Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsumaniaki do schronow -czyli spot Zachodniopomorskie
Autor Wiadomość
phot 
Forumowicz
Tomek

Auto: carisma 1.9 did i skodzitsu;)
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-07-2007, 23:54   Mitsumaniaki do schronow -czyli spot Zachodniopomorskie

Witam. Powstala koncepcja odnosnie luznego spotu na terenie Szczecina polaczonego ze zwiedzaniem schronu przeciwlotniczego lub atomowego albo nawet dwoch na raz pod terenem szczecinskiego dworca PKP.
Mysle ze najlepszym terminem w naszym wypadku byla by sobota najlepiej ta lub nastepna a miejscem w ktorym sie spotkamy to parking przy poczcie glownej gdyz w sobote powinnien byc w miare pusty.
Warunkiem odbycia sie naszego spotu jest zebranie 10 osobowej grupy poniewaz taka jest minimalna liczba osob wyznaczonych przez organizatora i w soboty zwiedzanie czynne jest do 14tej - inne godziny oznaczaja doplate.

Info z witryny internetowej:
"Wycieczka podziemiami Szczecina z przewodnikiem trwa półtorej godziny. Żeby się odbyła, trzeba zebrać przynajmniej 10-osobową grupę. Bilet dla osoby dorosłej kosztuje 20 zł, dla dzieci i młodzieży 18 zł w godzinach od 8.30 do 16.00 w dni robocze oraz w soboty do 14.00. W późniejszych godzinach za zwiedzanie trzeba dopłacić 3 zł. Pod nr telefonu 0-91 434 08 01 lub 0-607 211 500 należy umówić się na wyprawę. "

Link do calego artykolu: http://www.tur-info.pl/p/...tunele_xix.html

Pozdrawiam i mam nadzieje ze cos z tego bedzie;)

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 04-07-2007, 00:08   

hehe 20 lat to sie jeszcze do młodzieży zaliczam ??

pomysł baaardzo mi sie podoba :D

ale sądze że godzinka słabo ;/ heh niestety Maciek i ja pracujemy w soboty do 14 to trudno żebyśmy byli obydwaj na spocie...
myśle że dopłata 3 zł to nie jest jeszcze aż tak straszna... :)
jestem za jeżeli nie ta sobota to przyszła... a może nawet bardziej obstawiałbym za przyszłą :)

pozdrawiam

phot 
Forumowicz
Tomek

Wysłany: 04-07-2007, 11:18   

Mysle ze da sie przezyc te 3 zl:) Tylko ze w takim wypadku to proponowalbym na 16ta bo o 14tej jezdze do hurtowni co weekend i mi czasem poltorej godziny zchodzi... Dla mnie przyszla sobota jest ok:) Zobaczymy ilu chetnych sie pojawi jeszcze:)
Pozdrawiam

kaleos 
Mitsumaniak
Nordschleife rulez

Auto: Eclipse 1G GSX
Wysłany: 04-07-2007, 11:35   

ja oczywiscie chetny, tylko z czasem ostatnio cienko.
mi ta sobota napewno odpada, jak juz to za tydzien, ale to na 50%

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 04-07-2007, 20:12   

rowniez za co do soboty to sie dostosuje, bo naszczescie soboty mam nie pracujace :)

to ja jako moderator :) tutejszego dzialu wysle e-maila do ludzi z zach-pom ze organizowana jest taka akcja :)

Brazyl
[Usunięty]

Wysłany: 04-07-2007, 20:33   

Jak to ludzie pracy niestety tez nie będę miał czasu w sobotę Najlepszy termin to niedziela Ale jeżeli zostanie ustawiona jakaś konkretna data to postaram sie dostosować :P

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 04-07-2007, 20:35   

od siebie dodam ze poszlo okolo 95 e-mailow :D

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 04-07-2007, 22:22   

właśnie tam na tej stronie jest też napisane że są prowadzone indywidualne wycieczki... może jak zbierzemy dostatecznie duża grupę to bedziemy wstanie sami wynegocjować termin i godzine zwiedzania...

Dresu
[Usunięty]

Wysłany: 05-07-2007, 11:55   

Pomysł dobry, zawsze chciałem się tam przejść. Termin najlepiej przed 22.07.

phot 
Forumowicz
Tomek

Wysłany: 05-07-2007, 12:17   

Witam. Czyli ustalamy wstepny termin na przyszla sobote tj. 14.07 . Przed chwila odbylem rozmowe telefoniczna z pania z numeru 607 21 15 00 i dowiedzialem sie ze zwiedzanie teraz odbywa sie codziennie z wyjatkiem niedzieli od godziny 12tej bez wzgledu na ilosc osob... W przypadkach takich jak nasza grupa pani kazala kontaktowac sie z biurem pod numerem telefonu 0-91 4340006 i tam mozna sprobowac cos ustalic odnosnie terminu indwywidualnego aczkolwiek jeszcze nie dzwonilem poniewaz nie wiem czy bedzie nas 3 5 7 czy 77 :D Rozumiem ze sobota o 12tej odpada w naszym wypadku? Moglbym sprobowac ustalic wycieczke na 16ta powiedzmy w sobote ale musze wczesniej wiedziec jak juz pisalem ilu nas bedzie:)
Troche zakrecony jest moj post z tego co czytam ale mam dzisiaj wolne i dopiero wstalem;)
Pozdrawiam

O z ostatniej chwili wlasnie znalazlem to: http://bip.um.szczecin.pl...2A18C839FF1533C czyli trasa za doplata moze byc na 15 i 17 :) i cennik tez jest przy okazji! Obadajcie!

PS: ale znowu tutaj: http://www.schron.szczecin.pl/ jest jeszcze co innego z ta godzina o 12tej:) Zobaczmy moze ilu nas bedzie i na ktora godzine to wtedy zadzwonie i ustale...
Mysle ze godziny z tej ostatniej strony z podmenu trasy sa najbardziej aktualne.
Pozdrawiam

setko
[Usunięty]

Wysłany: 05-07-2007, 15:02   

Może na tą niedziele zorganizujemy jakiś spocik zapoznawczy :wink:

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-07-2007, 21:18   

dobra to co robimy liste ilu jest chetnych ?

sobota 14.07.07 godzina ? hmm 16 moze byc ?

1 . Rafi ( i do tego tez moze znajomy z Laguna :D )

stani78 
Mitsumaniak

Auto: Galant E33A 2.0 GLSi 92r
Wysłany: 06-07-2007, 22:10   Miśki do schronu

Witam. Widze ,że niewielu jest chętnych. To może zrobimy jak napisał Setko , a na przyszłą sobote nazbiera się więcej chętnych na krecią robote . Pozdrawiam Wszystkich.
.

krzys78 
Forumowicz

Auto: Czasem sprzątam ASXa żony
Wysłany: 06-07-2007, 23:43   

Jakby godzina mi odpowiadała, a teoretycznie w soboty pracuje do 15 to mógłbym sie zjawić. W pracy mam też jednego chętnego kolesia jakby były braki personalne.

bobo86
[Usunięty]

Wysłany: 07-07-2007, 13:08   

wstępnie to i ja się pisze ale narazie jest to na 80%

Odpowiedz do tematu