|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Usuwanie postów bez powodu |
Autor |
Wiadomość |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
|
Wysłany: 21-12-2021, 20:12
|
|
|
Posty zostały usunięte bo autor tematu tak sobie zażyczył. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

|
Wysłany: 21-12-2021, 20:14
|
|
|
A to są jakieś nowe zasady? Jak ktoś zakłada temat i mu nie pasuje zdanie innych, atakuje personalnie innych użytkowników to może poprosić o usunięcie postów?
Dotyczy wszystkich działów?
Rozumiem wiele rzeczy, ale żeby promować (zostawiać) posty zachęcające do przeróbek niezgodnych z przepisami i usuwać posty wytykające takie przeróbki to nie rozumiem. Szczególnie na tym forum gdzie były czasy, że się upominało ludzi mówiących, że jeżdżą +10 do limitu prędkości. Co się z tym forum dzieje?!?! |
|
|
|
 |
Bzyk_R1
Mitsumaniak Outlanderowiec

Auto: O1T LSRG
|
Wysłany: 21-12-2021, 20:17
|
|
|
Dokładnie.
I jeżeli chcesz poruszać temat xenonów w Outlanderze Turbo, garażowych przeróbek itd, to możesz szukać wyjaśnień tutaj, pisać posty, spamować, pytać. Wałkowanie tego samego w moim temacie jest spamem, temat wielokrotnie opisany omówiony i przedyskutowany na wcześniejszych stronach. Nie życzę sobie dalszego zaśmiecania mi tym tematu. Niestety z mojej strony jak pisałem EOT. Może ktoś inny Ci wyjaśni Twoje wątpliwości. |
_________________ Gdy obowiązek wezwie mnie,
Tam wszędzie, gdzie się pali,
Ty mi, o Panie, siłę daj,
Bym życie ludzkie ocalił.
Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy: 300+KM/500+Nm http://forum.mitsumaniaki...1489343#1489343 ターボアウトランダー
Legenda we własnym garażu: http://forum.mitsumaniaki...1502384#1502384
Sprzątam i pilnuję porządku w dziale Outlandera. Czasem zdarza mi się kogoś wycinać...
ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA I SUBSKRYPCJI MOJEGO KANAŁU NA YT
https://www.youtube.com/c...sgoaAdLHmEnzUrg A czy Ty Gość już subskrybujesz?
STOP HYBRID GO LPG |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

|
Wysłany: 21-12-2021, 20:18
|
|
|
Bzyk_R1 napisał/a: | Wałkowanie tego samego w moim temacie jest spamem |
Wielokrotne chwalenie się nielegalnymi przeróbkami to jak nazwać?
Bzyk_R1 napisał/a: | Niestety z mojej strony jak pisałem EOT. |
Wiem przyznanie się do błędu jest trudne, lepiej uciec, schować, usunąć.
https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?p=1652845#1652845
Ten post też usuniecie? Nie pasuje do narracji idealności.
Co z regulaminem?
Punkt
Cytat: | 8.1. Forum jest przyjazne dla użytkownika czyli nie bądź nieuprzejmy dla innych |
i
Cytat: | 10. Mitsumaniaki popierają akcję Stop wariatom drogowym - dlatego zanim napiszesz coś o swoich dokonaniach drogowych zastanów się trzy razy |
|
|
|
|
 |
Bizi78

|
Wysłany: 21-12-2021, 20:30
|
|
|
Krzychu, to ja dodam jeszcze jeden punkt:
Cytat: | 8.2. Nie ma przymusu pisania na forum. Jeżeli coś Cię drażni nie musisz odpowiadać. ... |
|
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

