem porządne, ale z wymianą wyjdą Ci w podobnej cenie co wahacz OYODO.
Co do P. Hanżka - miałem do czynienia z jego "dobieraniem" części w samochodzie jednego z Klubowiczów - tarcza sprzęgła większa od docisku i nie dająca się wsadzić na wałek sprzęgłowy...
mjsystem - 20-02-2015, 12:47
Cytat: |
mjsystem napisał/a:
Łukasz, kup tanie używki
No tak będę musiał zrobić...tylko traf takie bez luzu...ehh |
Napisałem kup i daj do regeneracji. Możesz swoje dać do regeneracji, ale w ten sposób uziemniasz auto na ok tydzień.
Rafal_Szczecin - 20-02-2015, 14:50
Fragu napisał/a: | "Potrzebuje Pan ładnych pudełek , przykro mi ,że takich Pan nie
otrzymał."
|
grubo . kij z nim .
KsiadzRobak - 20-02-2015, 15:12
zawsze pozostaje ci J&M Carparts - na pewno mają proste CTR i inne wahacze
i Japaneze
Fragu - 20-02-2015, 20:19
KsiadzRobak, już zamówiony prosty w J&M U nich też kupowałem prosty na lewą stronę i na pewno był to oryginał.
KsiadzRobak - 23-02-2015, 08:35
ja też go bardzo polecam - był taki moment, że jako jedyny w Polsce miał paski SUN
|
|
|