Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
JCH - 30-04-2014, 11:19
| fergul11 napisał/a: | | Z takim podejściem do pracy zrujnujecie ten kraj | Spokojnie....
Wypijemy dużo gorzałki (a ta jak wiadomo obłożona jest akcyzą), zjemy dużo karkówki z grilla a do grilla potrzebny jest węgiel (a węgla na zwałach leży 5 mln ton). Połowę czasu spędzimy w korkach a w korku, wiadomo, dużo więcej paliwa się zużywa (znowu akcyza, vaty i inne podatki....)
Tak więc same plusy dla rządu i budżetu W zasadzie to takie weekendy powinny być co miesiąc
Nie wiem tylko kto za to wszystko zapłaci
Uwex - 30-04-2014, 11:29
| fergul11 napisał/a: | | Rozwiń trochę , nie jestem w temacie co to znaczy "legalna szyna"? |
że z NFZ, a nie od złomiarzy (stąd to " z odzysku") taki żarcik- trzeba życie brać na wesoło, czasem inaczej się nie da.
fergul11 - 30-04-2014, 11:37
| koszmarek napisał/a: | | skoro samych wolnych dni są 4 |
Nic osobistego
Tak tylko w pamięci mam tablicę z cyferkami co się na czerwono wyświetlają w Wawie i zatrzymać się nie chcą €
[ Dodano: 30-04-2014, 11:40 ]
| Uwex napisał/a: | | że z NFZ, a nie od złomiarzy |
kurcze już myślałem że po zmarłym , albo po innym pacjencie
| JCH napisał/a: | | tylko kto za to wszystko zapłaci |
...to znaczy najpierw Unia E. pożyczy , a potem prawnuczki oddadzą
[ Dodano: 30-04-2014, 11:43 ]
A Irl. chce być z bankami na "czysto" do 2020 roku i wprowadzają od (jeszcze nie wiadomo dokładnie) opłatę za wodę w wysokości 240€ rocznie od każdego domu .
Z tym że dla najbiedniejszych Social Walfare Opieka społ. dopłaci większą część .
JCH - 30-04-2014, 12:19
| fergul11 napisał/a: | | JCH napisał/a: | | tylko kto za to wszystko zapłaci | ...to znaczy najpierw Unia E. pożyczy , a potem prawnuczki oddadzą | Ooo I to jest słuszne podejście - nie Unia pożyczy. W razie czego mogę być beneficjentem i służę IBAN-em gdyby mieli problem gdzie, kiedy, w jakiej walucie.....
Zatem śmiało można ruszyć w tango
Sunderland86 - 30-04-2014, 13:33
Że jeszcze nigdy w życiu nie czułem się tak podle i źle
Tomek - 30-04-2014, 13:35
| Cytat: | Że jeszcze nigdy w życiu nie czułem się tak podle i źle |
co się stało??
ma to związek z podpisem?
Sunderland86 - 30-04-2014, 13:42
| tomek84 napisał/a: | co się stało??
ma to związek z podpisem? |
http://www.tvmalbork.pl/a...a-mie,3347.html
Zginął mój kuzyn, byliśmy jak bracia
mjsystem - 30-04-2014, 13:49
| Uwex napisał/a: | | mjsystem- niech się szybko goi. Chociaż trochę wypocznie bidulka . |
Nie ma, że boli, do pracy ją wożę. W końcu pracuje werbalnie
| Uwex napisał/a: | | No i mam, nadzieję, że szyna legalna, nie z "odzysku" ? |
Póki co, funkel nówka
| Seichan napisał/a: | | Sławku, zdrówka dla Magdy. Gdzie ona tak "szalała", że teraz musisz ją do szyny przywiązywać? |
Najgorsze jest to, że poprzedni tydzień była na L4 z powodu bólów kręgosłupa. Wczoraj poszła do pracy i nie doszła. Brakło jej 30 metrów.
| koszmarek napisał/a: | | mjsystem, zdrówka życzę!! |
Dziękować w imieniu mAGDY
| fergul11 napisał/a: |
Uwex napisał/a:
szyna legalna, nie z "odzysku" ?
Rozwiń trochę , nie jestem w temacie co to znaczy "legalna szyna"? |
U nas w Polsze często kradną tory kolejowe(szyny), ale teraz dalej to już sam wiesz
| fergul11 napisał/a: | Do świtu nie mogłem przełknąć łyka "ambrozji", co chwytałem kieliszek dźwięczało mi w uszach KONKUBINA
A spróbuj jeden z drugim przełknąć cuś mając gębę w "pełen zaciesz |
Nic dodać, nic ująć ...
koszmarek - 30-04-2014, 13:49
Sunderland86, moje kondolencje
mjsystem - 30-04-2014, 13:55
| Sunderland86 napisał/a: |
Zginął mój kuzyn, byliśmy jak bracia |
Przyjmij wyrazy współczucia. Wiem, że nikt z nas nie ma mocy Cię pocieszyć, ale wiedz, że są ludzie, tu na forum, którzy są teraz z Tobą. Trzymaj się.
[*]
fergul11 - 30-04-2014, 15:34
| Sunderland86 napisał/a: | | Zginął mój kuzyn, byliśmy jak bracia | W takiej chwili nie wiadomo co powiedzieć , a jeżeli człowiek się zdobędzie na jakieś zdanie to i tak brzmi to jak banał .
Trzymaj się
Bizi78 - 30-04-2014, 18:42
Sunderland86, wyrazy współczucia [*] .
mirex94 - 30-04-2014, 19:13
wyrazy wspolczucia trzymaj sie!
jacek11 - 30-04-2014, 20:44
Sunderland86, Bardzo mi przykro. [*]
vendetta - 30-04-2014, 21:03
Sunderland86 współczuję ... takie sytuacje są najtrudniejsze. Żadnego ostrzeżenia
A my jutro na Wawrzkowiznę, na majówkę jedziemy. Mitsumaniaki będą ?
|
|
|