Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przygotowania do spotó(w) Mitsu Świetokrzyskiego
Autor Wiadomość
b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2007, 13:20   Przygotowania do spotó(w) Mitsu Świetokrzyskiego

Siema jestem z Ostrowca i nie byłem jeszcze na zadnym spotkaniu MManiaków! żałuje i chciałbym sie na takie wybrać!! Chciałbym wiedziec czy jest juz jakies organizowane i na kiedy? A jeśli nie jest to moze zorganizujmy coś w okolicach Ostrowca lub Kielc?? Co wy na to??
Ostatnio zmieniony przez b00mba 09-02-2008, 22:44, w całości zmieniany 4 razy  

sion2002 
Mitsumaniak
Co by tu teraz...

Auto: Gal E88A 2,5 V6 4x4
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-11-2007, 16:51   

Witam

Ostatnio było wczoraj, więc kolejne będze nie prędko ale wszystko zależy od użytkowników i odpowiadających im terminów.

Pozdrawiam

Colt 1986 -> Audi B3 1990 1,6 -> Gal E54A 6A12 1993 -> Carisma TD 1998 -> Gal TD 1997 -> :( Ecli 1993 4G63 (Został w rodzinie - brat - w obce ręce nie oddam) :( Spłonął :( -> Gal '93 E88A 2,5 V6 4x4

Krzys 
Forumowicz
SYLVER

Auto: Mitsubishi Galant/Legnum VR4
Wysłany: 07-11-2007, 22:55   

Jakto było????????????????????
dlaczego nikt niedał cynka :(

sion2002 
Mitsumaniak
Co by tu teraz...

Auto: Gal E88A 2,5 V6 4x4
Wysłany: 08-11-2007, 08:39   

Krzysiu w takim razie kiedy się spotykamy? ja prawie zawsze znajdę trochę czasu :twisted: - coś się poprzekłada itd. Info było na regionalnym temacie "Spotkanie". Jeśli możesz puść mi info na PW z numerem telefonu - zawsze wcześniej dam znać jeśli coś się będzie szykowało.

Pozdrawiam

Colt 1986 -> Audi B3 1990 1,6 -> Gal E54A 6A12 1993 -> Carisma TD 1998 -> Gal TD 1997 -> :( Ecli 1993 4G63 (Został w rodzinie - brat - w obce ręce nie oddam) :( Spłonął :( -> Gal '93 E88A 2,5 V6 4x4

Krzys 
Forumowicz
SYLVER

Auto: Mitsubishi Galant/Legnum VR4
Wysłany: 08-11-2007, 09:52   

Noto sie jakoś zgadamy...
a narazie od dwóch tygodni szukam lawety albo auto holu i zabiegany jestem bo nikt niema haka a za autohol chca duuzzzoooo kasy(jak dlamnie stanowczo za duzo)
i se tak szukam,aż mi przepadnie autko :(

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2007, 15:20   

Panowie ale tak do sedna! Robimy jakieś spotkanie w Kielcach?? Z ostrowca ja już zbieram ludzi jak narazie mam dwóch heh ale bedzie więcej!

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Wysłany: 11-11-2007, 21:35   

A moze tak sprobowac zorganizowac wspolnego spota Mitsubishi-Honda :) . W Kielcach jest preznie dzialajaca grupa Hondo-maniakow, wiec mysle ze byloby sympatycznie. Poza tym zawsze mozna poznac nowych ludzi :)
Co myslicie :?: :?:
pozdroo

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2007, 22:12   

Robson- ja i kumpel z O-c sie na to piszemy bankowo!! mamy do pokazania 2 naprawde super autka Mitsu oczywiście :mrgreen: Tylko nie widze za dużo osób chętnych do ustalenia nawet terminu spotkania :( Także piszcie kto i kiedy mu pasuje spotkanie jakieś!! a potem zgadamy sie co do jednego terminu i miejsca! (No to teraz posiadacze Hondziurek Również mile widziani)

