Kto co potrafi!!! |
Autor |
Wiadomość |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-06-2005, 11:33 Kto co potrafi!!!
|
|
|
Mamy na forum ludzi roznych specjalnosci mechanikow, informatykow, piekarzy itd....... Wykorzystajmy to, po co korzystac z pomocy osob trzecich mozemy wspierac sie w wielu dziedzinach nie tylko w motoryzacyjnej pasji jak sa MITSUMANIAKI. Masz problem z kompem pytaj ........ Cos potrzebujesz pytaj. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
misia27
Mitsumaniak KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
|
Wysłany: 15-06-2005, 11:43
|
|
|
to bardzo dobry pomysl!jak ktos potrzebuje cos z angielskiego to sluze pomoca:) nad reszta musze sie zastanowic:)
aha potrafie zepsuc komputer...zdenerwowac kogos jak trzeba to tez umiem... |
_________________ Monia
...
I used to have an open mind but my brains kept falling out.
17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia |
Ostatnio zmieniony przez misia27 15-06-2005, 11:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 15-06-2005, 11:43
|
|
|
potrafię sprzedawać samochody i.....i...ten, no, co to ja jeszcze potrafię...., no samochody sprzedawać potrafię i...i to by było na tyle;) Aha, no jeszcze dobrze wkurzyć potrafię..;)
pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 15-06-2005, 12:04
|
|
|
grafika komputerowa a zwłaszcza na potrzeby www no i strony internetowe, poza tym znam sie troche na komputerach i handluje tym ustrojstwem |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 15-06-2005, 12:13
|
|
|
a ja mimo mlodego wieku, potrafie sie zajac komputerem, przy furce troche rzeczy zrobic (jakies podstawy z mechaniki i elektryki), murowac, tynkowac, klasc glazure, karton gips, hydraulika, malowanie(nie jakies rysunki bo mam dysgrafie chodzi mi np jakis plot pomalowac itp ) spawac, no i to by bylo na tyle:D a pozatym studiuje informatyke i juz prawie jedna noga jestem na drugim roku |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
|
Wysłany: 15-06-2005, 13:06
|
|
|
W ramach hobby składam i konfiguruję komputery. Zawodowo naprawiam elektronarzędzia firm: BOSCH, MILWAUKEE, ATLAS COPCO, AEG, FEIN, FESTOOL, PROTOOL, SKIL, DREMEL. |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 15-06-2005, 13:44
|
|
|
potrafie jeździć wszystkim co ma kółka i jak nie ma to też potrafie..bawić sie szlifierką, wiertarką, piłą spalinową, spawarką. potrafię też spalić (el) coś, czego teroetycznie nie da sie spalić..bo łapki mi sie trzęsą jak coś robie i zwarcie sie robi ;P
Na komputerach powiem, że sie nie znam, bo mój ma 7 lat i wg. praw fizyki już powinien nie żyć, a działa i tak wegetuję razem z nim.
opić sie potrafie jak mało kto i rower naprawić..
lada moment bede na 3 rokui geografii UŁ na specjalnośc i gospodarka przestrzenna i planowanie przestrzenne.
poza tym to nikogo nie szukam, pisz jak masz ochote..:D |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
TommiCrazy
Forumowicz VR-4 LIFE
Auto: UKOCHANE
|
Wysłany: 17-06-2005, 01:50
|
|
|
Ja potrawie robić oczka wodne i urządzać pogrzeby rybką akwarowym
pozatym umiem malować auta pomine jednak fakt ze lakier potem odpada
jak ktoś bedzie chciał zebym mu pomógł w w tattowaniu sie to służe igłami
umiem robić pizze i ogolnie odnajduje się w kuchni
potrawie też się rozmarzyć o paru modelach miśków
umiem zagadywac dziewczyny ale moja aktualna właścicielka nad tym pracuje by stłumić wemnie ten instynkt |
_________________ Galant E38A GLSI 4x4
Starion Turbo widebody 2.0T
GTO MK3- 3.0V6 Twin Turbo
Outlander 2.0 PHEV 5HS
 |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 17-06-2005, 08:09
|
|
|
Ja służe pomocą w sprawach informatycznych (od problemów z kompem po problemy na www). Pozatym mogę pomóc przy mechanice (FULL SERWIS )a dokładniej to mogę podać numer telefonu do Jackiego i on wam pomoże |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 17-06-2005, 11:03
|
|
|
Od paru lat zajmuję sie rusztowaniami więc coś tam o nich wiem i jakby co to mogę podpowiedzieć / pomóc w temacie:
1. rusztowań przyściennych
2. Przestrzennych
3. podporowych
4. scen
5. trybun
itd...
A oprócz tego potrafię rzucać telefonem na odległość |
Just think...
. |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
|
Wysłany: 17-06-2005, 16:37
|
|
|
dzieła sztuki maluję - olej/płótno lub chętniej akryl, bo szybciej wysycha, od malowania wolę jednak tworzyć rzeczy czarnobiałe, czyli grafikę. w komputerową też się bawię, ale tylko w corelu (już prawie 10lat, zaczynałem od trójki) ewentualnie jeszcze coś prostego w 3d studiomaxie. siedzę jeszcze mocno w kuchni - zwłaszcza wegetariańskiej (specjalność: wściekły hindus), ale ścierwo jakieś też przygotuję - jakąś pieczeń, kotlety i chociaż nie próbuję bo się brzydzę i mi ogólnie zwłoki śmierdzą, to nigdy nie przesolę i rodzina mówi, że mniam.
w ogóle to raczej nie wkurzam ludzi, a już prędzej jestem katalizatorem łaghodzącym jakieś spięcia w towarzystwie. przy domu i przy samochodzie, też sobie radzę z wieloma pracami i mam nawet trochę narzędzi, których raczej nie psuję. no i psa o piątej rano potrafię wyprowadzić na spacer (czy może odwrotnie, nie wiem na pewno), a i krowę wydoję ręcznie...
dodaję (08.2010) bardzo pożyteczną sprawę - dla mitsumaniaków i mitsubishi free - diagnozuję problemy z silnikiem, poduchami, absem i innymi systemami w aucie; kasuję błędy, inspekcje, czasem programuję immo, klucze, wtryski... zapraszam po wcześniejszym umówieniu się na dzień i godzinę: Boćki, blisko drogi krajowej nr 19 (między Siemiatyczami a Bielskiem podlaskim) |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
Ostatnio zmieniony przez kordiank2 27-08-2010, 11:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 17-06-2005, 20:31
|
|
|
Pozwoliłem sobie przykleić ten temat z uwagi na łatwość wyszukiwania i coby nam w odmętach forumowych nie zaginął. Mam nadzieję, że będziemy się wzajemnie wspierać
pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 17-06-2005, 20:37
|
|
|
Dzieki Jacek za wsparcie tematu. Ja juz zaczerpnolem z tego tematu pomocy Igi mi poradzil odnosnie sprzetu i tu wielkie podziekowanie. Oby ten temat szedl w tym kierunku. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Kruel [Usunięty]
|
Wysłany: 18-06-2005, 12:00
|
|