To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant 2,5 V6 1998 by fj_mike

fj_mike - 12-11-2014, 22:49

kabar napisał/a:
Dobrze widzę? Co to za gniazdko w zderzaku?

Defa, jest o tym wcześniej w temacie :wink:

kabar - 12-11-2014, 22:51

Fajne rozwiązanie, prawie jak Webasto. Tylko że u mnie sie nie sprawdzi. Musiałbym kabel zrzucać z I piętra przez balkon. Zimą słabo to widzę :)
Mikebambo - 12-11-2014, 22:51

hehe ja mam lakierke w duzo gorszym stanie :( Czy Twoj sedan tez wpada w czern jak jest pochmurna pogoda ? mamy chyba podobny kolor, ale moj jest chyba ciemniejszy (?) Nie przypominam sobie zebysmy spotkali sie gdzies na drodze. Mamy bardzo podobny 'body kit' :)

edit ah teraz dostrzeglem, Twoj jest niebieski :P

fj_mike - 12-11-2014, 22:55

Mikebambo, mamy chyba takie same, bo czasami słyszę, że ktoś mnie widział a to nie byłem ja :wink:
Mikebambo - 12-11-2014, 23:01

fj_mike napisał/a:
Mikebambo, mamy chyba takie same, bo czasami słyszę, że ktoś mnie widział a to nie byłem ja :wink:

tez sie zdarza :)dzisiaj z jakims sie 'gonilem', ale warunki na drodzebyly fatalne wiec odpuscilem. Na Chwaszczynskiej. Nie przyjzalem sie dokladnie, ale na pewno ciemny sedan. Troche tego jezdzic zaczyna :) Gdzie Ty sie na co dzien poruszasz ?

fj_mike - 12-11-2014, 23:06

Obłuże
Rafal_Szczecin - 12-11-2014, 23:39

ladny dzwon. ciekawe czy ktos to wyklepie :P
Endżi - 12-11-2014, 23:50

Super Rekin! Naprawdę świetnie wygląda!
Kolor - bardzo dobrze mi znany. Mam nadzieję, że jesteś zadowolony.
Ps. Spryskiwacze reflektorów były w standardzie?

fj_mike - 13-11-2014, 05:13

Rafal_Szczecin napisał/a:
ladny dzwon. ciekawe czy ktos to wyklepie

Dzwon jak dzwon. Bardziej chodziło mi o przedstawienie zachowania tych osób. Ludzi z silnym poczuciem "wartości".

Endżi napisał/a:
Ps. Spryskiwacze reflektorów były w standardzie?

Tak, spryskiwacze na zderzaku zostały niedawno wymienione na te z Land Rovera.

kabar - 13-11-2014, 07:15

fj_mike napisał/a:
Dzwon jak dzwon. Bardziej chodziło mi o przedstawienie zachowania tych osób. Ludzi z silnym poczuciem "wartości".

Niestety czasem tak jest. Dziwne jest to że niektórzy mimo że mają świadomość że to z ich winy była kolizja, uparcie twierdzą że są niewinni. Bez sensu bo zamiast po prostu napisać oświadczenie tracą czas na przyjazd policji a kończy się to wtedy 6 punktami karnymi + mandatem do 500 zł.

Tomek - 13-11-2014, 07:48

fj_mike napisał/a:

sytuacja przypomina mi obtarcie mojego sedana pod blokiem
tylko tam doszła jeszcze pijana kierująca i składanie fałszywych zeznań :)

tutaj zresztą mogło by być podobnie (jeśli matka twierdziła, że było inaczej, a miałbyś nagranie z kamery, dlatego kamera musi być)

Hugo - 13-11-2014, 07:59

fj_mike napisał/a:
spryskiwacze na zderzaku zostały niedawno wymienione na te z Land Rovera.
No ładnie, następny. Ciekawe skąd pomysł na takie spryskiwacze :wink: No i fajny grill :wink:
BigTomala - 13-11-2014, 17:37

Niezły dzwon :wink: mogłeś się odwołać od decyzji TU bo "całka" jak nic :mrgreen:
fj_mike - 13-11-2014, 18:52

Hugo napisał/a:
Ciekawe skąd pomysł na takie spryskiwacze

Chciałem wysuwane ale sporo sobie za nie liczyli, te LR też nie są najgorsze. Ważne, że nie wystają.

fj_mike - 05-01-2015, 21:02

Wydarzenie miało miejsce w nocy z wigilii na pierwszy dzień świąt (ja z rodziną spędzałem święta poza domem, nie było nas na miejscu). Sprawca najpierw wycofał w krzaki, później uderzył w moje auto po czym odjechał.
Policja została wezwana przez sąsiadów. Właściciel auta sprawcy był na miejscu. Pijany, stwierdził, że ktoś ukradł jego auto (tiaaa, najprostsza wymówka jest najlepsza :P ).
Policja stwierdziła, że nie ma auta i sprawcy i nic nie mogą zrobić. Nie przejęli się faktem, że sprawca jeździ gdzieś po mieście pijany. Spisali notatkę i pojechali.
Właściciel auta współpracuje, spisaliśmy oświadczenie. Sprawa już zgłoszona do ubezpieczyciela.
Na razie czekam, za dużo wolnych dni w międzyczasie.
Zanosi się na to, że sprawca nie poniesie żadnej odpowiedzialności karnej.