|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
sprawdź czy jesteś gejem |
Autor |
Wiadomość |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-04-2007, 20:30 sprawdź czy jesteś gejem
|
|
|
1. Jeżeli jesteś powyżej 30-tki i masz kaloryfer (sześciopak, czy jak to tam zwać) w miejscu brzucha, jesteś gejem. Oznacza to, że nie wychlałeś odpowiedniej ilości piwska siedząc z kumplami w pubie tylko spędziłeś ten czas na jakichś calaneticsach-sriksach i (o Boże) diecie.
2. Jeżeli masz kota, jesteś gejem. Kot jest jak pies, tylko strasznie gejowaty. Wiecznie się wylizuje, ale nigdy nie podrapie. Jest delikatny w dotyku, no może poza cholernymi pazurami, i miaaauuuczy żeby mu dać jeść. I pomyśl jak wołasz psa... "Kiler, chodź tu! Do nogi Kiiiileeer!, a jak kota... "Puszuś, chodź do taty... no chodź, kochany kotek". Jeeezuu, jesteś klinicznym przypadkiem.
3. Jeżeli jesz lizaki, landrynki, i temu podobne ssaki, możesz być pewien, jesteś królem gejów. Facet powinien ssać:
żeberka z grilla, palce jak zje golonkę, surowe ostrygi i cycki. Wszystko pozostałe to tylko trening do ssania El Dicko.
4. Jeżeli nie potrafisz zalatwić się w miejskiej toalecie, albo wyszczać w kiblu na parkingu jesteś na prostej drodze do gejowskiego związku. Wszyscy to wiedzą: Kibel, to... "it’s a man’s world". Walimy klocka gdzie nam na to przyjdzie ochota.
5. Jeżeli pijesz bezkofeinową kawę z odtłuszczonym mlekiem jesteś ciotą. Kawa jest po to by być mocną i aromatyczną. Nigdy facet nie zamówi podwójnej Latte z mlekiem 0% i nigdy, przenigdy nie wie jak smakuje słodzik. Jeżeli trzymaleś kiedykolwiek NutraSweet w ustach, możesz tam również trzymać wiesz co.
6. Jeżeli znasz nazwy więcej niż sześciu kolorów albo czterech różnych deserów, równie dobrze możesz dać na swoim tyłku info: "wjazd wolny". Normalny facet nie ma w swoim mózgu wystarczająco miejsca na temu podobne duperele, pamietając nazwiska wszystkich zawodnikow w pierwszoligowych klubach większosci europejskich krajow, do tego F1, NHL, NASCAR i PGA. Jeżeli wiesz co to jest "chartreuse" albo chodzisz do stylisty, jestes pedziem. O! I jeśli znasz jakąkolwiek nazwę materiału (za wyjatkiem jeansu).
7. Jeżeli prowadzisz samochod z dwoma rękoma na kierownicy jesteś gejem. Prawdziwy facet kładzie na kierownicy drugą rękę tylko po to żeby zatrąbić na wolno jadącego frajera przed nim. Resztę czasu ręka spędza przełączając CD, trzymając hamburgera lub piwo albo bawiąc się kociakiem na siedzeniu obok.
8. Jeżeli lubisz romantyczne komedie lub francuskie filmy, mon-frere, vus le Gay! Jedyny moment kiedy jest to akceptowalne jeżeli robisz to z kobietą, która wie jak odpłacić za to poświęcenie. Jeżeli oglądasz to sam, lub z kolegą jest to rezultatem SGS (Syndrom Geja Samoistnego) co... przydarza się.
