|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Hubeeert 16-01-2012, 07:58 |
Moderator Regionu Śląsk |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-01-2012, 20:28 Moderator Regionu Śląsk
|
|
|
Witam
W związku z ostatnią awanturą na Forum ( http://forum.mitsumaniaki...p=990139#990139 - link dla zaintersowanych) do czasu wyjaśnienia tej historii kuzi ma zdjęte uprawnienia Moderatora.
Niezaleznie od całej historii i jej podłoża uważam, że takie zachowania sa karygodne. Wiedząc o czymś nagannym/kryminogennym/itd nie można działać na zasadzie - mnie to nie dotyczy i wyciągać tego dopiero po czasie. Ale to moja opinia. Nie trzeba się z nią zgadzać ani rozumieć. Nie zamierzam też na ten temat dyskutować.
Powrót kuziego na Moda jest możliwy po pozytywnym dla niego końcu awantury i ewentualnym przegłosowaniu go przez Was na to stanowisko.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 07-01-2012, 14:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
|
Wysłany: 06-01-2012, 22:40
|
|
|
Hubeeert, bedą upublicznione wyjasnienia to bedziemy sie do nich stosunkować |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2012, 22:47 Re: Moderator Regionu Śląsk
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Powrót kuziego na Moda jest możliwy po pozytywnym dla niego końcu awantury i ewentualnym przegłosowaniu go przez Was na to stanowisko. |
Drogi Hubercie, nie będę ubiegał się o powrót na to stanowisko. Wczoraj po raz pierwszy ogłosiłem kilku śląskim mitsumaniakom o rezygnacji z uprawnień moderatorskich, a oficjalna rezygnacja miała mieć miejsce na spocie regionalnym 29.01.2012 w Katowicach. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 07-01-2012, 10:28
|
|
|
W związku z decyzją Marcina vel kuzi, należy podjąc jakieś działania w celu ustalenia nowego opiekuna regionu, temat jest adekwatny, zatem każdy może składać swoją propozycje, no chyba, że kuzi przespał się z decyzją i zmieni zdanie. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Morfi

|
Wysłany: 07-01-2012, 11:20
|
|
|
robertdg, sytuacja jest zbyt swieża więc wstrzymajmy się jeszcze pare dni.
Kolejny spot jest 29.01.2012 (niedziela), godzina 17'30 - Punkt 44 Katowice z tyłu parkingu, wiec z ewentualnymi kandydatami mozna by sie wtedy spotkac. |
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Mark Twain |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 07-01-2012, 13:09
|
|
|
kuzi nie ma juz powrotu na Forum.
Proszę o zgłaszanie propozycji nowych Moderatorów - czas do przyszłej niedzieli do godziny 18. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Morfi

|
Wysłany: 07-01-2012, 13:13
|
|
|
Robertdg, Mjsystem, Morfi. |
Mark Twain |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

|
Wysłany: 07-01-2012, 14:43
|
|
|
pitbu77, Morfi
Nadmienie, że osoba nominowana wcale nie musi się na to godzić, ma to działąć na zasadach dobrowolnych, kandydat może sam siebie poprzeć oraz wyznaczyć kontrkandydatów. |
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 07-01-2012, 15:34
|
|
|
Kochani, sami zobaczcie, kto ma największą wiedzę na temat aut, najwięcej pomógł, napisał najwięcej postów, jest najbardziej lubiany itd...
Moja propozycja to: robertdg, pitbu77, morfi, krzychu, (choć szczerze pisząc widziałbym też JCH i londoluta lub jogurta).
Pozatym od dawna chodzi mi po głowie mod pomocniczy, taki, który uzupełniałby brak czasu pierwszego itd...
Zauwazyłem potrzebę spotów niezaleznych na terenie Zagłębia, gdzie wiele osób monitowało tę chęć, może znaleźlibysmy jakis kompromis??? Nie chodzi mi o konkurencyjne spoty czy podział, a o szansę na spotkanie tych, którzy nie mogą dojechac na spoty regionalne(w tym temacie chętnie pomogę ). Ale najpierw wybierzmy moda, potem się spotkajmy raz, drugi, ustalmy plan działania, co, kto, dlaczego.
Pozdrawiam. |
Ostatnio zmieniony przez mjsystem 07-01-2012, 15:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mAGDA
Mitsumaniak MitsuManiak
Auto: lancer SB, EA5A Avance
|
Wysłany: 07-01-2012, 15:34
|
|
|
Popieram kandydaturę Morfirgo, tym bardziej , że jak widać sam siebie również zaproponował czyli wie co przed nim |
_________________ Nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem... |
|
|
|
 |
Morfi

|
Wysłany: 07-01-2012, 15:41
|
|
|
Sławek pw -> |
Mark Twain |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

|
Wysłany: 07-01-2012, 16:00
|
|
|
mjsystem napisał/a: | Kochani, sami zobaczcie, kto ma największą wiedzę na temat aut, najwięcej pomógł, napisał najwięcej postów, jest najbardziej lubiany itd... | Sławek, stanowisko moda regionalnego nie można podzielać dla osób które mają wiedze motoryzacyjną, chodzi tu bardziej o osbe która będzie w stanie poświęcić swój czas w celu integracji danego regionu, sprawy techniczne rozgrywają się przeważnie w działach technicznych albo warsztatach Skupmy się na kandydatach którzy będa mogli więcej wnieśc w sprawach organizacyjnych. |
 |
|
|
|
 |
pepi
Forumowicz

Auto: gitarowe
|
Wysłany: 07-01-2012, 16:19
|
|
|
robertdg napisał/a: | mjsystem napisał/a: | Kochani, sami zobaczcie, kto ma największą wiedzę na temat aut, najwięcej pomógł, napisał najwięcej postów, jest najbardziej lubiany itd... | Sławek, stanowisko moda regionalnego nie można podzielać dla osób które mają wiedze motoryzacyjną, chodzi tu bardziej o osbe która będzie w stanie poświęcić swój czas w celu integracji danego regionu, sprawy techniczne rozgrywają się przeważnie w działach technicznych albo warsztatach Skupmy się na kandydatach którzy będa mogli więcej wnieśc w sprawach organizacyjnych. |
robert ma racje
sławek jestes zawsze za kazdym spocie i masz juz widze Master Plan
morfi tez już jest na forum bardzo dlugo i wie o co chodzi w modowaniu
proponuje tych 2 kandydatów
morfi i mjsystem
robert - napisz czy brać ciebie pod uwagę ? |
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 07-01-2012, 16:52
|
|
|
Robert no chciałem dobrze
Osobiście coraz bardziej widzę Arka(morfiego), bo po pierwsze chce sam, po drugie jest polecany, po trzecie ma ogólne zaufanie na forum.
Pozostali kandydaci też powini się wypowiedzieć, wszak na siłę się nie da...
Tak więc wg zgłoszeń może stwórzmy listę kandydatów i proszę o uzupełnianie listy:
1. Morfi
2. Robertdg
3. Pitbu77
4. ........
[ Dodano: 07-01-2012, 17:00 ]
pepi napisał/a: | sławek jestes zawsze za kazdym spocie i masz juz widze Master Plan |
Oszalałeś
ja się nie nadaję, ja nawet nie wiem gdzie jest caps lock w komputerze |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

|
Wysłany: 07-01-2012, 17:03
|
|
|
Nie jestem osobą godną takiego stanowiska, jak wyżej napisałem to musi być ktoś komu sprzyja organizacja, ja nie mogę niczego obiecać tymbardziej, że często bywam poza zasięgiem regionalnym.
Zbędne filary nie sa nam potrzebne |
 |
|
|
|
 |
|
|