Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Spotkania 4-napędowych Mitsumaniaków
Autor Wiadomość
Kibloo 
mod L200
pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-03-2008, 21:20   Spotkania 4-napędowych Mitsumaniaków

Zrobiłem temat to zaczynam

W zeszłym tygodniu byłem w Krakowie, a ponieważ miałem popołudniu czas wolny, więc nie omieszkałem spotkać się z Mugino.

Czasu na off-road nie było za bardzo, ale na krótkie spotkanie w knajpce... jak najbardziej, a poza tym wymiana poglądów na temat użytkowania i jazdy "eLką"

A to już przy "Rohatynie" koło Kryspinowa...

Mugino dzięki za spotkanie, a obiecana płytka już czeka na wysłanie po świętach.

Pozdro

mugino
[Usunięty]

Wysłany: 25-03-2008, 23:48   

zapomniales dodac ze te zdjecia w trasie to tylko zludzenie optyczne ze tak szybko sie jedzie... :) ,bo tak naprawde 1km dalej udalo nam sie wyjsc z auta i pogadac na tej ze wlasnie obwodnicy ...stojac w korku ,przez co ucieklo nam troche czasu ktory moglismy poswiecic na przejechanie sie autkami po bardziej wlasciwych dla nich drogach...
ja rowniez dziekuje za spotkanie...i mam nadzieje ze temat bedzie kontynuowany nie tylko przez nas :)

namotore 
Mitsumaniak
ach

Auto: T-fünf
Wysłany: 26-03-2008, 21:53   

na balonach wyglada niezle :mrgreen: jaki rozmiar?

mugino
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2008, 01:08   

265/70/16 dunlop gt sj6 felgi dotz pharao + dystans+pierscien centrujacy

namotore 
Mitsumaniak
ach

Wysłany: 27-03-2008, 06:49   

trzeba sie spotkac i sprawdzic :mrgreen: . W Grudziadzu bedziesz? dzieki za info pzdr

mugino
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2008, 11:49   

no niestety raczej nie bede,ciut za daleko dla mnie,ale jak bedziesz w okol krakowa to daj znac

namotore 
Mitsumaniak
ach

Wysłany: 27-03-2008, 17:37   

no ok jak bede kolo smoka przejezdzal to dam znak :mrgreen: swoja droga to nie wiem czy Ciebie dogonie jak jezdzisz na tych siedmiomilowych butach ... 8)
OT:Dakar L200 promowany to moze wiecej przyleci uzytkownikow na forum i bedzie sie mozna zgadac w wiekszym gronie na wypad w blotko. pozdrawiam :lol:

zapraszam na pustynie bledowska w nastepny weekend (26-27.04) , pogoda powinna dopisac :mrgreen: sa chetni?

Leszek_Kamil
[Usunięty]

Wysłany: 20-04-2008, 22:36   

witam
mugino gdzie jezdzisz swoim l200 w terenie ? gdzie możesz polecić coś dla mojego miśka ?

mugino
[Usunięty]

Wysłany: 21-04-2008, 02:03   

moje auto sluzy raczej do pracy wiec w terenie praktycznie nie bywam,zreszta jak pewnie wiesz w okolicach krakowa malo ciekawych miesjc to delikatnego offroadu.gdzies moze we wakacje gdzies sie wyrwe aby zjechac z czarnego ;)

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 21-04-2008, 09:30   

Jest jeszcze pare miejsc na impreze "Kochajmy Bezdroza". Wiem, ze paru Mitsumaniakow sie przymierza.
Polecam taka forme off-road'u. Bez strat, bez zadecia. Lajtowy turystyk, nawet Outlandery powinny dac rade.
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=23193

Leszek_Kamil
[Usunięty]

Wysłany: 21-04-2008, 11:23   

mugino - no własnie koło Krakowa nie ma gdzie pojezdzić :) podobno coś jest ciekawego koło Kryspinowa ? słyszałeś coś może o tym ?

namotore 
Mitsumaniak
ach

Wysłany: 21-04-2008, 14:32   

z krakowa do bledowa najkrotsza droga jest 95km :mrgreen: wiec polecam :) moze by sie tak jakos teraz w sezonie zmowic? pozdrawiam

exc_racing
[Usunięty]

Wysłany: 21-04-2008, 19:30   

Ja mieszkam tuż obok Pustyni Błędowskiej i tak się na niej bawię :

http://picasaweb.google.com/exc.racing

mugino
[Usunięty]

Wysłany: 21-04-2008, 22:00   

Leszek_Kamil napisał/a:
mugino - no własnie koło Krakowa nie ma gdzie pojezdzić :) podobno coś jest ciekawego koło Kryspinowa ? słyszałeś coś może o tym ?

..mozna objechac sobie jezioro piaskiem dookola,utwardzona droga,a sa tez poprobione jakies pagorki ale wydaje mi sie ze to za extremalne na fabryczne l200 no chyba ze ktos specjalnie po to auto kupil.a jezdzic dokola jeziorka to raczej malo ciekawe.
no chyba ze jest escze cos o czym nie wiem.

HugoOrmo 
Forumowicz
Was? Kielbasa i Kwas

Auto: L200 '07 Chip 167KM
Wysłany: 17-05-2008, 17:24   

Witam,
To i my sie spotkalismy (Kibloo i ja) na poligonie na Morenie w Gdansku dzis w poludnie...
Bardzo fajne tereny i super lajtowe turlanie po piachu...na fotkach Kibloo w akcji:
http://www.mitsubishi-gra...01_P5175104.jpg
http://www.mitsubishi-gra...40_P5175112.jpg
http://www.mitsubishi-gra...10_P5175113.jpg

pzdr i do nastepnego

Odpowiedz do tematu