Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
TUTAJ MOŻESZ SIĘ PRZYWITAĆ :)
Autor Wiadomość
witek.w-wa 
Forumowicz

Auto: 3000GT VR4 Europa 2 gen.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-05-2005, 09:20   TUTAJ MOŻESZ SIĘ PRZYWITAĆ :)

Jak w topicu. Jezeli jestes nowy na forum i chciałbyś sie przywitac i cos wiecej o sobie powiedziec to jestes we własciwym temacie. Jezeli jestes juz posiadaczem 3000 GT i chciałbyś równiez cos o nim powiedziec to zapraszamy do topicu "Centralna ewidencja 3000 GT".
Prosze nie robic z tego topicu czatu towarzyskiego i tylko nowe osoby niech sie tu wpisują!!!
Pozdrawiam i witamy w klubie 8)
Ostatnio zmieniony przez witek.w-wa 23-08-2005, 20:02, w całości zmieniany 1 raz  

witek.w-wa 
Forumowicz

Auto: 3000GT VR4 Europa 2 gen.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-05-2005, 09:36   

Witam wszystkich mitsumaniaków 8) ,
(w szczególności zaprzyjażnione mi osoby z "eclipse i 3000 GT") , admina tego nowego forum i wszystkich którzy przyczynili sie do jego powstania.

Mitsumianiacy łączmy się 8)

Marek
[Usunięty]

Wysłany: 15-06-2005, 18:56   

Witam wszystkich!! Przede wszystkim "3kGT-owcow". Niech no tylko dostane w swoje rece zdjecia, to je Wam jakos porozsylam :D . Musze dokonczyc film, co sie rowna kolejnej sesji zdjeciowej (mam nadzieje, ze nieco dluzszej niz ostatnia) :) . Pozdorwienia 4all!!

zielonazaba
[Usunięty]

Wysłany: 24-08-2005, 01:40   Re: TUTAJ MOŻESZ SIĘ PRZYWITAĆ :)

Witam mowi zielonazaba pozdrawiam inne plazy...

Ramjet
[Usunięty]

Wysłany: 29-11-2005, 21:39   

Yellow, Zielona Żabo & Mitsumaniaki

michal7007
[Usunięty]

Wysłany: 20-04-2006, 11:26   

Witam
Michał -Zamość czerwony 3000gt SL 95r :mrgreen:

Andre_Ukraine
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2006, 12:11   

Witam,
Andre ze Lwowa, Ukraina
niebieska vr-4
tutaj
http://www.aso.lcic.ua/3000gt/index.htm

marcovan
[Usunięty]

Wysłany: 09-08-2006, 14:23   

Cześć!
Serdecznie pozdrawiam wszystkich zakochanych w 3000GT. Ja się zakochałem gdzieś w 92 roku, ale nigdy nie było mnie stać na takiego smoka i zapomniałem troszkę o moim kochaniu, lecz jak wiadomo stara miłość nie rdzewieje. No i kilka dni temu podjechała taka czarna piękność pod Makro w Sosnowcu i od razu mnie wzięło!!!
A że ceny takich 10-latków coraz przystępniejsze, to może i na moim podwórku zawita kiedyś jakaś ślicznotka z 3 literkami pod maską. Tylko czy będzie mnie stać na jej utrzymanie?
W każdym razie zaraz podepnę się do jakiegoś wątku z pytaniem, jak, nie mając grosza przy duszy, kupić i użytkować marzenie swojej młodości? :D

A na razie mam nadzieję, że przyjmiecie do swojego grona zdesperowanego marzyciela?

cygan3000
[Usunięty]

Wysłany: 18-09-2006, 23:34   Powitanie

Cześć maniacy piękna i prędkości.Całe życie żyję marzeniami o 3000GT i mam nadzieję że kiedyś mi to marzenie się spełni.Nie posiadam żadnej fury,bo powiedziałem sobie że albo 3000GT albo żaden.Miałem okazję poprowadzić kiedyś tego bolida i wrażenia z jazdy tylko mnie utwierdziły w moim dążeniu do celu,że warto żyć dla tego samochodu.Jechałe modelem z 1995r. w nowej budzie,ale bez turbin,i co z tego że nie miał turbin,jak miał takiego kopa że nawet gościu z BMW "6" został na światłach (widocznie miałem farta).Pozdrawiam serdecznie.

INESSA
[Usunięty]

Wysłany: 19-09-2006, 11:39   

Uwaga nadchodze:) Czarny 3000 GT Twin Turbo. Poza tym srebrny Eclipse GSX 2.0T iii kochana Hondzia CRX..............Kraków wita:) :)

dj_grubber
[Usunięty]

Wysłany: 03-10-2006, 10:09   

INESSA napisał/a:
Uwaga nadchodze:) Czarny 3000 GT Twin Turbo. Poza tym srebrny Eclipse GSX 2.0T iii kochana Hondzia CRX..............Kraków wita:) :)

O to widze ze kolega niedaleko mnie mieszka bo ja jestem z Tarnowa :) Mam Misia 3000GT SL z 98r. też czarny ;-)

A twój Twin Turbo to model z soczewkowimy lampami czy otwieranymi ?

Pozdrawiam wszystkich :D

INESSA
[Usunięty]

Wysłany: 03-10-2006, 14:18   

Jestem kobietą.. :roll: Jednak miło mi poznać...właściciela 3000GT. Miło by było poznac także osobiście. Może na którymś spocie się pojawimy? Właściwie mieszkamy niedaleko od siebie...jestem z okolic Niepołomic :)

[ Dodano: 03-10-2006, 14:18 ]
a reflektory ma podnoszone do góry :)

dj_grubber
[Usunięty]

Wysłany: 04-10-2006, 16:50   

INESSA napisał/a:
Jestem kobietą.. :roll: Jednak miło mi poznać...właściciela 3000GT. Miło by było poznac także osobiście. Może na którymś spocie się pojawimy? Właściwie mieszkamy niedaleko od siebie...jestem z okolic Niepołomic :)

[ Dodano: 03-10-2006, 14:18 ]
a reflektory ma podnoszone do góry :)

Uppps ;) nie zauwazyłem ikonki obok nicka, przepraszam. W takim razie witam kolezanke raz jeszcze :D Faktycznie nie daleko siebie mieszkamy ;) to w takim razie zapraszam na mały cruise po Tarnowie w ktorys weekend ;) . Musimy pomyslec o jakims spocie :) .

A tak przy okazji to nieorientujesz sie moze czy w Krakowie w salonie Mitsubishi maja tester pod OBD2 bo chcialem sobie badanie komputerowe zrobic :) .

INESSA
[Usunięty]

Wysłany: 06-10-2006, 11:33   

Tak...koniecznie musimy sie przejechac na spot razem. Jeśli chodzi o badanie komputerowe..to zparaszam do serwisu mojego ojczulka. Mamy 3000GT, znamy sie na japończykach..na pewno pomożemy Ci we wszystkim. Jego numer to 601414507, a koszt takiego badania to do 80 zł. Przedzwoń sobie proszę :D No chyba ,że chcesz koniecznie jechac do Filipowicza..czego stanowczo nie polecam.

JAjo
[Usunięty]

Wysłany: 08-10-2006, 16:22   

Witam!

Jarek - Warszawa 3000 GT SL od dwóch dni :mrgreen: Pozdrawiam wszystkich zakochanych w tym aucie !!

Odpowiedz do tematu