Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
¤ KOCHAJMY BEZDROZA [IV edycja]
Autor Wiadomość
Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-03-2009, 14:25   ¤ KOCHAJMY BEZDROZA [IV edycja]

W imieniu organizatora zlotu Kochajmy Bezdroza chcialbym zaprosic Was na kolejna edycje tej imprezy. Wyjazd totalnie klimatyczny, bez cisnienia i ostrej rywalizacji. Wyjazd turystyczno-nawigacyjny. Jazda z roadbookiem, poznawanie okolicy, folkloru, podziwianie piekna regionu i zabytkow. Warunkiem jest posiadanie auta z napedem na cztery kola. Mile widziane opony terenowe choc z doswiadczenia wiem, ze nawet auta calkowicie fabryczne daja rade.

Szczegoly i rejestracja:
http://kochajmybezdroza.pl/?q=node/74

Troche o miejscu zmagan:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Beskid_S%C4%85decki

jawaldek 
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 19-03-2009, 16:50   

Polecam-miłe towarzystwo, fajne doświadczenia, skarbnica wiedzy 4x4, trasy nie niszczące samochodów ale z dużą dozą adrenaliny, możliwość doskonalenia technik jazdy w terenie i jest superowsko. Pozdrawiam :)

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 19-03-2009, 17:01   

Jawaldek napisał/a:
...ale z dużą dozą adrenaliny
to juz indywidualne odczucia :wink: Wyszpeiles se Pojarke to sie zachciewa emocji. :mrgreen: Co biedny Hiszpan zrobi ze swoim bulwarem...
Ja ujal bym to delikatniej: z odpowiednia doza adrenaliny. :wink:

jawaldek 
Mitsumaniak

Wysłany: 19-03-2009, 20:03   

Cytat:
Ja ujal bym to delikatniej: z odpowiednia doza adrenaliny. :wink:

to już indywidualne odczucia poziomu adrenaliny :wink: zapomniałeś jak mając Pajero Sport Dakar jeździłeś po kamieniołomie samochodem organizatora :?: :?: Nie widziałeś jak dzielnie Hiszpan i Jego Misiek dawał sobie radę podczas ostatniego pobytu w górach.

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 20-03-2009, 08:18   

Odbiegamy od meritum ale... Dla mnie nie jest najwazniesze aby poziom adrenaliny byl wysoki. Jazda samochodem sama w sobie nie wspominajac o jezdzie w terenie jest emocjonujaca. Przygodowe wyjazdy nie sa dla mnie zajeciem, ktore dostarcza ogromnej dawki adrenaliny. Mialem okazje uczestniczyc w bardziej ekstremalnych wydarzeniach. Szczerz mowiac chcialbym aby ten stan rzeczy sie utrzymal. Im czlowiek starszy tym bardziej zaczyna sie liczyc z konsekwencjami. Dlatego lubie zloty "KB". Pozwalaja na przezywanie przygod a przy okazji gwarantuja bezpieczenstwo (przybylych, ich samochodow i srodowiska).
Jawaldek napisał/a:
zapomniałeś jak mając Pajero Sport Dakar jeździłeś po kamieniołomie samochodem organizatora
Nie bardzo rozumiem ale odpowiem, nie zapomnialem. Ciesze sie, ze moglem pojezdzic taki trialowy odcinek a przy okazji nie bylem zmuszony do narazania bulwarowki na uszkodzenia.
jawaldek napisał/a:
Nie widziałeś jak dzielnie Hiszpan i Jego Misiek dawał sobie radę podczas ostatniego pobytu w górach.
No nie widzialem. Czy to ma tez jakis zwiazek z tym, ze uwazam iz imprezy organizowane przez "KB" nie dostarczaja duzej dozy adrenaliny. Nie chce wystraszyc potecjalnych chetnych. Popieram poglady Adama i wyznaje podobne zasady. Off-road ma wiele postaci i nie koniecznie musi byc kojarzony z wyczynami rodem z imprez przeprawowoych. Emocje gwarantowane ale ekstremalne przezycia w typie uszkodzenie samochodu to nie na tym zlocie.
Chetnych do przezycia mniej turystycznych a bardziej karkolomnych przygod zapraszam na impreze Franca. Jego Zmoty ciesza sie renoma i popularnoscia a wersje "lite" sa przeznaczone wlasnie dla takich, ktorzy szukaja wiekszej dozy adrenaliny. :wink:
Ostatnio zmieniony przez Gene 20-03-2009, 12:33, w całości zmieniany 1 raz  

miczon 
Mitsumaniak

Auto: L 200 '08
Wysłany: 20-03-2009, 10:52   

Hmmm... Strasznie dziwną mają tą stronę. Aby uzyskać info na temat zlotu, należy się na niego zapisać... :shock: Bez tego ani rusz. Wiec zarejestrowałem się, wypełniłem tylko wymagane dane, oznaczone czerwoną gwiazdką i dostałem takiego maila:
Cytat:
Witam,
odebraliśmy wpis rejestracyjny na IV zlot klubu Kochajmy Bezdroża,
Niestety nie możemy go uaktywnić gdyż brak w nim wszystkich podstawowych danych.
Prosimy o uzupełnienie danych, bez nich wpis będzie nieaktywny.
Pozdrawiam serdecznie

Wchodzę na stronę, aby uzupełnić dane (marka samochodu, adres itp), ale gdy klikam jeszcze raz REJESTRACJA, na dole widnieje komunikat:
Cytat:
Zostałeś zapisany na zlot. Otrzymasz maila po zatwierdzeniu Twojej rejestracji przez administratora.

To samo pojawia się, gdy kliknę na JADE NA ZLOT.
Osobiście wolałbym przed zapisaniem sie na zlot, poznać jego program i opis. W zeszłym roku zapisałem się, wpłaciłem kasę, niestety z przyczyn osobistych musiałem zrezygnować 2 tygodnie przed imprezą. Poinformowałem o tym organizatora telefonicznie. Niestety wpłata przepadła :roll:

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 20-03-2009, 11:19   

Miczon, to prawda. Strona "KB" rzadzi sie wlasnymi zasadami. :mrgreen:
Rozmawialem z Adamem Szyszko. Zadzwon do niego i dokonczcie sprawy.
602 366 522
powodzenia :wink:

bezdroza
[Usunięty]

Wysłany: 20-03-2009, 12:28   

Witam,
... łał, tak każda strona ma swoje zasady i nie zawsze pracuje tak jakbyśmy chcieli :)

Ale chciałbym wyjaśnić dwie kwestie:

1. Zwróćcie uwagę na "klawisz" - jadę na zlot - klikając na niego kolejno będziecie mogli wyczytać wszystko na temat zlotu a jak Was zainteresuje i zdecydujecie się na wyjazd to należy otworzyć zakładkę - Rejestracja -

2. Pamiętajcie proszę, że bez konsekwencji finansowych można zrezygnować z udziału do 30 dni przed zlotem, po tym terminie jesteśmy z reguły zobligowani do opłat wynikających z organizacji całego programu dla grupy. :doubt:

PS.
Problemy z logowaniem wyjaśniliśmy :wink:

Pozdrawiam serdecznie

skoczbo 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitshubishi montero sport
Wysłany: 20-03-2009, 20:33   

Sprawa fajna :) Gadalem juz z p. Adamem, bo w tym czasie bede stacjonowal w Czorsztynie i jesli bedzie okazja to moze spotkamy sie w sobote i niedziele na trasie zlotu :)

Berni 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero 3,0 v6
Wysłany: 21-03-2009, 15:26   

Witam- zadam to pytanie bo i tak padnie:
kto z szanownych Mitsumaniaków się wybiera????

skoczbo 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitshubishi montero sport
Wysłany: 21-03-2009, 15:56   

Ja sie wybieram ale tak mozna powiedziec nie na calosc tylko na czesci mobilne z racji tego iz stacjonowac bede w Czorsztynie to sobie dojade na impreski jak taka mozliwosc bedzie :)

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 21-03-2009, 17:20   

Berni, my jeszcze nie wiemy. Caly czas spraw jest niepewna. Z tego co rozmawialem i czytalem forum "KB" to wybiera sie Axer, Miczon, jak sadze Waldek i Hiszpan. :wink:
Proponuje tradycyjnie kopiowac i wpisywac sie na liste. 8)

jawaldek 
Mitsumaniak

Wysłany: 23-03-2009, 15:54   

Gene napisał/a:
jak sadze Waldek

jasne że będę a nawet będziemy gdyż wybieramy się z całą rodziną i to już w środę aby skorzystać z dobrodziejstw oferowanych przez hotel i naładować co nie co "akumulatory"
Pozdrawiam :)

bishi 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero III
Wysłany: 23-03-2009, 16:28   

Witam,
Jestem tutaj nowy ale jak zrozumiałem to polecacie. Program ciekawy.

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 23-03-2009, 16:30   

1. Waldek

Jawaldek napisał/a:
"akumulatory"
fajnie macie :wink: zostawcie cos dla reszty :mrgreen:

Odpowiedz do tematu