To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - [OT Śląski]

koszmarek - 06-04-2013, 17:45

Nie, liczyłam na informacje od Dread, ale chyba będę musiała zadzwonić :)
piotr_bb - 06-04-2013, 22:25

Nie przejmuj się silna grupa Mitsumaniaków z BB przetestuje jutro to zacne autko :shock: i damy znać czy dojedzie do stolicy :wink:
MartinMM - 07-04-2013, 10:49

ja zajmę się crash testem :) hehe :)
pepi - 07-04-2013, 12:48

czy nie ma ktos zbędnego radia samochodowego ? i chce mi go oddac :D ??
chyba najlepiej na kasety

piotr_bb - 07-04-2013, 14:14

To są moje wypociny na tema Subaru na pewno Martin i Tomii też mają coś do dodania

Powiem tak oba są grzechu warte , ale niekoniecznie w tej cenie :

Pierwszy który oglądaliśmy wygląda na bezwypadkowy tylko ma problemy z rudą szczególnie próg od strony kierowcy i dość widoczny problem z pęcherzami na styku uszczelka przedniej szyby i dach , kielichy OK . Mechanicznie poza lekkim metalicznym hałasem słyszalnym po jeździe na nierównościach występujący w lewym przednim kole jest dobrze ( napędy działają , hamulce , szyby , sprzęgło nie szarpie ) bez klimy . Jest tylko jedno ale nie można wyjechać na asfalt a jedynie sprawdzaliśmy na polnej szutrowej drodze .

Tak wygląda na fotkach :

Drugi ma klimę , lotkę , światła przeciwmgielne i środek ogólnie w lepszym stanie , mechaniczne wygląda bardzo dobrze , jedynie ruda wychodzi trochę na lewym tylnym nadkolu i koło kluczyka klapy tylnej jeszcze trochę pęknięta nakładka tylnego zderzaka ( jak na fotce ) . Na mój gust lewy bok był robiony nie było to coś strasznego według mnie małe przytulenie .
Drobna uwaga nie wiadomo jak jakim stanie jest podwozie nie było możliwości oglądnąć na kanale .

Teraz fotki :

Tomii - 07-04-2013, 15:50

Moje info na pw
koszmarek - 07-04-2013, 16:20

Dziekujemy Wam bardzo za pomoc !!! Tak jak mowicie, te ceny nie sa adekwatne do stanu. Mam jeszcze jeden na oku ciut blizej warszawy, jutro ma byc ogladany przez blacharza. Ale tamten jest polowe tanszy wiec nawet jak bedzie do roboty to i tak w budzecie sie zmiesci. Jutro podejme decyzje co dalej.
Dziekuje Wam bardzo!!!

londolut - 09-04-2013, 09:13

piotr_bb, MartinMM, Tomii, czy bylibyście skłonni podjechać jeszcze zobaczyć autko dla mnie? Jeśli się zgodzicie to reszta info pójdzie na PW. Auto praktycznie w samym centrum BB.
t0m3k - 09-04-2013, 15:11

jak bede miał luzniej w szkole to moge jechać z nimi :)
Tomii - 09-04-2013, 16:26

londolut napisał/a:
piotr_bb, MartinMM, Tomii, czy bylibyście skłonni podjechać jeszcze zobaczyć autko dla mnie? Jeśli się zgodzicie to reszta info pójdzie na PW. Auto praktycznie w samym centrum BB.

mogę oblukać autko ale tylko w weekend

MartinMM - 09-04-2013, 17:10

W sobote wyjezdzam :) jeśli bedziemy jechac w tygodniu to moge sie zabrac z reszta.
londolut - 09-04-2013, 20:43

Panowie, dacie rady w tym tyg? Konkretnie które dni komu pasują :-)
koszmarek - 09-04-2013, 22:40

ja już po zakupach :)
Tomii - 09-04-2013, 22:59

koszmarek napisał/a:
ja już po zakupach :)

widziałem :) jaka cena za niego i stan blacharki ?

piotr_bb - 10-04-2013, 14:50

Tomii napisał/a:
londolut napisał/a:

mogę oblukać autko ale tylko w weekend

X 2