Moderowanie na Śląsku |
Jak oceniasz działalność Moderatorską KUZI'ego |
DOBRZE - Kuzi się sprawdza w roli Moda Śląska - chcę aby pozostał na stanowisku |
|
40% |
[ 19 ] |
ŹLE - Kuzi nie sprawdza się w roli Moderatora - chcę zmiany moderatora |
|
31% |
[ 15 ] |
NIE MAM ZDANIA |
|
27% |
[ 13 ] |
|
Głosowań: 47 |
Wszystkich Głosów: 47 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-04-2011, 16:21 Moderowanie na Śląsku
|
|
|
Witajcie.
Zakładam ten temat, gdyż z różnych źródeł dochodzą mnie niepokojące głosy i opinie na temat Moderatora w Waszym regionie (część śląska) - Kuzi'ego.
Nie chcę bawić się w sędziego i dociekać, gdzie leży prawda a gdzie wina, nie chcę abyście wzajemnie obrzucali się błotem .... stad po prostu zakładam Wam szybką /7-dniową/ ankietę, w której anonimowo możecie wyrazić swoją opinię na temat działalności Kuzi'ego w Waszym regionie.
Proszę tylko o jedno - aby oddanie głosu na "DOBRZE" lub na "ŹLE" było przemyślane i aby w razie mojej prośby o uzasadnienie (przez PW,GG ... nie na forum), głosujący miał choćby kilka słów do powiedzenia. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
Ostatnio zmieniony przez 22-04-2011, 14:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
madź
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany
Auto: Toyota Yaris
|
Wysłany: 10-04-2011, 17:23
|
|
|
Mam nadzieję, że w ankiecie mogą brać udział osoby TYLKO z naszej części regionu śląskiego - GOP.
Nie rozumiem czemu ankieta ma być anonimowa... dorośli ludzie powinni sobie mówić prosto w oczy co o sobie myślą, bo służy to wyciąganiu wniosków i poprawianiu błędów.
nie biorę tutaj nikogo w obronę.
Skoro forum jest publiczne, to publicznie powinniśmy mówić tutaj o wszystkim... a nie anonimowo obrabiać tylną część ciała.
Przede wszystkim uważam, że wszelkie opinie powinny być umieszczane na forum, aby uniknąć jakichkolwiek manipulacji...tyle |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
Wysłany: 10-04-2011, 18:18
|
|
|
madź napisał/a: | Mam nadzieję, że w ankiecie mogą brać udział osoby TYLKO z naszej części regionu śląskiego - GOP |
nie ma takiej możliwości technicznej, ale w przypadku zakłamań przefiltruje "odpowiednie" głosy.
madź napisał/a: | Nie rozumiem czemu ankieta ma być anonimowa... |
to że napisałem, że może być anonimowa - to nie znaczy że MUSI być anonimowa ...jak ktoś coś chce napisać, to bardzo proszę ... oby kulturalnie.
madź napisał/a: | dorośli ludzie powinni sobie mówić prosto w oczy co o sobie myślą |
Też tak w głównej mierze uważam ... są niestety jednak takie osoby (nie jedna czy dwie), które lubią prywatnie Kuzi'ego, lecz nie uważają, że nadaje się jednak on na Moda.
Chcąc zachować anonimowość (co uszanuje) zostałem poproszony o stworzenie mniej więcej takowego tematu.
To tyle z mojej strony, czekam na wyniki. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 10-04-2011, 19:39
|
|
|
madź napisał/a: | TYLKO z naszej części regionu śląskiego - GOP. |
A jakie są granice tego regionu? Chyba się nie załapuje |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 10-04-2011, 20:21
|
|
|
krzychu napisał/a: | A jakie są granice tego regionu? |
akbi napisał/a: | Slask ... CALE woj. Slaske | Magdzie chyba chodziło o to aby nie głosowała Częstochowa - bo ona ma swojego Moda i być może Bielsko - wybaczcie ale na tę chwilę nie wiem czy Bielsko ma swojego Moda A nie będę teraz na szybko sprawdzał. Więc jakby formalnie/terytorialnie/regionalnie temat ich nie dotyczy.
