Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jaka najdłuższą trase pokonaliście jednorazowo swoim Miśkiem
Autor Wiadomość
swireek
[Usunięty]

Wysłany: 25-05-2006, 22:09   Jaka najdłuższą trase pokonaliście jednorazowo swoim Miśkiem

Ja w tamtym roku pojechałem swoim colcikiem do Finlandii.Trasa biegła przez Litwe,Łotwe i Estonie.Później z Talina do Helsinek promem.Łącznie jest to około 1200km.Niestety po tej trasie musiałem wymienić wycieraczki ;) No i jeszcze tak raz w miesiacu trase z Siedlec do Wiednia-ok 900km. Podczas tych podróży nie przytrafiła mi się żadna awaria.Przyznam,że silnik 1,3 czasami nie wystarxcza ale jak dotąd jest bezawaryjny.Pozdrawiam i zachęcam do wpisywania swoich najdłuższych podrózy.

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 25-05-2006, 22:31   

Mój rekord jest skromny: 550 km za jednym ciachnięciem, ale w ciągu 3 dni 1200 km (Włodawa - Lublin i okolice - Warszawa - Suwałki - Łeba). Awarii brak, ale były inne przygody: pogięte felgi na mazurskich drogach, spotkanie z jeleniem (miałem baaardzo dużo szczęścia), podróż z wiedźmą (ale to już inna historia ;) ).

Maciek 
Mitsumaniak
MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 25-05-2006, 22:49   

Szczecin - Świnoujście (prom) Ystad przez Szwecje do Norwegii do Moss (prom) Tonsberg i do Arendal - Kristiansand - Stavanger wzdłuż fjordu przez góry do Drammen i Oslo z tamtąd w dół do Ystad (prom) Świnoujście i Szczecin. Sama trasa ok 3000 km do tego wypady to w jedna to w drugą i do 4500-5000 km dobiliśmy.
ALE BYŁO WARTO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szkoda że to 4 lata temu było :oops: :oops: :oops: pozostały wspomnienia i fotki np
taka
Auto miało wtedy 11 lat i ok 160000 przejechane nic sie nie stało jechały 4 dorosłe osoby, Misiek był zapakowany na maksa + bagażnik dachowy :)
MICHI DWA STARE FOTY
=========00085/KMM=========

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 25-05-2006, 23:02   

giedys galantem jezdzilem po europie, a ostatnio carisma 3500km - co i jak opisalem tutaj: http://www.mitsubishi-gra...topic.php?t=812

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 26-05-2006, 08:07   

jednorazowo ok. 2000 km - tylko z przerwą na siku (trasa z Monachium przez Pragę, Warszawę do Gdańska)

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 26-05-2006, 09:20   

Białystok - Essen, 1300km, 13,5 godziny. Pod koniec 3 pasmowa autostrada zrobiła się dziwnie wąska...;) Ale wyrosłem już z tego.
Pozdrawiam

Alek
[Usunięty]

Wysłany: 26-05-2006, 20:50   

Niecałe 1700 km, z tym że niechcący. Wystartowaliśmy ok. 10 rano z południowej Toskanii, by sobie spokojnie jechać i po drodze do Warszawy przenocować gdzieś koło Wiednia. Ale tam było wcześnie, jasno i świetnie się jechało, więc uznaliśmy że nie ma co się zatrzymywać. Do domu przyjechaliśmy koło piątej rano. Nigdy więcej takiej głupoty nie zrobię.

zulu
[Usunięty]

Wysłany: 26-05-2006, 21:09   

Kiedyś pokonałem podobną trasę ale z San Marino do Warszawy 1500km i na dwa razy. Zatrzymałem się bez sił w motelu jeszcze w Austrii przed granicą ze Słowacją. Padłem bo to był 126p. On zresztą też, bo aż był nagar spalonego oleju na klawiaturze (co mu specjlalnie nie zaszkodziło - dziwny samochód). Wracając do tematu to misiek jeździ jak na razie tylko po ojczystych szlakach.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 27-05-2006, 00:05   Najdłuższe trasy Miśkiem

Bytom - Sibenik (HR) - ok. 1100 km
Bytom - Marilleva (I) - ok. 1100 km
Bytom - Gdynia - Karlskrona - Oslo (N) - ok. 1500 km
Bytom - Świnoujście - Ystad - Oslo (N) - ok. 1500 km
Na promie lekki reset albo spanko jeśli prom płynął w nocy. Po drodze też jakieś postoje oczywiście, nie tak żeby tylko jazda i jazda ....

