To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - EA:20016A13A69AT

Hugo - 20-02-2015, 08:00

Fragu napisał/a:
Swoją drogą jak wspomniałem, że zależało mi na jakiś innych przegubach wew bo NTY na forum mają bardzo słabą opinie to dostałem odpowiedz "nie obchodzą mnie opinie na forum"
Dziwne? A co miał powiedzieć, że to faktycznie najgorszy szajs na świecie i jak je założysz do obniżonego Galanta to podczas przyśpieszania będą takie wibracje i turbulencje, że nie będziesz nic widział w lusterkach wstecznych? Wiem coś o tym :wink:
Fragu - 20-02-2015, 08:02

To co, nie zakładać w ogóle tego szajsu? :roll: :roll:
mjsystem - 20-02-2015, 08:17

No raczej... Skoro regeneracja kosztuje 600 zł za sztukę, to jaki materiał miałby być na nowym zamienniku?? :?
Fragu - 20-02-2015, 08:20

Ok postanowione, odsyłam ten szmelc i wahacz niby CTR. Pozostaje poszukać używanych przegubów.

Ewentualnie takie?
http://allegro.pl/przegub...5071115163.html

Rewelacja! Na zwrot kasy będę czekał 14dni...nigdy wiecej AllParts ! :evil: :evil:

Tomek - 20-02-2015, 09:21

Fragu napisał/a:
Swoją drogą jak wspomniałem, że zależało mi na jakiś innych przegubach wew bo NTY na forum mają bardzo słabą opinie to dostałem odpowiedz "nie obchodzą mnie opinie na forum" :?

widać właściciel ma już za dużo kasy
i dobra opinia i nowi klienci nie są mu już potrzebni

Fragu - 20-02-2015, 09:33

Dokładnie tak pomyślałem...cóż nauczka na przyszłość.

Nie no śmiech na sali :mrgreen:

Na zwrócenie uwagi, że wahacz ewidentnie jest nie tej firmy (ma wytłoczenie SH) Pan Mateusz Hanżek odpisał: "Potrzebuje Pan ładnych pudełek , przykro mi ,że takich Pan nie
otrzymał."

:roll:

mjsystem - 20-02-2015, 11:00

Fragu napisał/a:
Ewentualnie takie?

Łukasz, kup tanie używki, daj do porządnej regeneracji i jeździj długo bez problemu. Podobno poza orginałami nic jest warte uwagi.
Fragu napisał/a:
Na zwrócenie uwagi, że wahacz ewidentnie jest nie tej firmy (ma wytłoczenie SH) Pan Mateusz Hanżek odpisał: "Potrzebuje Pan ładnych pudełek , przykro mi ,że takich Pan nie
otrzymał."
Nie ważne, że chciał oszukać klienta. Smutna prawda o sprzedawcach... :|
Hugo - 20-02-2015, 11:48

Fragu napisał/a:
otrzymał."
Masakra, ale pajac. Pamietam jak kilka razy coś od niego kupiłem kilka lat temu to milutki był jak nie wiem kto, nawet oddzwaniał jak nie mógł odebrać telefonu.
Fragu - 20-02-2015, 12:10

mjsystem napisał/a:
Łukasz, kup tanie używki

No tak będę musiał zrobić...tylko traf takie bez luzu...ehh

Hubeeert - 20-02-2015, 12:40

Fragu napisał/a:
cukierki oyodo,
całkiem porządne, ale z wymianą wyjdą Ci w podobnej cenie co wahacz OYODO.
Co do P. Hanżka - miałem do czynienia z jego "dobieraniem" części w samochodzie jednego z Klubowiczów - tarcza sprzęgła większa od docisku i nie dająca się wsadzić na wałek sprzęgłowy...

mjsystem - 20-02-2015, 12:47

Cytat:

mjsystem napisał/a:
Łukasz, kup tanie używki

No tak będę musiał zrobić...tylko traf takie bez luzu...ehh

Napisałem kup i daj do regeneracji. Możesz swoje dać do regeneracji, ale w ten sposób uziemniasz auto na ok tydzień. 8)

Rafal_Szczecin - 20-02-2015, 14:50

Fragu napisał/a:
"Potrzebuje Pan ładnych pudełek , przykro mi ,że takich Pan nie
otrzymał."

grubo . kij z nim .

KsiadzRobak - 20-02-2015, 15:12

zawsze pozostaje ci J&M Carparts - na pewno mają proste CTR i inne wahacze
i Japaneze

Fragu - 20-02-2015, 20:19

KsiadzRobak, już zamówiony prosty w J&M :wink: U nich też kupowałem prosty na lewą stronę i na pewno był to oryginał.
KsiadzRobak - 23-02-2015, 08:35

ja też go bardzo polecam - był taki moment, że jako jedyny w Polsce miał paski SUN