Może tak: kto czuje, że temat go dotyczy niech zagłosuje, kto uważa, że nie - to nie. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 10-04-2011, 20:24
|
|
|
JCH napisał/a: | Magdzie chyba chodziło o to aby nie głosowała Częstochowa - bo ona ma swojego Moda i być może Bielsko - wybaczcie ale na tę chwilę nie wiem czy Bielsko ma swojego Moda A nie będę teraz na szybko sprawdzał. Więc jakby formalnie/terytorialnie/regionalnie temat ich nie dotyczy.
Może tak: kto czuje, że temat go dotyczy niech zagłosuje, kto uważa, że nie - to nie. |
No pewnie że to rozumiem, ale modem się jest też na forum i czasem wywala, prowokuje dyskusje itd itp.
Dla mnie jest ok więc kliknąłem. |
|
|
|
 |
BUBU
Mitsumaniak Partyzant

Auto: Endeavor
|
Wysłany: 10-04-2011, 20:27
|
|
|
JCH napisał/a: | Magdzie chyba chodziło o to aby nie głosowała Częstochowa |
I tak się stanie . Amen |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
|
|
|
 |
Aga
Don't start with me! ;-) __________________

Auto: Toyota RAV 4
|
Wysłany: 10-04-2011, 20:54
|
|
|
skoro ustanowiliście podział terytorialny to nie zagłosuję
jednak powiem oficjalnie, że zagłosowałabym PRZECIW
i to absolutnie nie z powodów osobistych
już od dawna oceniam działalność moda obiektywnie
i to między innymi ja byłam osobą, która kilka miesięcy temu prosiła Akbiego o założenie takiej anonimowej ankiety
kierowałam się głosami innych znanych mi osób
tłumaczyłam Akbiemu, że lubimy Kuziego ale naszym zdaniem na moda się nie nadaje - nie pytajcie skąd taka opinia, za dużo pisania, bo chodzi o połączenie działań, charakteru i osobowości
moim zdaniem było wiele kontrowersyjnych sytuacji, również na forum,które już dawno powinny spowodować powstanie takiej ankiety
jednak nie chcieliśmy wywoływać wojny
ale skoro sami sobie ją wywołaliście....
niech więc zadecyduje większość
wyraziłam jasno i otwarcie swoje zdanie
nie będę jednak kontynuować tematu - to na wypadek gdyby pojawiły się pytania, uwagi czy prowokacje
szanujmy się nawzajem - oceniajmy obiektywnie |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 10-04-2011, 21:06
|
|
|
Aga napisał/a: | skoro ustanowiliście podział terytorialny to nie zagłosuję | Podziału nikt nie ustanawiał. Napisałem jak odbieram to, co napisała Magda. Zresztą niech sama rozwinie jak wróci ze spota.
Na koniec zaś napisałem:
Cytat: | kto czuje, że temat go dotyczy niech zagłosuje, kto uważa, że nie - to nie. | Więc zrób jak uważasz. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 10-04-2011, 22:32
|
|
|
madź napisał/a: | Mam nadzieję, że w ankiecie mogą brać udział osoby TYLKO z naszej części regionu śląskiego - GOP. |
To jest podforum Śląskie. Jak mają być 3 osobne to poprosze o ankietę w tej sprawie.
madź napisał/a: | Nie rozumiem czemu ankieta ma być anonimowa... dorośli ludzie powinni sobie mówić prosto w oczy co o sobie myślą, bo służy to wyciąganiu wniosków i poprawianiu błędów. | Ankieta jest anonimowa. I taka pozostanie. Jeżeli ktoś chce coś dodać do samego głosowania to śmiało byle z zachowaniem Zasad Forum. madź napisał/a: | nie biorę tutaj nikogo w obronę.
Skoro forum jest publiczne, to publicznie powinniśmy mówić tutaj o wszystkim... a nie anonimowo obrabiać tylną część ciała.
Przede wszystkim uważam, że wszelkie opinie powinny być umieszczane na forum, aby uniknąć jakichkolwiek manipulacji...tyle |
Bierzesz.
Swojego męża.
Choćby dlatego nie jesteś obiektywna.
To nie opinia negatywna - stwierdzam fakt.
akbi napisał/a: | Proszę tylko o jedno - aby oddanie głosu na "DOBRZE" lub na "ŹLE" było przemyślane i aby w razie mojej prośby o uzasadnienie (przez PW,GG ... nie na forum), głosujący miał choćby kilka słów do powiedzenia. | Nikt nie ma takiego obowiązku. Żeby było jasne - wyniki głosowania będą tajne i NIKT NIE MA PRAWA pytać kogokolwiek o uzasadnienie decyzji.