źródełko |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
zachar [Usunięty]
|
Wysłany: 17-04-2007, 20:37
|
|
|
kamien spadl mi z serca rozwiazlem test i niejestem gejem |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 17-04-2007, 20:44
|
|
|
ad.1. no ja to raczej mam mięsień ale piwny nie za duży ale zawsze :> i na pewno nie kaloryfer
ad.2. no nie do końca albowiem mój kot morderca wytłukł wszystkie koty w okolicy a zwał się Misia vel Misiek i był to ON a wszystkie okoliczne psy z daleka omijały nasz dom albowiem pędził je ile wlazło a te uciekały ze skowytem i podkuloną kitą a do dziś większość kotów w okolicy jest czarna po moim miśku który zresztą słusznej był postury i wagi bo zimą około 9kg ważył (zniknął zimą jakieś 6 lat temu)
ad.3. tak tak, małże i ostrygi zdecydowanie ,,da best'' to co po nich też jak najbardziej
ad.4. z tym to chyba nie ma problemów
ad.5. słodzik vel aspartam to najgorsze pasqdztwo jakie istnieje - nie ma to jak czysta kofeina pod postacią kawy, pepsi, coca-coli i to koniecznie ze zwykłym cukrem - nigdy light
ad.6. "Wszyscy mężczyźni znają tylko 16 kolorów. Śliwka to owoc a nie kolor. I co to za pieprzony kolor ta fuxja? I poza tym jak się to pisze?"
ad.7. no tu mam ułatwione zadanie albowiem mając automata mam wolną rękę na ,,zaczepki'' pasażerki z fotela obok bo i nawet wajchą nie muszę wachlować
ad. 8. ta daj spokój, dobry film to wojenny film akcji ewentualnie ,,szwedzki film wojenny'' |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 17-04-2007, 21:01 Re: sprawdź czy jesteś gejem
|
|
|
ad1. Mam powyżej 30-tki, ale nie mam kaloryferu ... uff
ad2. mam psa
ad3. nie jem słodyczy
ad4. ufff... na szczęscie zdarza mi się to gdzieś czasem na parkingu
5. jeśli już piję kawę to z dużą dawką kofeiny
6. deserów nie znam, ale kolorów znam więcej niż 6
7. Prowadzę samochód z dwoma rękoma na kierownicy, ale tylko dlatego, że czasem przy 160km/h na zakręcie, potrafi z jednej ręki wyrwać kierownicę
8. NIe lubię komedii
hm.... pkt 6 mi nie wyszedł , ale gejem nie jestem .... naprawdę gejem nie jestem |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 17-04-2007, 23:32
|
|
|
Nie jestem gejem - ale kota mam - tylko że to największy sku*** jakiego zna świat - wachania wagi od 8 latem do 12 zimą - brzuch - nie ma kaloryfera - więc są przesłanki że też nie jest gejem A jego pazury pozwalają mu na łażenie gdzie chce i żedan piesek jeszcze mu nie zaszkodził - niejeden ma problemy ze wzrokiem |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
Zatoichii
Mitsumaniak Ogrodnik

Auto: Outlander III
|
Wysłany: 18-04-2007, 00:24
|
|
|
1. Mam powyzej 30-tki i zamiast kaloryfera, opone
2. Mam psa
3. Ze slodyczy jem tylko blok "turystyczny" i "bambo"
4. Nie mam problemu ze szczaniem na parkingach
5. Czasami pije capuccino ( Hudson Hawk tez pil i nie byl gejem )
6. Moja dziewczyna ma oczy piwne (najladniejszy kolor)
7. Prowadze samochod dwoma rekoma (stabilizator walnal i sciaga)
8. Ogladam horrory.
Nie mam szans zostac gejem bo mam, ponad 2 metry wzrostu, waze 125 kilo i mam bandycki wyraz twarzy |
_________________ Canon 350D + KIT 18-55mm |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 18-04-2007, 01:10
|
|
|
1. NIE
2. NIE
3. NIE
4. NIE
5. NIE
6. NIE
7. Chooper napisał/a: | Jeżeli wiesz co to jest "chartreuse" albo chodzisz do stylisty, jestes pedziem. | wiem co to jest "chartreuse" - Zakon Kartuzow lub wyrabiany przez nich likier. Teraz Wy tez wiecie Nie jestem sam
8. NIE |
Just think...
. |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
Wysłany: 18-04-2007, 08:02
|
|
|
saphire napisał/a: | wszystkie okoliczne psy z daleka omijały nasz dom albowiem pędził je ile wlazło a te uciekały ze skowytem i podkuloną kitą |
Czy psy mają kitę ???
Hmmm... |
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 18-04-2007, 15:22
|
|
|
Cholera...mam kota, prowadzę dwoma łapami, piję kawę z mlekiem (może nie odtłuszczonym ale zawsze....) rozróżniam jakieś 12 kolorów...
