Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:56 |
Prosba o ocene 2.5 V6 |
Autor |
Wiadomość |
Traeki
Nowy Forumowicz
Auto: W planie
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-02-2009, 19:28 Prosba o ocene 2.5 V6
|
|
|
Prosze o ocene tego egzemplarza. Duze prawdopodobienstwo ze go kupie ... Mial byc diesel ale sprzatneli go z przed nosa. Wtedy mocniej zaczalem zglebiac forum no i juz nie chce diesla tylko V6 :):)
W srodku widac oprzyzadowanie inwalidzkie wiec o tym nie piszcie (zreszta musze miec auto wlasnie z nim). Prawdopodobie w sobote pojade go kupic - chyba ze spostrzezecie cos co go skresla z listy.
Ponoc bezwypadkowy, ale klapa bagaznika wyglada na inny odcien ? tak swiatlo pada ?
Link do ogloszenia
--
Pozdrawiam
Przemo |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 24-02-2009, 19:42
|
|
|
Traeki napisał/a: | Ponoc bezwypadkowy, ale klapa bagaznika wyglada na inny odcien ? tak swiatlo pada ? |
Też mi się tak wydaje , ale niech się wypowie ktoś z sokolim wzrokiem? Tak poza tym szkoda że nie ma zdjęć komory silnika, bagażnika. Nie posiada 170, a 163KM , no i ten grill jakiś inny, zderzak też nie z tej wersji? |
EA5W

|
|
|
|
 |
marexi
Mitsumaniak

Auto: EJ9
|
Wysłany: 24-02-2009, 21:05
|
|
|
Tez mam rok 98 i mam identyczny zderzak- jest to tzw WINTER EDITION: mam indentyczne wyposazenie i do tego jeszcze nie wymienione tutaj podgrzewane fotele, ktorych moze nie ma:) wydaje mi sie bardziej ze inny kolor ma blotnik prawy bo zauwaz ze klapa bagaznika i dwrzi tylne sa w tej samej barie, mozliwe ze ktos juz naprawial tzn usuwal rdze z nadkoli, wg mnie bardzo ladny egzemplarz. pozdrawiam
PS jak pisala Czekoladka szkoda ze nie widac zdjec komory silnika i ten grill ma jakies sreberka ale mozliwe ze to przez to ze mial lekkie pukniecie albo po prostu ktos wymienic albo dokleil alu zeby bardziej przypominal passaty z chromem;) |
_________________ 92' Colt 1.6 GLXi -
00' Carisma Dynamics 1.8 GDI - sprzedana
98' Galant V6 Winter Edition - sprzedany
97' L - E5CW :( buum było
97' Honda Civic 1.4i
http://forum.mitsumaniaki...p?user_id=13173 |
|
|
|
 |
Traeki
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 24-02-2009, 21:31
|
|
|
Co do tego prawego boku to moze byc fakt. W\g sprzedajacego jest od srodka na rancie rdza na lewym nadkolu , na prawym nie ma - mam dokladne zdjecia Bagaznik tez mam zdjecie , na co w nim zwrocic uwage ? Komore silnika ma doslac.
Co do grila to ponoc byl gratis do felg dodany jak kupowal je.
--
Pozdrawiam
Przemo |
|
|
|
 |
pepi
Forumowicz

Auto: gitarowe
Pomógł: 7 razy Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 519 Skąd: zabrze
|
Wysłany: 24-02-2009, 23:39
|
|
|
mnie najbardziej dziwi ten spryskiwacz świateł w tym roku - szczerze mówiąc nigdy go nie widziałem poniżej 2000 roku
i nie wiem czemu ale jakoś rzuciły mi sie halogeny jak by ta zaślepka byla tam nie do konca idealnie spasowal i to po obu stronach
grill na bakt wymieniany
moze ktos sobie zmenil tylko zderzak i tyle |
|
 |
shinai
Mitsumaniak

