To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)

MKV - 02-05-2012, 13:46

Derpin napisał/a:
no Maćku teraz mogę napisać oficjalnie NIECH SIĘ SPRAWUJE ! :) i dbaj o niego!

aaaa mam Ci do przesłania jeszcze śrubki do kół zimowych bo znalazłem w garażu jak pojechałeś :)

Bede dbal tak jak obiecalem :)
Srubki przeslij w wolnej chwili - adres znasz ;)

Czasami Cie troche telefonicznie bede meczyc jesli bede mial jakies pytania ale jak to juz udowodniles od razu rozwiweasz wszelkie me watpliwosci :)

Dzis tak przejazdem zajrzalem na minute do mojego mechanika i tak na szybko stwierdzil ze samochod wyglada na naprawde zadbany :)

Rano jeszcze zamowilem do niego zarowki H7 i H1 Osramy Nightbreaker Plus bo teraz ma chyba jakies zwykle a Nightbreakery daja widoczna roznice wzgledem zwyklych zarowek a ja duzo po ciemku jezdze.

danino88 - 02-05-2012, 21:28

gratki z wyboru ;) Widziałem białasa w Czaplach i nadal żałuję że go nie kupiłem :( :( :(
MKV - 02-05-2012, 22:19

danino88 napisał/a:
gratki z wyboru ;) Widziałem białasa w Czaplach i nadal żałuję że go nie kupiłem :( :( :(

Ja z każdą jazdą jestem z niego coraz bardziej zadowolony :)

Rafal_Szczecin - 03-05-2012, 14:27

nastepca gala kupiony :D pochodzi z afryki - czorny jak smola, do tego pokiereszowany w srodku - tapicera niezle uwalona krwia, nie jest w ciazy - bo to sedanczyk, zreszta Dominik opisze wiecej ( moze w innym temacie )
uciekam

ciał !!

Rafal_Szczecin - 03-05-2012, 14:28

dubel
rosomak1983 - 03-05-2012, 15:27

Rafal_Szczecin napisał/a:
nastepca gala kupiony :D pochodzi z afryki - czorny jak smola, do tego pokiereszowany w srodku - tapicera niezle uwalona krwia, nie jest w ciazy - bo to sedanczyk, zreszta Dominik opisze wiecej ( moze w innym temacie )
uciekam

ciał !!

no to jak nie w ciazy to pewnie ta krew to... krawienie miesiecze :P :P :P

danino88 - 03-05-2012, 21:24

no to czekamy 8)
Owczar - 03-05-2012, 22:14

MKV napisał/a:
na Autostradzie sprawdzałem jak się rozpędza przy wyższych prędkościach no i między 4 a 6 tys na 3 biegu jakby go coś dławiło i słaaabo ciągnął coś a max na LPG pojechał licznikowe 200 czyli 194km/h według GPSu...

To może być wina instalacji LPG, reduktor nie wyrabia. Sprawdź go na PB :)

Anonymous - 03-05-2012, 22:23

Owczar, dziwne że mi nigdy się coś takiego nie zdarzyło, zresztą autem parę godzin przed sprzedażą wróciłem praktycznie z trasy z Hamburga i na niemieckim gazie też nie było problemów, ja winię prędzej jakość LPG bo MKV wspomniał mi coś, że tankował gdzieś po drodze na wiosce.
Owczar - 03-05-2012, 22:26

Ja tankuję gaz gdzie popadnie i nigdy nie miałem problemu. Co najwyżej spali go więcej, ale ECU już o tym decyduje. Najlepiej przejechać się na PB i będzie wszystko jasne :)
sveno - 03-05-2012, 22:26

danino88 napisał/a:
no to czekamy 8)
już wszystko jasne, spójrz w podpis Dominika:
Kod:
Auto: Alfa Romeo 159

Xsystoff - 03-05-2012, 23:00

sveno napisał/a:
Kod:

Pfff bylo wiadomo od miesiaca jak nie lepiej :P Teraz chipson i na kreche z Coltem :biggrin:

Anonymous - 03-05-2012, 23:05

Xsystoff napisał/a:
sveno napisał/a:
Kod:

Pfff bylo wiadomo od miesiaca jak nie lepiej :P Teraz chipson i na kreche z Coltem :biggrin:

pfff chipson jest, kreski z coltem i tak nie wygra :P nie ta masa :P

ale nowy temat już jest :)

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=72895

Maciek - 04-05-2012, 11:20

Cytat:
Kod:

A feee :-) No ładnie, ładnie .........

MKV - 06-05-2012, 20:20

Derpin napisał/a:
Owczar, dziwne że mi nigdy się coś takiego nie zdarzyło, zresztą autem parę godzin przed sprzedażą wróciłem praktycznie z trasy z Hamburga i na niemieckim gazie też nie było problemów, ja winię prędzej jakość LPG bo MKV wspomniał mi coś, że tankował gdzieś po drodze na wiosce.

Prawdopodobnie tak właśnie było - jakiś badziewny gaz na Orlenie w Strzelcach Krajeńskich - potem problemu nie zauważyłem :)