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Wysłany: 27-05-2006, 22:39   

Witam
ja mialem dokladnie to samo co Alek, i trasa praktycznie identyczna. I taki sam plan. Wracamy z okolic La Spezia (poczatek riwiery wloskiej tutaj od strony francji) no i mielismy w polowie drogi przenocowac, ale.... dokladnie tak samo, byla zbyt wczesnie i zbyt jasno wiec postanowilismy ze tniemy do Legionowa kolo Wawy na raz. Na granicy polsko-niemieckiej bylismy o 20:00 (a mielismy byc wczesniej, ale oczywiscie niespodziewane korki, ktorych we wloszech i austrii nie bylo) a w domu bylismy o 3 rano :) Tez nigdy wiecej czegos takiego. Cale nastepne 24h umieralem ze zmeczenia :) Ale ogolnie to dla miska byla najdluzsza traska na raz czyli te 1700 km. Tras takich po 600-700 k jednego dnia to nie licze bo w wakacje czesto mam takie pomysly ze lecimy rano nad morze albo na mazury a wieczorem wracamy :) (ah ten gaz....)
Pozdrawiam

PS A w sumie w czasie calego wloskiego wyjazdu autko zrobilo prawie 6 tys km bez najmniejszych awarii. jedynie rozne gumki w goracym klimacie zaczely bardziej skrzypiec :) Po powrocie do kraju wszystko ustalo....
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8
Ostatnio zmieniony przez stanik 28-05-2006, 12:35, w całości zmieniany 1 raz  

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 28-05-2006, 00:33   

ja poki co malutko - Kalisz - Wysowa - Kalisz z jakies 950 km w ok. 12h
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Seba_Dominika
[Usunięty]

Wysłany: 28-05-2006, 11:26   

Wyjazd do niemiec po auto 3000km.

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Wysłany: 28-05-2006, 21:28   

917km, z kilkoma przerwami na kawę
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

STRUSIU 
Mitsumaniak
Pomysłowy Dobromir

Auto: Ford Mondeo MK4 2.2TDCI 2011r
Wysłany: 28-05-2006, 22:17   

Efa! to chyba była spacerowa jazda :lol:

Tak na jednym baku ? Bez tankowania ? :lol:
00187/KMM

Ave Gość - Witamy w świecie MITSUMANIAKÓW!

Bartek 
Mitsumaniak
friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Wysłany: 28-05-2006, 22:41   

Warszawa-Olsztyn-Gdańsk-Szczecin-Gorzów-Poznań-Toruń-Katowice-Kraków-Rzeszów-Warszawa.....

W sumie ponad 2500 km...... z międzylądowaniem w Poznaniu.... W każdym z miast musiałem znaleźć miejsce, zamontować tablice (1-5 szt.) i w droge dalej..... Wyjechałem o 6 rano we wtorek, wróciłem ok. 2 w nocy ze środy na czwartek....

To najdłuższa trasa Misiem, bo nie Misiem (tylko Mesiem ;) 309 D) zrobiłem traske: Warszawa-Praga-Wiedeń-Wenecja-Rzym-Florencja-Chamonix-Genewa-Barcelona-Andora-Paryż-Amsterdam-Hamburg-Brelin-Warszawa.....
Ponad 10 000 km w 21 dni. Autem jadącym 90 km/h max.....

Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 :twisted: sprzedany :(

nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin

Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera

Odpowiedz do tematu