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 11-11-2007, 22:19   

Widzisz bomba, tylko nie wiem jak posiadacze wielkiego H na masce sie na to zaopatrza :D Kiedys chcialem wpasc do nich na spocik moim Miskiem i uslyszalem odpowiedz :D :D "nie licz na jakies zainteresowanie, nas interesuja tylko Hondy" :lol: ...inna osoba zapraszala mnie bardzo serdecznie ale ten texcik rozwalil mnie poprostu :D Fajna sprawa bo jak oni sie zjada to jest ich kilkanascie samochodow, wiec doliczajac przykladowo naszych z 5-6 dawaloby swietny wynik. Poza tym jak wczesniej napisalem bylaby swietna okazja poznac wiele ciekawych osob z naszego regionu :D
Na poczatku poczekajmy na reszte miskomaniakow ze swietokrzyskiego. Jak oni na to patrza czy maja sie ochote spotkac w takim gronie i w ogole... :) Pozniej dam znac ludziom z Hondy :) i zobaczymy co oni na to :P
hehe tak czy inaczej damy rade jakos :D
pozdroo

[ Dodano: 11-11-2007, 22:19 ]
Chlopie gdzies Ty tyle banow zarobil :D :D

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2007, 22:41   

hehe bany zarobiłem za reklamowanie swojego forum o Mitsubishi na początku bycia na forum :lol: :lol: ale wydaje mi sie ze ten co Ci tak odpowiedział to nie był jakiś normalny fan hondy tylko jakiś przygłup! Wg mnie też ciekawie było by poznać ludzi ze swojego woj. o tej samej pasji! Ja jeszcze nie byłem na takim spotkaniu więc chce pojechać! Jak narazie czekam na zgłaszających się :mrgreen: :mrgreen: Ma sie rozumieć Robson, Sion i Krzys że Wy będziecie??

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 11-11-2007, 22:59   

bomba napisał/a:
Ma sie rozumieć Robson, Sion i Krzys że Wy będziecie??

Sion,Krzys,Kejti,Wiktor,Robson do tego Wy i parenascie osob z Hondy :) Byloby bardzo najsss :D
Ale teraz fakty, takie plany zawsze wychodza, gorzej z realizacja.... :D wiec nie ma sie co napalac :P Ustalmy sobie termin ze do Swiat Bozego narodzenia damy rade sie spotkac :P
bomba napisał/a:
Wg mnie też ciekawie było by poznać ludzi ze swojego woj. o tej samej pasji!

no dokladnie, a jak przyjemnie jezdzic po (wiekszosc osob pochodzi z Kielc) chocby Kielcach i co jakis czas spotykac znajomych w autkach :D
Pozdroo

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2007, 23:23   

No ale Robson zeby wypaliło przed świętami trzeba mniej więcej zająć sie ustaleniem daty bo jeśli to będziemy tak odkładać to nie wypali do świąt :| Ja jestem chętny na którykolwiek piątek, sobote, lub niedziele;] Bo na tyg niestety mam sporo obowiązków :x :x

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 11-11-2007, 23:36   

LISTOPAD 2,9,16,23,30 | GRUDZIEŃ 7,14,21,28
to sa ich terminy spotkan....(spoty maja w wiekszosci tylko w piatki :D )
sprawa otwarta. Teraz tylko czekac na odzew naszej grupy....

bomba napisał/a:
No ale Robson zeby wypaliło przed świętami trzeba mniej więcej zająć sie ustaleniem daty bo jeśli to będziemy tak odkładać to nie wypali do świąt

ja wiem ja wiem, ale niestety musimy poczekac.
I
Niech sie tu wpisuja osoby ktore sa chetne na taki spot.
II
bedziemy gadac z zarzadem Hondy :D
pozdroo

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2007, 23:44   

I
Niech sie tu wpisuja osoby ktore sa chetne na taki spot.

No to ja i kumpel niezrzeszony na forum(jeszcze) już sie piszemy :lol:

PzdR

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 11-11-2007, 23:47   

czyli juz sa 2-3 osoby :D ...jeszcze tylko 5 :D
pozdroo

Odpowiedz do tematu