Nasze Miśki - Galant 2,5 V6 1998 by fj_mike
fj_mike - 12-11-2014, 22:49
kabar napisał/a: | Dobrze widzę? Co to za gniazdko w zderzaku?
|
Defa, jest o tym wcześniej w temacie
kabar - 12-11-2014, 22:51
Fajne rozwiązanie, prawie jak Webasto. Tylko że u mnie sie nie sprawdzi. Musiałbym kabel zrzucać z I piętra przez balkon. Zimą słabo to widzę
Mikebambo - 12-11-2014, 22:51
hehe ja mam lakierke w duzo gorszym stanie Czy Twoj sedan tez wpada w czern jak jest pochmurna pogoda ? mamy chyba podobny kolor, ale moj jest chyba ciemniejszy (?) Nie przypominam sobie zebysmy spotkali sie gdzies na drodze. Mamy bardzo podobny 'body kit'
edit ah teraz dostrzeglem, Twoj jest niebieski
fj_mike - 12-11-2014, 22:55
Mikebambo, mamy chyba takie same, bo czasami słyszę, że ktoś mnie widział a to nie byłem ja
Mikebambo - 12-11-2014, 23:01
fj_mike napisał/a: | Mikebambo, mamy chyba takie same, bo czasami słyszę, że ktoś mnie widział a to nie byłem ja |
tez sie zdarza :)dzisiaj z jakims sie 'gonilem', ale warunki na drodzebyly fatalne wiec odpuscilem. Na Chwaszczynskiej. Nie przyjzalem sie dokladnie, ale na pewno ciemny sedan. Troche tego jezdzic zaczyna Gdzie Ty sie na co dzien poruszasz ?
fj_mike - 12-11-2014, 23:06
Obłuże
Rafal_Szczecin - 12-11-2014, 23:39
ladny dzwon. ciekawe czy ktos to wyklepie
Endżi - 12-11-2014, 23:50
Super Rekin! Naprawdę świetnie wygląda!
Kolor - bardzo dobrze mi znany. Mam nadzieję, że jesteś zadowolony.
Ps. Spryskiwacze reflektorów były w standardzie?
fj_mike - 13-11-2014, 05:13
Rafal_Szczecin napisał/a: | ladny dzwon. ciekawe czy ktos to wyklepie
|
Dzwon jak dzwon. Bardziej chodziło mi o przedstawienie zachowania tych osób. Ludzi z silnym poczuciem "wartości".
Endżi napisał/a: | Ps. Spryskiwacze reflektorów były w standardzie? |
Tak, spryskiwacze na zderzaku zostały niedawno wymienione na te z Land Rovera.
kabar - 13-11-2014, 07:15
fj_mike napisał/a: | Dzwon jak dzwon. Bardziej chodziło mi o przedstawienie zachowania tych osób. Ludzi z silnym poczuciem "wartości". |
Niestety czasem tak jest. Dziwne jest to że niektórzy mimo że mają świadomość że to z ich winy była kolizja, uparcie twierdzą że są niewinni. Bez sensu bo zamiast po prostu napisać oświadczenie tracą czas na przyjazd policji a kończy się to wtedy 6 punktami karnymi + mandatem do 500 zł.
Tomek - 13-11-2014, 07:48
fj_mike napisał/a: | Dzwon jak dzwon. Bardziej chodziło mi o przedstawienie zachowania tych osób. Ludzi z silnym poczuciem "wartości". |
sytuacja przypomina mi obtarcie mojego sedana pod blokiem
tylko tam doszła jeszcze pijana kierująca i składanie fałszywych zeznań
tutaj zresztą mogło by być podobnie (jeśli matka twierdziła, że było inaczej, a miałbyś nagranie z kamery, dlatego kamera musi być)
Hugo - 13-11-2014, 07:59
fj_mike napisał/a: | spryskiwacze na zderzaku zostały niedawno wymienione na te z Land Rovera. | No ładnie, następny. Ciekawe skąd pomysł na takie spryskiwacze No i fajny grill
BigTomala - 13-11-2014, 17:37
Niezły dzwon mogłeś się odwołać od decyzji TU bo "całka" jak nic
fj_mike - 13-11-2014, 18:52
Hugo napisał/a: | Ciekawe skąd pomysł na takie spryskiwacze |
Chciałem wysuwane ale sporo sobie za nie liczyli, te LR też nie są najgorsze. Ważne, że nie wystają.
fj_mike - 05-01-2015, 21:02
Wydarzenie miało miejsce w nocy z wigilii na pierwszy dzień świąt (ja z rodziną spędzałem święta poza domem, nie było nas na miejscu). Sprawca najpierw wycofał w krzaki, później uderzył w moje auto po czym odjechał.
Policja została wezwana przez sąsiadów. Właściciel auta sprawcy był na miejscu. Pijany, stwierdził, że ktoś ukradł jego auto (tiaaa, najprostsza wymówka jest najlepsza ).
Policja stwierdziła, że nie ma auta i sprawcy i nic nie mogą zrobić. Nie przejęli się faktem, że sprawca jeździ gdzieś po mieście pijany. Spisali notatkę i pojechali.
Właściciel auta współpracuje, spisaliśmy oświadczenie. Sprawa już zgłoszona do ubezpieczyciela.
Na razie czekam, za dużo wolnych dni w międzyczasie.
Zanosi się na to, że sprawca nie poniesie żadnej odpowiedzialności karnej.
|
|
|