|
Wysłany: 21-12-2021, 20:32
|
|
|
Serio? Teraz promujemy nielegalne przeróbki na forum? |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
|
Wysłany: 02-01-2022, 18:33
|
|
|
krzychu napisał/a: | Teraz promujemy nielegalne przeróbki na forum? | Takie czasy nastały niestety, bo przykład idzie z góry. Twój ból jest lepszy niż mój. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
|
Wysłany: 02-01-2022, 19:16
|
|
|
Zwróciliście uwagę, po co dalej bic piane? Bzyk_R1, to dojrzały człowiek, wie co robi i wie ze wiąze sie to w razie draki z konsekwencjami, biadolenie nic nie pomoże chyba ze chcecie przyjąć role nauczyciela który zajeżdza mu droge i hamuje w celu unieszkodliwienia zródla światla.
Dziwne że mało kogo draznia nowoczesne żrodła swiatla które emituja barwe powyzej 6000K, że mało kto zauwaza auta pochodzace z rynku USDM czy JDM, które nigdy nie wystepowały na rynku EU i maja zródla swiatla przerabiane aby spełnialy wymogi techniczne - ewentualnie maja dopuszczenie do ruchu na poziomie odstepstwa od warunków technicznych. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

|
Wysłany: 02-01-2022, 19:42
|
|
|
To co zrobił Bzyk_R1 to jedno, ale zachowanie moderatorów to drugie. To są 2 różne rzeczy. I ta druga nawet gorsza...
Ostatnio stałem przodem przy ścianie marketu i się mi tak przypomniało, jak włączyłem "nowoczesne LED-y" to na ścianie powyżej linii prawie nic nie było widać światła, delikatna równa poświata, za to jakiś peugeot jak włączył (raczej normalne żarówki) to poświata była dużo większe i zaśmiecona przez dużą ilość jaśniejszy linii i innych losowych obiektów. Jak ktoś nie rozumie, że ta poświata będzie jeszcze większe po zmianie źródła światła i tego zaśmiecenie powyżej linii odcięcia będzie mocniejsze to ma sensu dalej rozmawiać. Są ludzie nieodpowiedzialni, nie myślący o dobru wspólnym i tylko oni mają dobrze widzieć nawet kosztem bezpieczeństwa tych z przeciwka, pieszych i innych uczestników ruchu. I nieraz mijam różne samochody, które z racji modelu wiem że mają fabryczne LED-y i nigdy mnie nie oślepiały (poza Leonem, który ma dziwne te LED-y, nawet jak idę pieszo). Za to zdarza się, że starsze samochody mnie oślepiają niebieskawym światłem, ich reflektory są jakby jaśniejsze (nie są źle ustawione, nie na szczycie górki itd). Przez to ma gorsze postrzeganie pobocza ponieważ przez to światło z przeciwka zwężają mi się źrenice. Kiedyś była też moda na żarówki 100W, to też było od razu widać. |
|
|
|
 |
Bzyk_R1

