Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 09:04 |
Jak to sie kabina z paka spotkala |
Autor |
Wiadomość |
olneyman [Usunięty]
|
Wysłany: 16-10-2006, 21:18 Jak to sie kabina z paka spotkala
|
|
|
<usuniete przez autora> |
Ostatnio zmieniony przez Gene 26-02-2008, 08:16, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-10-2006, 21:24
|
|
|
olneyman, skakałeś w terenie? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
nowak [Usunięty]
|
Wysłany: 17-10-2006, 11:07
|
|
|
Ja czegos takiego nie zalwazylem u siebie na szczescie. Ciekawe co na to ASO. A jak montowali to orurowanie to nic tam nie popsuli ?:) Btw ladnie wyglada gdzie montowales ? |
|
|
|
 |
Kruel [Usunięty]
|
Wysłany: 19-10-2006, 12:46
|
|
|
Raczej przy ostrym zawjianiu na dołkach. Ja swoiego odebrałem 2 tyg. temu i w pierwszy weekend przepaliłem po lasach ropy za prawie 500 zł
Jeśli wszystko jest w porządku z ramą to napewno nie od skoków bo ja wykonałem 14 takich solidnych skoków z 5 osobową załogą i żadnych zagięc nie uświadczyłem.
A swoią drogą jest ktoś z posiadaczy L200 z wawy bo ostatnio byłem na foratach bema ze swoim i jest tam całkiem fajno(było troche emocji jak zacząłem ześlizgiwać się ze skarpy do fosy ) |
|
|
|
 |
l200.uk [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2006, 00:03
|
|
|
moze tylko wystarczy cos dokrecic, rano zerkne na moje l200 |
|
|
|
 |
crensch [Usunięty]
|
Wysłany: 23-10-2006, 15:44
|
|
|
albbo ktos to babnal montujac albo sama paka nie trzyma sie ramy bo rama sama w sobie tak sie nie wygnie... |
|
|
|
 |
olneyman [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2006, 08:26
|
|
|
<usuniete przez autora> |
Ostatnio zmieniony przez olneyman 23-01-2008, 23:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
crensch [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2006, 11:43
|
|
|
wg mnie raczej niemozliwe przy takim podwoziu (przeciez to sztywna rama)...a jesli tak sie dzieje to strach |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 24-10-2006, 11:47
|
|
|
crensch napisał/a: | przeciez to sztywna rama | Która tez ma swoją sztywność i raczej nie jest obliczona na ekstremum Każdy samochód można złamać - trzeba się tylko "trochę" postarać |
Just think...
. |
|
|
|
 |
c24rny [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2006, 19:21
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | crensch napisał/a: | przeciez to sztywna rama | Która tez ma swoją sztywność i raczej nie jest obliczona na ekstremum Każdy samochód można złamać - trzeba się tylko "trochę" postarać |
wlasnie... to terenowka a nie czolg |
|
|
|
 |
FUX [Usunięty]
|
Wysłany: 01-11-2006, 09:22
|
|
|
c24rny napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | crensch napisał/a: | przeciez to sztywna rama | Która tez ma swoją sztywność i raczej nie jest obliczona na ekstremum Każdy samochód można złamać - trzeba się tylko "trochę" postarać |
Forester mi się tak nie łamie.... |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 01-11-2006, 09:55
|
|
|
Cytat: | Forester mi się tak nie łamie.... |
pokaz mi tzw 'pake' w foresterze ?? |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
FUX [Usunięty]
|
Wysłany: 01-11-2006, 11:25
|
|
|
Matejko napisał/a: | Cytat: | Forester mi się tak nie łamie.... |
pokaz mi tzw 'pake' w foresterze ?? |
Jest. I to fabrycznie zabudowana |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 02-11-2006, 08:16
|
|
|
FUX napisał/a: | c24rny napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | crensch napisał/a: | przeciez to sztywna rama | Która tez ma swoją sztywność i raczej nie jest obliczona na ekstremum Każdy samochód można złamać - trzeba się tylko "trochę" postarać |
Forester mi się tak nie łamie.... |
1. Nie jest to pick up z osobną "skrzynią" ladunkową połączoną z kabiną tylko za pomocą ramy
2. Spróbuj zrobić to co autor wątku. I obserwuj później dach |
Just think...
. |
|
|
|
 |
olderene [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2007, 23:45
|
|
|
no coz.... l200 99r. skaczac po haku holowniczym w moim l200 zauwazylem, ze paka zbliza sie do kabiny, nie na tyle by jej dotknąc ale jednak sie zbliza, co swiadczy o tym ze profil zamkniety z jakiego zrobiono rame ma tez swoją wytrzymalosc. po ostrej jezdzie w terenie.....moze nieumiejetnej - mysle ze mogą takie wgniecenia wystapic;) |
|
|
|
 |
|