Arek - już nie masz wglądu w wyniki głosowań. Nikt już nie będzie w nie zaglądał. akbi napisał/a: | nie ma takiej możliwości technicznej, ale w przypadku zakłamań przefiltruje "odpowiednie" głosy. | Niestety, ale nie będziesz modyfikował wyników głosowań.
Żeby to było jasne - byłem zmęczony tym, że i do mnie trafiały głosy negatywne o sytuacji na Śląsku a junior admin odpowiedzialny za tą działke nie robi NIC. Dlatego akbi dostał dziś ultimatum. Miał wreszcie zrobić tą ankietę.
Zarządzanie czymkolwiek nie polega tylko na klepaniu po plecach i byciu kumplem każdego. Niepopularne decyzje lub posunięcia nie podejmą się same. I niestety jeżeli jest się odpowiedzialnym to nie można ich odwlekać w nieskończoność.
Proszę o głosowanie, ale i o głosy w dyskusji.
Zależy mi na tym, żeby tą sytuację wyjaśnić do końca. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
coolluk
Forumowicz

Auto: Galant 2,5 V6 99' EA5W
|
Wysłany: 10-04-2011, 23:04
|
|
|
Tak czy inaczej przykro czytać o taki przepychankach... Poznałem Kuziego osobiście dzisiaj na spocie na forum jestem krótko itd. otrzymałem odpowiedzi na wszystkie potrzebne mi pytania dla mnie jest OK ! pewnie myślicie ze nie mam porównania ale czy nie łatwiej napisać czego od Niego oczekujecie... ? No ale zwykle tak bywa, że proste rozwiązania są najtrudniejsze... |
_________________ Więcej cylindrów to więcej radości
 |
|
|
|
 |
madź
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany
Auto: Toyota Yaris
|
Wysłany: 10-04-2011, 23:46
|
|
|
co do głosowania w reg. śląskim to uważam że region powinien sam zadecydować i tak miałam na myśli Częstochowę ale także użytkowników spoza regionu...
jeśli chodzi o sytuacje zgadzam się, że trochę mi tutaj śmierdzi i wiem kto narobił zamieszania... zachowam to dla siebie i pewne informacje zachowam dla siebie...
co do moderatora tak owszem uważam że Marcin wdaje się w niepotrzebne pyskówki na forum, daje się prowokować do niepotrzebnych dyskusji, często reaguje zbyt emocjonalnie i impulsywnie w tematach które go dotyczą, jest przemądrzały, czasami trochę opryskliwy i infantylny, ale czasami nawet ja mam ciśnienie na to co tutaj się dzieję... i to obiektywnie rzecze ja
Hubercie bardzo Cie proszę, żebyś traktował mnie jako osobę, która jak każdy inny użytkownik ma swoje prawa i obowiązki. Mam dość faktu że patrzysz na mnie (i nie tylko Ty) przez pryzmat Marcina i jego poczynań na forum, bo jesteśmy zupełnie innymi osobami i jest to niesprawiedliwe i dla mnie krzywdzące.
To czyją jestem żoną a czyją mogę już nie być to tylko i wyłącznie moja sprawa, co nie zmienia faktu że żadne z nas w sprawach forum nie wchodzi sobie w drogę.
Bo może zdarzyć się tak, że o mężu zostanie mi nazwisko i wtedy tym bardziej nie powinno się wiązać 2 osób ze sobą...
Myślę, że Ty akurat jesteś w stanie rozróżnić dwie osoby i nie karać jednej za poczynania drugie bo z wieloma rzeczami nie mam nic wspólnego a za nie obrywam i to jest nie fair... |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 11-04-2011, 13:49
|
|
|
madź to nie był zarzut. To jest naturalne, że w sytuacji jak tu broni się bliskiej osoby i przez jej pryzmat ocenia sytuację. Ta ankieta ma pomóc oczyścić sytuację.
Twoje poglądy naturalnie są Twoją sprawą i masz prawo je wygłosić, ja tak samo jak inni mam prawo je przyjąć lub nie. A co do obrywania to jeżeli odnosisz to do blokady w SPRZEDAM to wybacz, ale nie zmienię zdania. Nie po tym co nastąpiło...
Dla mnie nie do przyjęcia są przepychanki na Forum bo już raz mieliśmy do czynienia z taką sytuacją i miło nie było. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|