|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: drd1812 19-10-2011, 08:37 |
Wybory Moderatora Dolnego Śląska - dyskusja programowa |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-09-2011, 11:07 Wybory Moderatora Dolnego Śląska - dyskusja programowa
|
|
|
Witam
W związku z końcem (rocznej) kadencji Juicemana i jego rezygnacją z Moderowania Dolnego Śląska (swoją drogą - bardzo dziękuję za to co zrobiłeś Przemek) oraz zakończeniem zgłaszania kandydatur na tą funkcję mamy wybory.
Kandydatów jest dwóch:
1. Deo
2. drd1812
Proszę o dyskusję z prezentacją pomysłów na Moderowanie.
Ankieta będzie w niedzielę - zwrócono mi uwagę na fakt, że trudno jest wybrać nie wiedząc tak naprawdę co obaj kandydaci będą chcieli robić, jakie mają pomysły itd. To oczywiście racja i ten temat jest wynikiem - jak widać nie jestem nieomylny.
Pozdrawiam
PS
Zaraz wyślę masowego maila do członków Grupy Dolny Śląsk. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
drd1812
Mitsumaniak

Auto: Renault Latitude
|
Wysłany: 15-09-2011, 11:29
|
|
|
Witajcie drodzy Wyborcy
napiszę krótko i przewrotnie: Nikt wam nie da tyle, ile Wam mogę obiecać.
zwrócę tylko uwagę na wątki obecne już na tym forum (polecam lekturę):
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=52109
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=53376
proszę aby Administrator był łaskaw nie ruszać tych linków (znaleźć w nich można ciekawe cytaty).
Myślę że większość z nas ma dość kaszanki wyborczej wkoło ( wszakże to czas wyborów) i chciałby prostych nieskomplikowanych działań związanych z integracją i rozwojem grupy.
Większość pomysłów na to, co zrobić podawaliście już sami dawno temu!
Ja obiecuję tylko słuchać, działać i nie farbować się dla zielonego koloru nicka. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 15-09-2011, 11:36
|
|
|
drd1812 nie zamierzam niczego jak to nazwałeś "ruszać".
kaszanka wyborcza tez w grę nie wchodzi - ja widzę to tak, że skoro obaj chcecie coś zrobić dla innych na Dolnym Śląsku to tylko trzeba się z tego cieszyć.
W tym temacie tak naprawdę chodzi o to, żeby zastanowić się co można zrobić i jak.
Ja nie zamierzam w to ingerować.
A co do tematów stricte prywatnych - niech pozostaną prywatne. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
drd1812
Mitsumaniak

Auto: Renault Latitude
|
Wysłany: 15-09-2011, 12:20
|
|
|
Krótko
cele:
1. powrót pucharu na Dolny Śląsk,
2. więcej spotów terenowych (opuścimy na trochę stolicę Dolnego Śląska),
3. zaproszenie do współpracy wszystkich chętnych w sposób jasny, klarowny, za Waszą zgodą (MOD ma służyć i pomagać a nie promować siebie),
4. powrót prawdziwej zDolnej rodziny sprzed lat (chyba jeszcze wszyscy pamiętacie),
5. ograniczenie do spraw administracyjnych ingerencji niektórych administratorów
środki:
1. wsparcie sporej grupy (zatwardziałego elektoratu) Mitsumaniaków, w tym ojca Jaworskich spotów,
2. przepiękne okolice Dolnego Śląska aż proszące się o to by wspólnie przy okazji spotów je poznawać - przy okazji wzmacniając lokalnie zainteresowanie marką Mitsubishi
(najazd na Radków, Kłodzko, Wałbrzych, Świdnicę, Legnicę, Jawor, Bolków itd ... to piękne góry, zamki, pałace które choć na trochę wspólnie mogą nas odciągnąć od 4 kółek),
3. tutaj mogę napisać tylko jedno, jeśli w tym wyścigu szczurów wygram zapraszam Damiana i innych do współpracy (co kilku niepokornych, to nie jeden)
4. Grill, umiejętności kulinarne i gadulstwo oraz duża chęć zjednania braci mitsumaniakowej,
5. ciężka metodyczna praca nad tym by Administracja w końcu była łaskawa uznać, że to nie jest tak jak myśli.
efekty:
jakie będą zobaczymy.
Liczę, że tłumnie uderzycie do głosowania i przyłączycie się do odbudowania Naszej potęgi.
p.s. Liczę ze Przemek mimo rezygnacji będzie kontynuował/koordynował wspólne spotkania nad rzeką Elbą i przyjaźń z naszymi sąsiadami z za zachodniej granicy. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 15-09-2011, 12:44
|
|
|
drd1812 napisał/a: | ograniczenie do spraw administracyjnych ingerencji niektórych administratorów | Od dawna nie wtrącam się w to co robicie. A dokładniej - odkąd zrobiło się spokojnie. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
halbog
Mitsumaniak Homo Swidnicensis

