Zamknięty przez: Jackie 10-06-2008, 14:58 |
WAŻNE! Rozliczenie Zlotu 2007 w Strykowie WAŻNE! |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-05-2008, 18:20 WAŻNE! Rozliczenie Zlotu 2007 w Strykowie WAŻNE!
|
|
|
Drodzy Forumowicze. W zeszłym roku odbył się Zlot w Strykowie.
Niestety Organizatorzy mimo najlepszych chęci do dziś mają problem.
O problemie tym informował mail do uczestników Zlotu - niestety zapewne u wiekszości z Was po prostu schował się w natłoku innych maili.
Oto ten mail:
Cytat: | Od ogólnopolskiego sierpniowego V Zlotu minęło już pół roku. Na szczęście w pamięci pozostały Nam, mam nadzieję miłe wspomnienia. Nie ukrywamy, iż dla ekipy z Łodzi było to nie lada wyzwanie, gdyż po raz pierwszy współorganizowaliśmy takie duże przedsięwzięcie. Tym bardziej było nam miło, że tylu Nas się pojawiło i całe zdarzenie miało spory oddźwięk w lokalnych mediach. Mamy nadzieję, że Ci którym czegoś zabrakło na zlocie nie będą zawiedzeni podczas kolejnych imprez. W związku z natłokiem pracy i brakiem wolnego czasu, na który chyba wszyscy narzekamy, dopiero teraz udało nam się zebrać, żeby wszystkim Wam podziękować. Niestety jesteśmy też zmuszeni prosić Was o pomoc. Przy organizacji imprezy okazało się, że nasza kochana władza lokalna
pomimo obietnic wsparcia wypięła się na nas pozostawiając nas z debetem na koniec imprezy. Obiecano nam 3000 zł, których niestety nie dostaliśmy i walczylismy o nie jeszcze wiele miesiecy po Zlocie (tutaj ostrzeżenie - nie wierzcie nikomu kto obiecuje "na gębę" - na wszystko trzeba brać papiery). Pieniądze te wyłożył dodatkowo Albert - dealer Mitsubishi "SATALL" z własnej kieszeni (ponad to czym zasponsorowal Zlot) z obietnicą, że dług ten mu zwrócimy. Ponieważ czasu upłynęło już trochę i z powodów wyżej wymienionych nie było kiedy tych pieniędzy zebrać, oddaliśmy je z własnych kieszeni. Prosić o pieniądze jest niełatwo, ale jeśli ktoś z Was byłby łaskaw i miał możliwość wesprzeć nas jakąś kwotą, odmawiając sobie na przykład piwka czy dwóch bylibyśmy wdzięczni.
Jeśli bylibyście na tyle łaskawi, że zostały by jeszcze jakieś środki, to będą one przeznaczone na sprawy klubowe, na przykład jako opłaty za korzystanie z serwerów, adresu i inne organizacyjne sprawy (myślimy, że jakaś drobna pula na to powinna być, żeby nasi admini też non stop nie wykładali swoich pieniędzy).
Z góry dziękujemy za wsparcie, bo wiemy, że możemy na siebie nawzajem liczyć. Z niecierpliwością czekamy na kolejne spotkanie w sierpniu
Pozdrawiamy
Łódzka grupa Mitsumaniaków.
Konto klubowe:
Bank PEKAO S.A.
Patryk Schultz
Moniuszki 22/5
86-300 Grudziądz
67 1240 3998 1111 0010 0860 7747
Z dopiskiem: Rozliczenie Zlotu 2007 |
Liczę na to, że pokażemy jeszcze raz, że jesteśmy grupą ludzi, którzy mogą na siebie liczyć w potrzebie.
Do tej pory udało się zebrać tylko 370 zł. Pozostało 2630. Liczy się każda kwota bo nasi Koledzy nie dość, że wypruwali sobie żyły żeby dla Nas zorganizowac zabawę to teraz są bez swoich prywatnych pieniędzy za które my tam byliśmy.
Liczę na Nas.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 14-06-2008, 15:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ozzy [Usunięty]
|
Wysłany: 15-05-2008, 18:39
|
|
|
Nie wiele bede mogl pomoc, bo sam na siebie nie zarabiam, ale napewno cos skombinuje i sprobuje wspomoc akcje
Naprawde jestem pelen podziwu dla organizatorow ze sami oficjalnie i nachalnie nie rzadali zwrotu pieniedzy, mysle ze nie kazdy by zdobyl sie na taka cierpliwosc i spokuj w takiej sytuacji.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
rutek88 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-05-2008, 22:25
|
|
|
WITAM!
Nie byłem ale wspomogę.
POZDRO88!
rączka dla OZZY |
|
|
|
 |
Kaleid
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4
|
Wysłany: 15-05-2008, 22:45
|
|
|
Ja również nie byłem, ale trza wspomóc w potrzebie. Pieniążki poszły, pozdrawiam! |
_________________ Volvo w garażu, Mitsubishi w sercu. |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 15-05-2008, 23:46
|
|
|
na zlot nie dojechalem bo mialem fure dopiero 2 dni i pusto w baku i kieszeni ale teraz cos wyciagne ze skarpety...
pozdro dla ozzy i reszty klubowiczow |
|
|
|
 |
brodzky
Mitsumaniak

