Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Chooper
10-01-2007, 22:00
Komórkowy Stforek:)
Autor Wiadomość
Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-12-2005, 23:33   Komórkowy Stforek:)

Jako ze nie mam jakichs upodoban modelowych zmieniam sobie co jakis czas telefoniki i zapytuję - czy macie jakies typy najlepszych Waszym zdaniem telefonow komorkowych (oprocz 6310i:)) ?
Z tych co posiadalem w pamiec zapadl mi na pewno communicator 9210 - tylko ze to kloc i w dodatku dla mnie okazal sie bezuzyteczny:), ale fajny taki, oraz motorola E398.. zgrabny telefonik, majacy swoj styl, no i stereo moto:)..

Choc ilekolwiek by taki telefon bajerow nie mial i tak nigdy ich nie uzywalem:)

Pozdrawiam

Żfirek

luk_szc 
Mitsumaniak
mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
Wysłany: 06-12-2005, 23:36   

Nokia i tylko Nokia a najlepiej z dostępnych 7650 tania i dobra , są lepsze ale czy się opłaca ??

Mitsumaniaki QR-Code:

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 06-12-2005, 23:38   

nokia 6310i poza konkurencją :P ale jak już nie mogę jej wybierać, to bardzo lubiłem moja starą motorolkę - starTAC'a... bardzo solidny telefon, i jak na tamte czasy bateria długo trzymała...

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 06-12-2005, 23:44   

a zapomniałbym, przepraszam.. wielkie pokłony dla Nokii 3110 ... Gdybym tak nie przebieral to cieszylbym sie nia latami-kumpel mial ja 5 lat..
Ogolnie Nokie zawsze byly daleko przed konkurencja.. teraz to sie chyba wszystko powoli rowna..
Pozdro

Żfirek... a dzie muchomorek?

adams12
[Usunięty]

Wysłany: 07-12-2005, 00:01   

jak chcesz to moge sprzedac Ci moja stara wysluzona - ale dobrze dzialajaca 6210 :)

Cutie
[Usunięty]

Wysłany: 07-12-2005, 01:19   

ja wlasnie zmieniam 6610 na 7270 - cudo :D

szczeslaw 
moderator
Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Wysłany: 07-12-2005, 01:22   

Wszystko zależy od upodobań oraz od tego jakie gadgety ma dany telefon. Umówmy się, że aparat foto z np. SE T630 to tylko gadget i kupa ale już aparatem z SE D750i (2mpix) już można porobić całkiem sensowne fotki. Ogólnie SE D750i jest całkiem fajniiutkim telefonem (aparat, odtwarzacz mp3 z bardzo przyzwoitą jakością dźwięku).
Ale osobiście używam teraz palmofona palmOne Treo 600 i nie zamieniłbym go na nic innego. No chyba że Treo 650 :)

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 07-12-2005, 03:45   

Mój obecny gadżet to Nokia 6170. W sumie jestem zadowolona, brakuje mi tylko bardziej intuicyjnej obsługi skrzynki sms.
Ale cała reszta i dodatkowe "bajery" - super!
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 07-12-2005, 07:55   

jak dla mnie nokia 6610 czy jak ktos tez woli 6610i z apratem ktory jest nie zbyt przydatny.

mi telefon ma sluzyc przedewszystkim do dzwonienia i wysylania eskow , a ten telefon najlepiej sie do tego nadaje . czami w jakas gierke na nudnej lekcji zagram i styknie, telefon prawie nie zniszczalny .

ile razy spadl lepiej nie mowic, lecz po ostatniej takiej "imprezie" gdy upadl (wyslizgnol mi sie z reki) z wysokosci ok 1,5 metra na beton (betonowy chodnik) nawet sie nie wylonczyl, lecz nie dzialal glosniczek ;/
jako ze bylem w troszke chwiejnym stanie pomyslalem sobie ze jak spadl i sie sam popsul to jak spadnie drugi raz to moze sie naprawi, jak pomyslalem tak tez zrobilem i jaki efekt ?? glosniczek DZIAŁA :D hehe sam w to nie wierzylem lecz to prawda .

teraz jak bede zmieniac to najprawdopodobniej na nokie 6230i

przezylem juz takie telefony jak Nokia 5110,3110,3310, czy tez sagem (siasis tam model, pod koniec klawiaturka juz odmawiala wspolpracy)

najlepsze jednak sa nokie

TNT 
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Wysłany: 07-12-2005, 09:14   

Jesli tel to tylko NOKIA i to w takiej kolejnosci 7650, 6310I, 6230 ta aktualnie posiadam ma do d..... baterie pozaty super. Zdjecia z tel? Moze nie sa rewelacyjne ale to ma byc tel a dopiero potem jakies fotki jak na moje potrzeby styka robie nia fotki i wrzucam na forum mysle ze jakosc nie jest tragiczna czasem brakuje tylko lampy blyskowej.
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 07-12-2005, 09:49   

Mam Nokie 6230i - super telefon, tylko bateria trzyma krocej niz w 6210 czy 6310 a nawet niz w 6610. Natomiast swietny jest tez Sony-Erricson P800 lub lepiej P900. Motorole tez fajne, ale tylko do zabawy - albo brak do nich oprogramowania, albo dadza taki shit jak do V3, ktorym ciezko cokolwiek sensownego z telefonem zrobic.
Podsumowujac - jak chcesz miec wszystko w standardzie i nie miec problemow, a do tego telefon z wiekszoscia potrzebnych i niepotrzebnych bajerow to Nokia 6230i. Od bidy Siemes K750i. Jak masz duzo kasy - SE P900.

FIREK - napisalem Ci PM - czemu nie odpowiadasz???

Cutie
[Usunięty]

Wysłany: 07-12-2005, 12:21   

Efa!, w jakiej sieci mozna kupic ten telefon, jest super :)
mi w 6610 zaczyna szwankowac bateria jak dluzej jestem na mrozie, ale to nic w porownaniu z tym co sie stalo z telefonem mojej kolezanki - siemens m55. mianowicie w jej baterii zrobil sie jakis "guz" :D wylamal klapke i nie da sie zlozyc telefonu - musi go nosic zwiazanego gumka :D :D:D kupilysmy nasze telefony w ten sam dzien, ja dokupilam silikonowy pokrowiec ("kondom"), tez jej razielam ale nie chciala i teraz sie smiejemy ze jej telefom w jest w ciazy ;)

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 07-12-2005, 12:45   

nokia 6310i jest debesciak :D

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 07-12-2005, 12:46   

6310i potem 6210 i potem dłuuuugo nic a co dalej mam gdzieś

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 07-12-2005, 13:17   

Ja powiem tak: byle nie 9300 (nowy komunikator) - straszny shit, gorszego telefonu nie miałem.

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu