Chcę Kupić Protona - Pierwszy samochód-Proton
bialy09 - 26-10-2012, 15:43 Temat postu: Pierwszy samochód-Proton Witam.Jestem nowy na forum .Poszukuję dla siebei swojego peirwszego samochodu.Mam propozycję kupna Protona z niemiec,za 5 tysięcy.Jest to samochód od znajomego moich rodziców.Narazie wiem tyle,ze jest z 99r i bardzo dobry stanie.Załozyłem ten temat,aby ktoś mi doradził czy warto.Za jakies 2 godziny zeskanuje zdjecia tego samochodu,oraz dowiem sie od kolesia wiecej info (jaki silnik,przebieg itp.).Jednak mam najważniejsze pytanie: Dlaczego nie mogę znaleźć tych samochodów na allegro?Czy jest to wogóle Mitsubishi?czy jakaś podróbka marki?
mirc23 - 26-10-2012, 18:15
Proton to Malezyjska produkcja.
Proton produkował serię 300 i 400 czyli Colt i Lancer. Ogólnie nie jest to Mitsubishi ale w minimum 90% wygląda i ma rozwiązania jak Mitsubishi.
Pokaż auto które masz możliwość kupić, jaki silnik itd.
Na alledrogo znajdziesz kilka sztuk nie tylko pod mitsubishi, poszukaj dokładniej.
bialy09 - 26-10-2012, 20:33
Niestety,(a raczej lepiej) zmieniły sie plany.W poniedziałek będę oglądać miśka Colta,1996r, silnik 1.3 glx za 4300zł,więc temat można przenieść do działu o Colt.Jakie macie dla mnie rady,na co powinienem zwracać uwagę przy oglądaniu samochodu?
|
|
|