Auto: '97 EA5W AT
Dołączył: 12 Lis 2005 Posty: 667 Skąd: Bielsko-Biała, czasem Sosnowiec
|
Wysłany: 16-05-2008, 00:23
|
|
|
I poszlo |
_________________ Gaz jest... tani
Mój Galant |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2008, 12:41
|
|
|
Dobrze że to w końcu jest na wierzchu.
również wysyłam datek |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 16-05-2008, 13:26
|
|
|
UWAGA DLA POTWIERDZENIA WPłAT PODAJE PRZELEWY KTóRE PRZYSZłY,NIE PODAJE OSóB, KTóRE WPłACAłY:
270 było przed akcją, poźniej wpłacono 100zł i potem główne ogłoszenie wrzucone przez Hubeeerta:
50, 25, 100, 10, 20, 50, 20
mamy 645zl. pozdr. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
Fikus [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2008, 13:59
|
|
|
Nie byłem...... ale w imię wspólnoty klubowej posyłam. |
|
|
|
 |
atsar
Mitsumaniak młody Roch :)

Auto: Explorer 4.6, Galant E32
|
Wysłany: 16-05-2008, 14:10
|
|
|
co prawda mnie rowniez nie bylo ale co rodzina to rodzina poszlo |
_________________ !!PeAcE!!! |
|
|
|
 |
miczon
Mitsumaniak

Auto: L 200 '08
|
Wysłany: 16-05-2008, 14:26
|
|
|
Ode mnie też poszło. Swietnie się bawiłem i jeszcze raz dziękuję organizatorom za wszystko co dla nas zrobili, aby impreza w Strykowie się udała.
Szkoda, że do Grudziądza nie uda mi się przyjechać w tym roku
Pozdrowienia. |
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
|
Wysłany: 16-05-2008, 15:39
|
|
|
o całej sprawie wiedziałem wcześniej od Krzyżaka mimo iż na zlocie w 2007 nie byłem, to też już dołożyłem swoje 5 groszy, kilka tygodni temu... jakby trzeba było, to jak sie trochę odkuję, to dorzucę więcej...
pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 16-05-2008, 18:32
|
|
|
No i pojszlo
Wpadłem przypadkiem na ten temat w dziale "Ogłoszenia i Problemy". Wielki podziw dla organizatorów za to, że wyłożyli kasiorę i nie żądali zwrotu.
3mta się chłopaki. Damy radę zwrócić cały hajs - mam nadzieję, że szybko i że w Grudziądzu nie trzeba będzie takiej zbiórki |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
|