To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków

Siekiera - 05-07-2009, 15:14

Spokojnie już są przygotowane :P w sumie mamy dla 5 osób :D
Anonymous - 05-07-2009, 15:28

O której dzisiaj będziecie??
Siekiera - 05-07-2009, 15:57

Ja standardowo o 19.00
Makos - 05-07-2009, 21:04

Rafal_Szczecin napisał/a:
Siekiera, pamietaj o tabliczkach ocenowych, jak masz to mozesz wziasc wiecej ( dla mnie, brata :P i pozostalych :D )

Dawno nie byłem na spocie miśków, czyżby omijało mnie coś ciekawego? :D Tabliczki ocenowe? :D

Rafal_Szczecin - 12-07-2009, 22:25

podziekowal dzis wszystkim przybylym ,jak zwykle bylo milo,smiesznie i rodzinnie ;)
TeasyM - 13-07-2009, 20:15

Mam pytanie z tych denerwujących i z pewnością nieoryginalnych.
Kiedy spotykacie się kolejnym razem? Czy dobrze wywnioskowałam, że dość często?
Jestem dzieckiem informatyków i mam dwie lewe ręce do komputerów, napisanie postu to dla mnie nie lada wyczyn :D
Proszę wybaczyć ignoranctwo.
Bardzo chciałbym się pojawić na kolejnym spocie w moim bijącym po oczach Colcie.

Makos - 13-07-2009, 21:48

TeasyM, Miśki spotykają się praktycznie co niedzielę na szczecińskim krematorium. Godzina 19-20, coś w podobie, ale najczęściej jest umawiana wcześniej w tym temacie :) A nawet jeśli nie jest to i tak zawsze kogoś z naszych tam spotkasz o tej porze 8)
Rafal_Szczecin - 13-07-2009, 23:31

dokladnie, juz praktycznie kazdy wie, ze o 19 spotykamy sie na krematorium .tak wiec wszystkich serdecznie zapraszamy.
TeasyM - 14-07-2009, 08:07

No to ja mam kolejną prośbę :mrgreen:
Jeżeli jest jakakolwiek możliwość, że ktoś w tę niedzielę będzie na tyle miły i uczynny i poprowadzi mnie do owego Krematorium. Zaznaczę tylko, że 1) jestem wrocławianką i znam pięć szczecińskich ulic na krzyż 2) jestem kobietą i gubię się za pierwszym drzewem.
Stawię się, gdzie ktoś wskaże - byle w centrum.
Bardzo, bardzo proszę i z góry dziękuję.
Pozdrawiam i życzę pięknego słonecznego dnia :biggrin:

Rafal_Szczecin - 14-07-2009, 12:48

a jakie ulice znasz ? :D
TeasyM - 14-07-2009, 15:09

No te kilka to znam. Mieszkam od strony Bezrzecza więc i Wojska Polskiego znam, i Mickiewicza i nawet ! podkreślam nawet Taczaka :D Jeśli chodzi o centrum to jeszcze sie jakoś orientuję dzięki google maps, ale dalsze rubieże Szczecina to już niekoniecznie :doubt: W sumie to mogłabym już sobie spiąć te wszystkie mapki, które drukowałam z internetu, żeby dotrzeć gdzieś w Szczecinie, hehe.
No ale, jak każecie się gdzieś pojawić na to pilotowanie mnie na owe Krematorium, to zrobię wszystko żeby trafić :D

Maciek - 14-07-2009, 16:46

No to jeśli znasz Taczaka to bracia Derpinowie pewnie Cię zgarną jadąc na spota :-)
Może znasz też Europejską? Idzie od Ronda Uniwersyteckiego (Reda - Makro)

TeasyM - 14-07-2009, 17:18

Wiem tylko, że od Taczaka zdaje się odchodzi Derdowskiego? i dojeżdża się do ronda, z którego można jechać w prawo na Ster a na wprost jest stacja BP.
To jeżeli jest szansa, że ktoś w niedzielę mógłby mnie z tej stacji zabrać to byłabym baaaardzo wdzięczna :D

Rafal_Szczecin - 14-07-2009, 17:20

TeasyM napisał/a:
Mieszkam od strony Bezrzecza więc i Wojska Polskiego znam, i Mickiewicza i nawet
Maciek napisał/a:
No to jeśli znasz Taczaka to bracia Derpinowie pewnie Cię zgarną jadąc na spota
Może znasz też Europejską? Idzie od Ronda Uniwersyteckiego (Reda - Makro)

dokladnie tak jak Maciek napisal . jezeli mieszkasz gdzies w okoliach bezrzecza ( moje byle rejony , gdzie i tak jeszcze w miare czesto sie pojawiam ) to nie ma zadnego problemu , zebysmy Cie ze soba zabrali , tak wiec nic tylko sie ustawic i pojechac razem :)

[ Dodano: 14-07-2009, 17:24 ]
TeasyM napisał/a:
To jeżeli jest szansa, że ktoś w niedzielę mógłby mnie z tej stacji zabrać to byłabym baaaardzo wdzięczna

nie widze zadnego problemu :)

TeasyM - 14-07-2009, 17:30

No to jak? Stacja BP przy rondzie - nie wiem, jak się nazywa, ale odchodzą od niego 3 ulice Derdowskiego, Ku Słońcu i Europejska?
Poproszę tylko o wiadomość w weekend o której mam się stawić.