STREET LEGAL POZNAN |
Autor |
Wiadomość |
szakalos
Nowy Forumowicz
Auto: CarismaGDI 99'/Fiat Bravo96'
|
Wysłany: 06-05-2009, 20:10 STREET LEGAL POZNAN
|
|
|
Już 23. Maja odbędą się pierwsze, legalne wyścigi równoległe na dystansie 1/4 mili.
Miejsce imprezy - TOR POZNAŃ!
Zapisy przyjmujemy na maila: WYSCIGIPOZNAN@WP.PL
W formie: imię i nazwisko, adres, dokładne dane auta [marka, model, dokładna pojemność silnika (np. 2000ccm) oraz rodzaj - benzyna/diesel, wolnossący/doładowanie (jakie? turbo, kompresor, nitro), moc i nr rejestracyjny].
Pamiętajcie, że ilość miejsc jest ograniczona do 200, więc im szybciej tym lepiej.
 |
|
|
|
 |
filippoz
Mitsumaniak The Scotsman

Auto: Lancer 1.8 Sedan Black
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 07-05-2009, 01:01
|
|
|
filippoz, jak Ci nie dadzą akredytacji to ich zbanujemy a jak dadzą i nie dasz zdjęć na Forum to Ciebie |
Just think...
. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
szakalos
Nowy Forumowicz
Auto: CarismaGDI 99'/Fiat Bravo96'
|
Wysłany: 07-05-2009, 09:39
|
|
|
napisz maila:) moze sie uda ci ta akredacje foto dostac ciezko mi to powiedziec ja tylko was o tym informuje bo sam dostalem info pare dni temu ale nie biore w tym udzialu Jednak mysle ze jak napiszesz co nie co skad info gdzie reklama jest tego itp i w jakim celu to nie powinno byc wiekszych problemow |
|
|
|
 |
filippoz
Mitsumaniak The Scotsman

|
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 07-05-2009, 14:20
|
|
|
filippoz napisał/a: | Gorąco polecam to zdjęcie | No ładnie - kolega fotograf dostał w głowę a jedyną rozterką reszty było na błyszczącym czy na macie
Juz obejrzałem - szybko się pozbierał i tez ma Canona |
Just think...
. |
|
|
|
 |
filippoz
Mitsumaniak The Scotsman

|
Wysłany: 07-05-2009, 18:26
|
|
|
VS
Będą fotki Panie i Panowie będą fotki mojego autorstwa z tej imprezy
Dostałem akredytację i zostałem zaproszony po jej odbiór zdjęcia z portfolio się spodobały |
_________________ www.filipkrawczyk.pl
www.openphotography.pl |
|
|
|
 |
Betka
Forumowicz

Auto: Colt 1.3 GLX CJ0
|
Wysłany: 07-05-2009, 23:48
|
|
|
mimo wszystko... byleby tylko takich zdjęć było jak najmniej w Poznku |
|
|
|
 |
filippoz
Mitsumaniak The Scotsman

|
Wysłany: 08-05-2009, 00:30
|
|
|
w Poznaniu 23 nie powinno takich obrazków być bo to tylko 1/4 mili a nie wyścig na całym torze.
A propos tego Porshe to nic kierowcy się nie stało. Kilka weekendów wcześniej były wyścigi motocyklowe (zdjęcia także na mojej stronce) gdzie koleś tak się wywalił że każdy myślał że trup ale spoko, gadałem później z pechowcem w boxach jak składał motor, tylko groźnie wyglądało
a 23 będzie wesoło tzn powinno być |
www.openphotography.pl |
|
|
|
 |
Betka
Forumowicz

Auto: Colt 1.3 GLX CJ0
|
Wysłany: 08-05-2009, 01:37
|
|
|
filippoz napisał/a: | nie powinno takich obrazków być bo to tylko 1/4 mili a nie wyścig na całym torze |
z moim szczęściem do "przewracania się" śmiem twierdzić, że wszystko jest możliwe |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 08-05-2009, 07:41
|
|
|
Taaa - parę lat temu na ME Rallycrossu w Słomczynie byłem świadkiem akcji z fotografem, jak rolujące auto leciało dokładnie na niego (stał oczywiście na trawce między barierami a torem) na wyjściu z prawego za prostą startową..... auto rolujące z niebagatelnej prędkości a ten nawet nie drgnął, tylko fotografował....... z trybuny wyglądało, że robi fotki życia (ostatnie ), ale auto minęło go o jakiś metr - upadł ale natychmiast wstał, otrzepał się i........ robił następne fotki.... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 08-05-2009, 09:18
|
|
|
Bartek pamiętasz to zdjęcie z Bejrutu gdzie żołnierz chowa się za rogiem budynku i strzela a ekipa TV stoi w otwartym polu? To mniej więcej to samo - niestety niektórym aparat zasłania zdrowy rozsądek... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
filippoz
Mitsumaniak The Scotsman

|
Wysłany: 08-05-2009, 12:21
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | niestety niektórym aparat zasłania zdrowy rozsądek... | w pewnym sensie tak, ale to jest pasja, uwierz mi że robiąc zdjęcia nie myślisz o niczym innym jak o dobrym kadrze, ostrości, po prostu perfekcyjnym ujęciu ... można ująć to tak TTTM |
www.openphotography.pl |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 08-05-2009, 12:42
|
|
|
filippoz ja to rozumiem bo prawie spadłem ze skał na Kanarach próbując zrobic zdjęcie. Uświadomiło mi to, że najpierw ja a potem zdjęcie |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|