Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Wybory Samorządowe 2006-11-12

Idę głosować na:
LPR
0%
 0%  [ 0 ]
PD
0%
 0%  [ 0 ]
PIS
8%
 8%  [ 4 ]
PO
48%
 48%  [ 24 ]
PSL
0%
 0%  [ 0 ]
SAMOOBRONA
0%
 0%  [ 0 ]
SLD
12%
 12%  [ 6 ]
UP
0%
 0%  [ 0 ]
inne ugrupowanie
12%
 12%  [ 6 ]
Nie idę głosować
18%
 18%  [ 9 ]
Głosowań: 49
Wszystkich Głosów: 49

Autor Wiadomość
akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-11-2006, 15:33   Wybory Samorządowe 2006-11-12

Tak jestem ciekaw na kogo idą głosować Mitsumaniaki.
Ankieta jest anonimowa i oczywiście nikt nie musi pisać poniżej na kogo głosował.

Ja jako pierwszy, wiec i tak byłoby wszystko jasne, ale pozatym się z tym nie kryje.

mój głos - PO

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Wysłany: 06-11-2006, 15:35   

PO

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 06-11-2006, 16:42   

Nie idę głosowac bo mnie w Polsce nie będzie.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 06-11-2006, 16:46   

Hubeeert napisał/a:
Nie idę głosowac bo mnie w Polsce nie będzie.

Jesteś .... usprawiedliwiony :wink:
Z tego samego powodu nie głosowałem "Na Prezydenta"

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 06-11-2006, 17:04   

PO - bo Ci ludzie ( chodzi mi o wybory do mojego lolaknego samorzadu ) sa chyba naodpowiedniejsi , w wyborach do sejmu nie glosowalbym na PO

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Wysłany: 06-11-2006, 17:46   

PO - pomijajac juz fakt, ze u mnie nie ma zbyt sensownego wyboru z innych partii to ogolnie mam wrazenie - lub umknelo to mojej uwadze - tylko ta parta nie kompromituje sie ani nie bierze udzialu w wykrywanych skandalach.

szczeslaw 
moderator
Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Wysłany: 06-11-2006, 18:20   

Ja głosuję na nieobecny w ankiecie UPR.
Natomiast na prezydenta miasta jeszcze nie wiem na kogo głosować. Ale pierwszy raz złamię moją zasadę i zagłosuję na "mniejsze zło" - na kogoś, kto ma szansę wygrać z obecnym sukinkotem.

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 06-11-2006, 22:06   

lokalna formacja, nie związana z żadną partią: Forum Samorządowe Pałuki, i to tylko dlatego że startuje mój kolega, gdyby nie on to bym jakieś wyzwiska napisał na karcie do głosowania i poszedł sprawdzić czy uznali głos za nieważny :mrgreen:
na burmistrza na bezpartyjną kobietę - wybór padł drogą eliminacji kandydatów.

zachar
[Usunięty]

Wysłany: 06-11-2006, 22:11   

a ja nie ide glosowac

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 06-11-2006, 22:12   

nigdy nie bylem na zadnych wyborach i na tych tez nie bede.

cimon102
[Usunięty]

Wysłany: 06-11-2006, 22:27   

Ja nie pojde glosowac, choc nie powiem ze moje serduch coale zycie mialem po lewej stronie (sdpl)

McDoune 
Mitsumaniak
Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Wysłany: 07-11-2006, 02:18   

cimon102 napisał/a:
Ja nie pojde glosowac, choc nie powiem ze moje serduch coale zycie mialem po lewej stronie (sdpl)

Ja dla równowagi zawsze miałem po prawej, ale tez nie pójdę :evil: Toż to Panie żenada teaz się zrobiła :cry:

:king: Zwycięzca Czwartej Edycji Typera Mitsumaniaków :king:

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 07-11-2006, 07:52   

McDoune napisał/a:
cimon102 napisał/a:

Ja dla równowagi zawsze miałem po prawej, ale tez nie pójdę :evil: Toż to Panie żenada teaz się zrobiła :cry:

A później będziecie psioczyć ze wam źle ??? Wszyscy mówią "nie ma na kogo głosować, więc nie idę". A potem mamy władzę taką jak obecna :evil: . Nie podobają się kandydaci ??? Wystartuj sam/a !!! Do roboty Panie i Panowie :lol:

[ Dodano: 07-11-2006, 07:57 ]
tomusn napisał/a:
lokalna formacja, nie związana z żadną partią: Forum Samorządowe Pałuki, i to tylko dlatego że startuje mój kolega, gdyby nie on to bym jakieś wyzwiska napisał na karcie do głosowania i poszedł sprawdzić czy uznali głos za nieważny :mrgreen:

Jeśli zaznaczysz odpowiednią liczbe kandydatów na karcie do głosowania to możesz tam sobie całą encyklopedię przepisać :) . Głos i tak będzie ważny :P .

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 07-11-2006, 08:06   

cns80 napisał/a:
Jeśli zaznaczysz odpowiednią liczbe kandydatów na karcie do głosowania to możesz tam sobie całą encyklopedię przepisać :) . Głos i tak będzie ważny :P
:lol:

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Wysłany: 07-11-2006, 08:13   

Witam
Ja oddałem głos w ankiecie na "Inne ugrupowania" chociaż tak na prawdę jeszcze biję się z myślami. Ta inna partia to lokalne ugrupowanie, które od 4 lat rządzi miastem. No coż, opozycja zarzuca im dużo, ale jakby nie było w mieście na prawde widać spory postęp (sporo nowych dróg, chodniki wszędzie z kostki, budują bloki komunalne dla tych, których nie stać żeby kupić na wolnym rynku itd itp Choc też możnaby im wiele zarzucić - chyba najbrudniejsze miasto w rejonie :( jak się jedzie po okolicy to od razu widać różnicę jak się do mojej "wsi" wjedzie. Ale ma teraz być referendum śmieciowe, może coś się zmieni). Nie powiem, to ugrupowanie zwraca moja uwage. Ale też mocne jest PO w mojej okolicy. Jst sporo znanych osób, startuje mój bardzo dobry kolega z ramienia tej partii. Nawet miałbym ochotę dać mu swój głos zaufania (to byłby jego debiut jako samorządowca) ale... nasza ordynacja wyborcza jest troche skrzywiona, bo w pierwszej linii głosując na niego, jeśli zdobędzie stosunkowo mało głosów w swojej partii, najpierw oddaje głos (a w zasadzie najwięcej zyskują) Ci którzy w danej partii zdobyli głosów najwięcej. A akurat o liderach lokalnego PO troche wiem i uwazam że idą realizować swój własny interes i jakoś nie przypadaja mi do gustu. Na prezydenta miasta mam już swojego czarnego konia.
A w ogóle to się pochwale :) jestem przewodniczącym jednej z lokalnych komisji wyborczych :) To mój debiut w takiej roli, także trochę się stresuję czy podołam, bo tak od razu na głęboką wodę mnie rzucili :)
Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

Odpowiedz do tematu