|
Wysłany: 02-01-2022, 20:09
|
|
|
O proszę, całe święta swieżbiły paluszki żeby wrócić do tematu jak już pisałem, nie będę każdego z osobna uświadamiać co robię i co zrobiłem w aucie. A i nikomu nie każę czytać ze zrozumieniem bo to trudna sztuka. Moje oświetlenie jest w pełni legalne, jeżeli kogoś ciekawi jak to możliwe to można poczytać parę tematów i się dowiedzieć. Jeżeli macie wątpliwości to zawsze można we mnie wjechać, ponoć i tak ja płacę. Wtedy wszystko wyjaśni policja.
Co do chwalenia się montowaniem ksenonów...proszę Was. Nikt nikomu nie każe tego montować, nie moja wina że to najbardziej sprawne i ładne źródło światła. A to że ludzie to montują to ich własna decyzja. Człowiek się zapytał to mu powiedziałem co działa w Outlanderze. Przerobiłem wszystkie możliwe scenariusze i wiem co świeci i wiem jak dobrze świeci.
Chętnie każdemu odpowiadam że wywalenie katalizatorów dodaje 15-20 koni bo to sprawdziłem na hamowni na wielu sztukach. Czy to oznacza że każe każdemu wycinać i truć ludzi?
Opowiadam każdemu że zmodyfikowany Outlander zamyka licznik i idzie dalej, czy to oznacza że namawiam do łamania przepisów? Ryzykowania na drogach? Ja tylko pokazuję co można zrobić.
Nikt z Was tutaj piszących nie jest tak związany z tym modelem i z ludźmi którzy tworzą grupę Outlanderowców. To setki ludzi którzy chcą z jakiegoś powodu bawić się tym autem i przekraczać granice. Nie znacie tych ludzi i aut jakimi jeżdżą. Nawet nie wiecie jak zmodyfikowane auta jeżdżą po drogach z ważnym OC i PT. Mój egzemplarz przy nich to pestka. Świata nie zmienicie niestety. Ale możecie przestać wylewać się w moim temacie bo to nie miejsce na dobre rady babuni. |
Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy: 300+KM/500+Nm http://forum.mitsumaniaki...1489343#1489343 ターボアウトランダー
Sprzątam i pilnuję porządku w dziale Outlandera. Czasem zdarza mi się kogoś wycinać...
STOP HYBRID GO LPG |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

|
Wysłany: 02-01-2022, 20:17
|
|
|
Bzyk_R1 - zniżę się do Twojego poziomu i Ci powiem, że ja na tym forum byłem zanim zacząłeś się rozglądać za O1, byłem też moderatorem zanim tu trafiłeś i wszystko o czym piszesz wtedy by nie przeszło. Dalej nie ma sensu rozmawiać ponieważ mamy inne priorytety i podejście do życia.
Tak jak napisałem wcześniej bardziej ubolewam nad tym co się stało z forum niż nad tym, że robisz nielegalne rzeczy i masz ogólnie rzecz biorąc prawo w
I jakby co dalej pamiętam (pamięć to ja mam dobrą), że mi zarzuciłeś wprowadzanie w błąd, a nie wskazałeś czym i dlaczego...
Ps. Nic mnie nie świerzbiło, a na pewno nie palce przez to parę dni. Miałem lepsze rzeczy do roboty niż pasjonowanie się forum. Może kiedyś jak mnie mkm wnerwiał (tak patrząc na ostatnie posty to smutno to wygląda). Ale teraz po pierwsze Ty to nie ten poziom, a po drugie wyrosłem już z tego. |
|
|
|
 |
Bzyk_R1

|
Wysłany: 02-01-2022, 21:17
|
|
|
krzychu, tak tak znam Twoją historię. Naczytałem się aż za dużo o Twoich dokonaniach na forum. Masz absolutną rację, Twojego poziomu to nikt nie ma tutaj. Nikt się na takie wyżyny nie wspiął jeszcze
Ubolewaj sobie zatem nad czym chcesz w odpowiednim temacie. |
STOP HYBRID GO LPG |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

|
Wysłany: 02-01-2022, 21:39
|
|
|
Bzyk_R1 napisał/a: | tak tak znam Twoją historię. |
O, poczułem się zaszczycony. Nie wiedziałem, że jest jakaś, a jeśli jest to jedna... I że chciało Ci się czytać.
Bzyk_R1 napisał/a: | Twojego poziomu to nikt nie ma tutaj. |
Nie zrozumiałeś. Nie mojego tylko mkm.
Bzyk_R1 napisał/a: | Niestety z mojej strony jak pisałem EOT. |
Mógłbyś być chociaż słowny. Palce świerzbiły?
Ps. Tak swoją drogą jak mi parę osób mówi, że mi śmierdzi z japy to idę umyć zęby. Tak do przemyślenia, może kiedyś zrozumiesz. EOT na tematy o mnie bo znowu ktoś rzuci, że temat się przekształca w temat jak to było "co powie krzychu"? |
|
|
|
 |
Bizi78

|
|
|
|