Auto: Kia Carens 2,0 CRDi 2006r
|
Wysłany: 15-09-2011, 14:17
|
|
|
drd1812 napisał/a: | (najazd na Radków, Kłodzko, Wałbrzych, Świdnicę, Legnicę, Jawor, Bolków itd ... to piękne góry, zamki, pałace które choć na trochę wspólnie mogą nas odciągnąć od 4 kółek), | oto,oto,oto . Pracuję w czterobrygadówce, studiuję zaocznie, wychowuję 15 miesięczną córkę co skutecznie uniemożliwia mi wypady do stolycy zDolnego Śląska, bo to się wtedy robi półdniowa wycieczka, a nasza mała to straszna konserwatystka - wszystko o swojej porze musi być . Dookoła jest mnóstwo atrakcji: Ślęża, Góry Sowie, Rudawy itp. Można skrzyknąć grupę i zorganizować mitsumaniakowe zwiedzanie dolnośląskich zabytków, bo przecież zjazd 10 aut do np.: Książa, to daje na ok. 20 osób. (Byliśmy tam z naszą małą i była zachwycona końmi).
Pomysł mi się bardzo podoba .
Pozdrawiam
Bogdan |
_________________ Z wiatrem we włosach:)
 |
|
|
|
 |
trawkins [Usunięty]
|
Wysłany: 16-09-2011, 08:02
|
|
|
Bardzo super fajnie drd1812 jak wiesz masz moje poparcie i pomoc |
|
|
|
 |
salater
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5 V6
|
Wysłany: 16-09-2011, 13:26
|
|
|
i to jest właśnie to na co czekaliśmy od dawna.
Nie mam już mojej miski ale moją pomoc masz od ręki
DolnyŚląsk to nie tylko Wrocław ! - poznajmy naszą krainę
Czekamy na rozwój wypadków.
powodzenia Radek ! |
Ostatnio zmieniony przez salater 17-09-2011, 09:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gruby96
Mitsumaniak

Auto: Eclipse Spayder GTS
|
Wysłany: 16-09-2011, 15:03
|
|
|
cele wysoko postawione i konkretne ale są do ogarnięcia zwłaszcza podoba mi się pomysł ze spotami w różnych częściach regionu dolnośląskiego także popieram Radka w 100% i służę swoją pomocą |
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 16-09-2011, 15:24
|
|
|
Drodzy Dolnoślązacy,
Widzę, że mój kolega Radek już się wypowiedział i widzę również, iż mamy podobne pomysły na rozruszanie regionu.
Moje plany na tą kadencję wyglądają następująco:
1. Odnowienie i rozpoczęcie nowych rozmów z aktualnymi oraz nowymi partnerami MM
negocjację z ASO ASV Lider, ASO German, Inter Cars, Henpol oraz innymi firmami mogącymi zaoferować pomoc oraz rabaty i promocję dla MM
2. Każdy spot w nowym ciekawym miejscu wraz z atrakcjami adekwatnymi do pory roku.
jest wiele pięknych miejsc w naszym regionie z różnymi atrakcjami (zamki, narty, żagle, konie, gokarty i wiele innych, których jeszcze nie znamy)
3. Organizacja najliczniejszego spotu w kraju (puchar musi wrócić do forumowego mechanika )
tu liczę na pomoc Marcina, Radka, Przemka i wszystkich chętnych do pomocy
4. Wypromowanie MM wśród nowych użytkowników marki Mitsubishi zapraszanie użytkowników Miśków na forum, spoty by poznali, że MM to nie tylko forum, ale i pomoc i przede wszystkim rodzina
5. Pozyskanie patrona medialnego naszego regionu, który mógłby pomóc w wypromowaniu naszego regionu i forum
Radio (Eska, Aplauz, Wrocław, RAM)
6. Organizacja treningów doskonalenia jazdy pod okiem fachowców.
treningi na torach Rakietowa i Niskie Łąki, pod okiem kierowców rajdowych (Tomek Kuchar, Grzegorz Grzyb, Virnik, Paweł Danys oraz wielu innych znajomych, których postaram się namówić do współpracy)
Takie są moje pomysły i plany myślę, że wspólnie uda się je zrealizować i przy ewentualnej mojej wygranej kolega Radek będzie dalej chciał współpracować, byśmy mogli znów wrócić z nazwą zDolnyśląsk
Zapraszam do głosowania i życzę powodzenia Tobie Radku jak i sobie.
Pozdrawiam
Deo |
|
|
|
 |
Lechfan
Mitsumaniak P a w e ł

Auto: Galant E33A 90' & EA5A 98'
|
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2011, 01:13
|
|
|
Lechfan napisał/a: | zagwarantuje bezpłatne AOW |
z tego co mi wiadomo to AOW zostanie przekształcona w drogę S8 więc będzie bezpłatna |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
|
Wysłany: 18-09-2011, 10:01
|
|
|
gdzie ta ankieta???? |
|
|
|
 |
i9i
Mitsumaniak Szary Obywatel

Auto: Reno
Kraj/Country: Holland
|
Wysłany: 18-09-2011, 10:36
|
|
|
Deo napisał/a: | z tego co mi wiadomo to AOW zostanie przekształcona w drogę S8 więc będzie bezpłatna |
Idą wybory i będzie nowa władza, więc wszystko stoi pod znakiem zapytania. A że skarb państwa to na kasę łasa bestia to może być różnie |
_________________ Pozdrawiam
Adrian
Pomogłem?? Kliknij "Pomógł" nic nie kosztuje a motywuje
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie