PARK JURAJSKI |
Autor |
Wiadomość |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-03-2009, 07:50 PARK JURAJSKI
|
|
|
Pajero Owners Club zaprasza na wspolny wyjazd turystyczny. Impreza rekreacyjno-towarzyska, formalnie rozpoczynajaca funkcjonowanie klubu. Lajtowy wypad, jazda raczej w kolumnie. Dla chcacych sprobowac wlasnych sil w terenie odcinki nawigacyjne z roadbookiem. Ilosc aut ograniczona.
Podstawowe informacje:
termin 18-19 kwietnia 2009 - start w sobote w Baltowie, my pewnie przyjedziemy w piatek wieczorem i zanocujemy na miejscu.
miejsce woj. Swietokrzyskie, okolice Baltowa
format przejazd trasa przygodowa polaczony ze zwiedzaniem atrakcji turystycznych i zabytkow
Prosze osoby (zalogi) zainteresowane o wpisywanie sie w tym temacie.
Szczegolowe informacje pojawia sie na stronie klubu (jak powstanie do tego czasu ) www.pajero.org.pl |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 23-03-2009, 19:07
|
|
|
jutro powinienem wstawic ramowy plan |
 |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 24-03-2009, 18:33
|
|
|
Gieniu, jestem po rozmowach z moją lepszą połową
Możesz liczyć na naszą trójkę.
Ja Krzyżtopór znam, w Bałtowie byłem 2 lata temu, ale bardzo chętnie odwiedzimy te rejony ponownie |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

Auto: T-fünf
|
Wysłany: 24-03-2009, 19:01
|
|
|
Ela tez mozna wjechac od biedy? |
_________________ nam |
|
|
|
 |
bishi
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III
|
Wysłany: 24-03-2009, 20:07
|
|
|
Witam
... hmmm wybaczcie nowicjuszom ale u nas link się nie wyświetla... a obiecany program ?
Przepraszam za wkręt i pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 24-03-2009, 20:57
|
|
|
Bishi, przepraszam za te klopoty techniczne. Mysle, ze instalacja Flash Player'a w przegladarce pomoze. Pracuje nad tematem ale obawiam sie, ze bez tego plug-in'u nie bedzie mozna ogladac strony klubu.
http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP
W sprawie programu - obiecuje, ze jutro wszystko sie pojawi. Zwyczajnie troszke nie wyrabiam.
Namotore idea i formula klubu sa juz okreslone. Regulamin uczestnictwa, rejestracja nowych czlonkow i zasady funkcjonowania takze sa na ukonczeniu.
Kiedy zostana opublikowane tego nie wiem ale wiem, ze nawet jako osoba nie bedaca pelnoprawnym klubowiczem mozesz sie zapisac i z przyjemnoscia zapraszam do wziecia udzialu w tej nieformalnej imprezie. |
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 25-03-2009, 14:05
|
|
|
Prosze jeszcze o chwile cierpliwosci. Info juz prawie gotowe. Nie jest co sztywny plan bo impreza zgodnie z zapowiedzia bedzie towarzyska. W zaleznosci od ilosci chetnych i upodobna poszczegolnych zalog harmonogram mozna modyfikowac. My raczej bedziemy sie starac wypelnic podane zalozenia. |
 |
|
|
|
 |
Gene