Auto: , Galant 2,5 V6 sport
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 25-02-2009, 12:32
|
|
|
Witam ja mam 98 rok i mam spryskiwacze w zderzaku ,Werdwew w swoim kombi też ma.
A o ile sie nie myle to on ma 1997albo 98 i zderzak ma ten sam co misio z ogłoszenia.
Pozdrówki |
_________________ Wake up and drive - Mitsubishi
 |
|
|
|
 |
pepi
Forumowicz

|
Wysłany: 25-02-2009, 16:29
|
|
|
shinai napisał/a: | Witam ja mam 98 rok i mam spryskiwacze w zderzaku ,Werdwew w swoim kombi też ma.
A o ile sie nie myle to on ma 1997albo 98 i zderzak ma ten sam co misio z ogłoszenia.
Pozdrówki |
oki tylko z tego co widze to jestes z uk a czy na europe tez wychodzily?
pytam bo chce sobie u siebie zalozyc spryskiwacze i sie zastanawiam czy robic je samemu czy moze szukac zderzaka z nimi ? |
|
 |
shinai
Mitsumaniak

|
Wysłany: 25-02-2009, 18:35
|
|
|
Anglia to też Europa ale nie wiem jak bylo na kontynencie. W anglii też widuje galanciki bez spryskiwaczy świateł |
 |
|
|
|
 |
pepi
Forumowicz

|
Wysłany: 25-02-2009, 18:42
|
|
|
shinai napisał/a: | Anglia to też Europa |
hehe dokladnie tylko z persektywy auta to albo masz europe albo anglika
jak by ci gdzies wpadly w angli takie spryskowacze to pamietaj o mnie w europie
pozdrawiam |
|
 |
shinai
Mitsumaniak

|
Wysłany: 25-02-2009, 19:06
|
|
|
Prosisz i masz napisz pw do Mike951 u niego w garażu widziałem a sprzedał swojego galanta z nowym zderzakiem gdzie nie miał montowanych spryskiwaczy.
A jak cos to Shinajowa bedzie w polsce 10 marca to może wziąć ze sobą. I podesłać zawsze to taniej bedzie |
 |
|
|
|
 |
Traeki
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 26-02-2009, 18:13 Nie kupuje
|
|
|
Niestety nie kupuje tego egzemplarza.
Najbardziej zalezalo mi na tym oprzyrzadowaniu niestety z bliska - mam zdjecia - to jest katastrofa. Kowal by to lepiej zrobil. Poprostu ktos na zywca przelozyl to z innego auta bez dopasowania, w kazdej chwili moze sie to rozleciec.
Rolety bagaznika brak.
Kluczyk jeden - brak kodowego.
Srodek ladny a bagaznik totalny syf, kartofle wozili na targ ??
Chcialem tez zdjecie kielichow i mimo kilkukrotnie ponawianej prosby nie dostalem. Dziwne inne sie dalo zrobic.
Jakby ktos reflektowal i chcial zdjecia to moge podeslac.
Tak ze dalej szukam moze ktos sprzedaje ? Konieczne warunki: automat, kombi, klimatyzacja no i cena max 12 000. Niestety oprzyrzadowanie bede musial do kupic a to ok 3000 wiec tyle musze zostawic + rozrzad + ubezpieczenie.
Pozdrawiam
Przemo |
|
|
|
 |
Pilers
Nowy Forumowicz
Auto: EA5W, SAAB 95
|
Wysłany: 17-03-2009, 10:12
|
|
|
Witam,
czy w tym temacie omawialiście Gala z Zamościa? Ogłoszenie wygasło a opis samochodzika jakoś tak pasuje do tego co znalazłem w anonsach.
Pozdrawiam. |
|
 |
herson [Usunięty]
|
Wysłany: 17-03-2009, 11:13
|
|
|
Nie, na pewno nie z Zamościa, bo ten stoi dopiero od kilku dni. Omawiany był bodajże z Lublina, ale w tym samym kolorze o ile dobrze pamiętam. |
|
|
|
 |
T-T
Nowy Forumowicz
Auto: szukam
|
|
|
|
 |
herson [Usunięty]
|
Wysłany: 20-03-2009, 09:09
|
|
|
Zapytaj tego, który go oglądał.
Wspomniany, miał oprzyrządowanie inwalidzkie, tutaj tego nie ma, nie wiem czy po czymś takim, nie zostają ślady montażu? |
|
|
|
 |
|