Chyba jestem gejem....
Jak ja to Małej powiem??
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24298 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 18-04-2007, 15:27
|
|
|
Mam kota - Neko - po japonsku kot. Reszta do mnie nie pasuje, rozrozniam jakies 10 kolorow, kawa zaleznie od ochoty - czasem biala, czasem czarna, gorzka, mocna. A kot to taki kiler, ktory wszystkie psy po kątach rozstawia. Auto - no z reguly 1 reka prowadze (a lokiec na drzwiach - takie przyzwyczajenie).
Edit:
no jednak wiecej niz 10 kolorow: bialy, czarny, szary, czerwony, zielony, niebieski, zolty, rozowy, brazowy, granatowy, bordowy - czyli 11. |
Ostatnio zmieniony przez Krzyzak 18-04-2007, 15:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
McDoune
Mitsumaniak Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
|
Wysłany: 18-04-2007, 15:29
|
|
|
1) Oponka jak się patrzy
2) mam psa
3) też unikam ssania lizaków, lodów etc.
4) radzę sobie
5) czarna gorzka
6) w tym punkcie wypadam średnio
7) czasem nawet obie ręce mam zajęte telefonami i hamburgerami, czy to rekompensuje wpadkę w poprzednim punkcie ??
nie oglądam tego
ufff ogólnie chyba nie jest źle |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 19-04-2007, 03:39
|
|
|
popatrzcie na mój avatarek....
żonę mam dla zmyłki, trzymam dwie ręce na kierownicy bo jedną nie daję rady, w publicznych nie sikam bo śmierdzi, lubię ssać landrynki, mam kota o imieniu (nie powiem bo się Darek zdenerwuje ale to dzieci wybrały), znam chyba z dwa tuziny nazw kolorów a na callanetics jeszcze nie chodzę ale poprawię się od następnego miesiąca...
fajnie być gejem, nawet jak ktoś mi dojpę zawraca to nie bez przyjemności
a od tej pracy po nocach zaczyna mi się mózg lasować i głupoty się mnie czepiają |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 19-04-2007, 09:33
|
|
|
Grześku napisał/a: | fajnie być gejem, nawet jak ktoś mi dojpę zawraca to nie bez przyjemności | ROTFL |
Just think...
. |
|
|
|
 |
dondaj [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2007, 19:46
|
|
|
ad 1. Coś pomiędzy oponą a kaloryferem, ale nie mam jeszcze 30.
ad 2. Mam kotkę, ale ona jest bardziej żony niż moja
ad 3. Lubię ssać wszystkie wymienione rzeczy. Ze szczególnym uwzględnieniem tej ostatniej
ad 4. No dobra, lekkie opory miewam, ale bez przesady
ad 5. Kawa głównie z mlekiem, chociaż bez też wypiję.
ad 6. Tu może być kłopot z tymi tkaninami - znam trochę więcej niż jedną
ad 7. Jednak wolę kierować dwiema - nie mam do siebie zaufania
ad 8. No tu nie mam wątpliwości - 100% facet jestem |
|
|
|
 |
karol
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 1G 94r. 4G63
Dołączył: 11 Gru 2005 Posty: 134 Skąd: Staromieście, pow. Częstochowa
|
Wysłany: 20-04-2007, 11:47
|
|
|
Troche inaczej:
Wchodzi cowboy do saloonu i staje kolo super laski przy barze.Pyta ja
- Kim jestes?
-Lesbijką.
-Jak to???
-No tak,bo budze sie rano-mysle o kobiecie,wchodze do lazienki-mysle o kobiecie,
wychodze do pracy mysle o kobiecie,jem lunch-mysle o kobiecie,wracam do domu-
mysle o kobiecie,klade sie spac- mysle o kobiecie.Ciagle mysle o kobiecie...A Ty kim
jestes przystojniaku?
-Jeszcze dwie minuty temu myslalem ze jestem cowbojem,ale teraz juz wiem ze
jestem lesbijka!!
Wiec teraz sie wypowiedzcie kto kim jest,bo ja napewno 100% lesbijka
|
_________________ Mysle,wiec .... jeżdże. |
|
|
|
 |
|
|