Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)
MKV - 02-05-2012, 13:46
Derpin napisał/a: | no Maćku teraz mogę napisać oficjalnie NIECH SIĘ SPRAWUJE ! i dbaj o niego!
aaaa mam Ci do przesłania jeszcze śrubki do kół zimowych bo znalazłem w garażu jak pojechałeś |
Bede dbal tak jak obiecalem
Srubki przeslij w wolnej chwili - adres znasz
Czasami Cie troche telefonicznie bede meczyc jesli bede mial jakies pytania ale jak to juz udowodniles od razu rozwiweasz wszelkie me watpliwosci
Dzis tak przejazdem zajrzalem na minute do mojego mechanika i tak na szybko stwierdzil ze samochod wyglada na naprawde zadbany
Rano jeszcze zamowilem do niego zarowki H7 i H1 Osramy Nightbreaker Plus bo teraz ma chyba jakies zwykle a Nightbreakery daja widoczna roznice wzgledem zwyklych zarowek a ja duzo po ciemku jezdze.
danino88 - 02-05-2012, 21:28
gratki z wyboru Widziałem białasa w Czaplach i nadal żałuję że go nie kupiłem
MKV - 02-05-2012, 22:19
danino88 napisał/a: | gratki z wyboru Widziałem białasa w Czaplach i nadal żałuję że go nie kupiłem |
Ja z każdą jazdą jestem z niego coraz bardziej zadowolony
Rafal_Szczecin - 03-05-2012, 14:27
nastepca gala kupiony pochodzi z afryki - czorny jak smola, do tego pokiereszowany w srodku - tapicera niezle uwalona krwia, nie jest w ciazy - bo to sedanczyk, zreszta Dominik opisze wiecej ( moze w innym temacie )
uciekam
ciał !!
Rafal_Szczecin - 03-05-2012, 14:28
dubel
rosomak1983 - 03-05-2012, 15:27
Rafal_Szczecin napisał/a: | nastepca gala kupiony pochodzi z afryki - czorny jak smola, do tego pokiereszowany w srodku - tapicera niezle uwalona krwia, nie jest w ciazy - bo to sedanczyk, zreszta Dominik opisze wiecej ( moze w innym temacie )
uciekam
ciał !! |
no to jak nie w ciazy to pewnie ta krew to... krawienie miesiecze
danino88 - 03-05-2012, 21:24
no to czekamy
Owczar - 03-05-2012, 22:14
MKV napisał/a: | na Autostradzie sprawdzałem jak się rozpędza przy wyższych prędkościach no i między 4 a 6 tys na 3 biegu jakby go coś dławiło i słaaabo ciągnął coś a max na LPG pojechał licznikowe 200 czyli 194km/h według GPSu... |
To może być wina instalacji LPG, reduktor nie wyrabia. Sprawdź go na PB
Anonymous - 03-05-2012, 22:23
Owczar, dziwne że mi nigdy się coś takiego nie zdarzyło, zresztą autem parę godzin przed sprzedażą wróciłem praktycznie z trasy z Hamburga i na niemieckim gazie też nie było problemów, ja winię prędzej jakość LPG bo MKV wspomniał mi coś, że tankował gdzieś po drodze na wiosce.
Owczar - 03-05-2012, 22:26
Ja tankuję gaz gdzie popadnie i nigdy nie miałem problemu. Co najwyżej spali go więcej, ale ECU już o tym decyduje. Najlepiej przejechać się na PB i będzie wszystko jasne
sveno - 03-05-2012, 22:26
danino88 napisał/a: | no to czekamy | już wszystko jasne, spójrz w podpis Dominika:
Kod: | Auto: Alfa Romeo 159 |
Xsystoff - 03-05-2012, 23:00
sveno napisał/a: | już wszystko jasne, spójrz w podpis Dominika:
|
Pfff bylo wiadomo od miesiaca jak nie lepiej Teraz chipson i na kreche z Coltem
Anonymous - 03-05-2012, 23:05
Xsystoff napisał/a: | sveno napisał/a: | już wszystko jasne, spójrz w podpis Dominika:
|
Pfff bylo wiadomo od miesiaca jak nie lepiej Teraz chipson i na kreche z Coltem |
pfff chipson jest, kreski z coltem i tak nie wygra nie ta masa
ale nowy temat już jest
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=72895
Maciek - 04-05-2012, 11:20
Cytat: | już wszystko jasne, spójrz w podpis Dominika:
Kod:
Auto: Alfa Romeo 159
_________________ |
A feee No ładnie, ładnie .........
MKV - 06-05-2012, 20:20
Derpin napisał/a: | Owczar, dziwne że mi nigdy się coś takiego nie zdarzyło, zresztą autem parę godzin przed sprzedażą wróciłem praktycznie z trasy z Hamburga i na niemieckim gazie też nie było problemów, ja winię prędzej jakość LPG bo MKV wspomniał mi coś, że tankował gdzieś po drodze na wiosce. |
Prawdopodobnie tak właśnie było - jakiś badziewny gaz na Orlenie w Strzelcach Krajeńskich - potem problemu nie zauważyłem
|
|
|