Spotkania 4-napędowych Mitsumaniaków |
Autor |
Wiadomość |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 1640 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 23-03-2008, 21:20 Spotkania 4-napędowych Mitsumaniaków
|
|
|
Zrobiłem temat to zaczynam
W zeszłym tygodniu byłem w Krakowie, a ponieważ miałem popołudniu czas wolny, więc nie omieszkałem spotkać się z Mugino.
Czasu na off-road nie było za bardzo, ale na krótkie spotkanie w knajpce... jak najbardziej, a poza tym wymiana poglądów na temat użytkowania i jazdy "eLką"
A to już przy "Rohatynie" koło Kryspinowa...
Mugino dzięki za spotkanie, a obiecana płytka już czeka na wysłanie po świętach.
Pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
mugino [Usunięty]
|
Wysłany: 25-03-2008, 23:48
|
|
|
zapomniales dodac ze te zdjecia w trasie to tylko zludzenie optyczne ze tak szybko sie jedzie... ,bo tak naprawde 1km dalej udalo nam sie wyjsc z auta i pogadac na tej ze wlasnie obwodnicy ...stojac w korku ,przez co ucieklo nam troche czasu ktory moglismy poswiecic na przejechanie sie autkami po bardziej wlasciwych dla nich drogach...
ja rowniez dziekuje za spotkanie...i mam nadzieje ze temat bedzie kontynuowany nie tylko przez nas |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

Auto: T-fünf
|
Wysłany: 26-03-2008, 21:53
|
|
|
na balonach wyglada niezle jaki rozmiar? |
_________________ nam |
|
|
|
 |
mugino [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2008, 01:08
|
|
|
265/70/16 dunlop gt sj6 felgi dotz pharao + dystans+pierscien centrujacy |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

|
Wysłany: 27-03-2008, 06:49
|
|
|
trzeba sie spotkac i sprawdzic . W Grudziadzu bedziesz? dzieki za info pzdr |
|
|
|
 |
mugino [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2008, 11:49
|
|
|
no niestety raczej nie bede,ciut za daleko dla mnie,ale jak bedziesz w okol krakowa to daj znac |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

|
Wysłany: 27-03-2008, 17:37
|
|
|
no ok jak bede kolo smoka przejezdzal to dam znak swoja droga to nie wiem czy Ciebie dogonie jak jezdzisz na tych siedmiomilowych butach ...
OT:Dakar L200 promowany to moze wiecej przyleci uzytkownikow na forum i bedzie sie mozna zgadac w wiekszym gronie na wypad w blotko. pozdrawiam
zapraszam na pustynie bledowska w nastepny weekend (26-27.04) , pogoda powinna dopisac sa chetni? |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2008, 22:36
|
|
|
witam
mugino gdzie jezdzisz swoim l200 w terenie ? gdzie możesz polecić coś dla mojego miśka ?
|
|
|
|
 |
mugino [Usunięty]
|
Wysłany: 21-04-2008, 02:03
|
|
|
moje auto sluzy raczej do pracy wiec w terenie praktycznie nie bywam,zreszta jak pewnie wiesz w okolicach krakowa malo ciekawych miesjc to delikatnego offroadu.gdzies moze we wakacje gdzies sie wyrwe aby zjechac z czarnego |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 21-04-2008, 09:30
|
|
|
Jest jeszcze pare miejsc na impreze "Kochajmy Bezdroza". Wiem, ze paru Mitsumaniakow sie przymierza.
Polecam taka forme off-road'u. Bez strat, bez zadecia. Lajtowy turystyk, nawet Outlandery powinny dac rade.
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=23193 |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 21-04-2008, 11:23
|
|
|
mugino - no własnie koło Krakowa nie ma gdzie pojezdzić podobno coś jest ciekawego koło Kryspinowa ? słyszałeś coś może o tym ? |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

|
Wysłany: 21-04-2008, 14:32
|
|
|
z krakowa do bledowa najkrotsza droga jest 95km wiec polecam moze by sie tak jakos teraz w sezonie zmowic? pozdrawiam |
|
|
|
 |
exc_racing [Usunięty]
|
|
|
|
 |
mugino [Usunięty]
|
Wysłany: 21-04-2008, 22:00
|
|
|
Leszek_Kamil napisał/a: | mugino - no własnie koło Krakowa nie ma gdzie pojezdzić podobno coś jest ciekawego koło Kryspinowa ? słyszałeś coś może o tym ? |
..mozna objechac sobie jezioro piaskiem dookola,utwardzona droga,a sa tez poprobione jakies pagorki ale wydaje mi sie ze to za extremalne na fabryczne l200 no chyba ze ktos specjalnie po to auto kupil.a jezdzic dokola jeziorka to raczej malo ciekawe.
no chyba ze jest escze cos o czym nie wiem. |
|
|
|
 |
HugoOrmo
Forumowicz Was? Kielbasa i Kwas

Auto: L200 '07 Chip 167KM
Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Gru 2007 Posty: 460 Skąd: Frei Stadt Danzig
|
|