|
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 25-03-2009, 18:35
|
|
|
Koszty Waldku...
coz to zalezy. Generalnie impreza jest bez wpisowego. Jesli pojedziemy w kameralnym towarzystwie bez jakis wyskokow to mysle, ze nocleg z piatku na sobote nie przekroczy 100 zl za osobe. W Sandomierzu moze byc troche drozej. Do tego koszt paliwa i posilkow. Jak ktos zabierze prowiant i przyjedzie w sobote na start to moze sie ogarnac w naprawde przyzwoitej kwocie. Bilety i wejsciowki pewnie w sumie pare dych beda kosztowac. Nie chce tez na sile szukac oszczednosc bo wole hotel z pakingiem a nie agroturystyke.
Podalem linki i kazdy moze sobie sprawdzic co ile kosztuje.
Jest tez opcja drozsza bo rownolegle sa szykowane pakiety klubowe, ktore beda przyslugiwaly kazdemu pelnoprawnemu czlonkowi klubu. Moge ogarnac temat naklejek, czy innych pamiatkowych gadzetow ale to juz kwestia przyszlosci. |
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 26-03-2009, 18:31
|
|
|
Troche aby Wam ulatwic posiedzialem w necie. Dzis wieczorem a pewniej jutro przed poludniem bedzie podane na stronie zestawienie kosztow.
Na dzien dzisiejszy mam zgloszenia od:
Hiszpan - Outlander II
Korres - goscinnie Cherokee XJ
Gene
Prosze chetnych o wpisywanie sie na liste tak abysmy wiedzieli ile aut i osob bedzie. |
 |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2009, 19:54
|
|
|
Gene napisał/a: | Troche aby Wam ulatwic posiedzialem w necie. Dzis wieczorem a pewniej jutro przed poludniem bedzie podane na stronie zestawienie kosztow. |
Bracie wiesz ze ja z tobą i bardzo chętnie ,ale wybacz sytuacja jest taka jaka jest,,, i ten termin w moim przypadku chyba nie wchodzi w rachubę, dorwałem sie do forum na godzinkę i nie chciałbym aby ktoś pomyślał że sciemniam, raczej na ingaurację nie dam rady - wiesz dla czego, ale sercem i z tym co tzeba w jakimś stopniu już jestem zaangażowany mój przyjacielu
( przyjaciel - to kto ?,,,,,,, to ten który jest, który pomoże, pogada o pierdołach w ciężkich chwilach, nie zostawi cię w potrzebie, nie odbierze telefonu o 05;00 godzinie słowami spadaj, tylko powie kur...... jadę po ciebie...... i nie pyta co w zamian ) ja mam takiego przyjaciela, ( przyjaciół_ Gene i Monika dzięki że jesteście |
|
|
|
 |
jw1900
Mitsumaniak

Auto: Pajero V98
|
Wysłany: 26-03-2009, 20:59
|
|
|
Do Gene:
no jakis regulamin by sie przydal, bo tylko we're starting soon i we're starting soon..
Co do wypadu: sam z Kielc pochodze, wiec okolice z serca polecam.
A w samym Baltowie i zwiedzanym parku z jaszczurkami: jesli ktos lubi rybke, to proponuje przypilnowac pana/pania od rybki, ktorzy tam je przy kasie opiekaja, zeby dobrze przysmazyli, bo bywa, ze sie dostanie polsurowa, i jak kto obrzydliwy, to moze nie lyknac calej
Za to kielbasa jest git.
pozdr, |
|
|
|
 |
skoczbo
Nowy Forumowicz
Auto: Mitshubishi montero sport
|
Wysłany: 27-03-2009, 00:51
|
|
|
kuszaca propozycja i na takie wypady zawsze chetnie spogladam lecz ... niestety w tym terminie mam weekend pracujacy a szkoda.
Zycze Wam wspanialej zabawy i szerokosci
P.S. GENE - jesli mozna bylo by skorzystac z roadbooka to chednie bym sie wybral w innym terminie waszymi sladami. Jak jest to mozliwe to mozesz mi na maila przeslac - PLEASE |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 27-03-2009, 08:02
|
|
|
Jw1900 napisał/a: | no jakis regulamin by sie przydal, bo tylko we're starting soon i we're starting soon.. | robim co mozem... jest juz informacja o impezie na "stronie"
Prawda jest taka, ze moglem poczekac i ruszyc z pelniejsza witryna klubu ale pomyslalem, ze warto wczesniej podac informacje. Jest to wazne bo ludzie maja swoje plany i powinni moc miec szanse przemyslec sprawe.
Cytat: | Za to kielbasa jest git. | dzieki za informacje... choc wole rybke
Skoczbo napisał/a: | jesli mozna bylo by skorzystac z roadbooka |
Mysle, ze po imprezie bede dysponowal zweryfikowana trasa. Wtedy itinerer a nawet jesli ogarne zagadnienie track lub rout do odbiornikow Garmina beda do zassania ze strony klubu. |
 |
|
|
|
 |
|