Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Hubeeert
16-01-2012, 07:58
Moderator Regionu Śląsk
Autor Wiadomość
Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-01-2012, 20:28   Moderator Regionu Śląsk

Witam

W związku z ostatnią awanturą na Forum ( http://forum.mitsumaniaki...p=990139#990139 - link dla zaintersowanych) do czasu wyjaśnienia tej historii kuzi ma zdjęte uprawnienia Moderatora.

Niezaleznie od całej historii i jej podłoża uważam, że takie zachowania sa karygodne. Wiedząc o czymś nagannym/kryminogennym/itd nie można działać na zasadzie - mnie to nie dotyczy i wyciągać tego dopiero po czasie. Ale to moja opinia. Nie trzeba się z nią zgadzać ani rozumieć. Nie zamierzam też na ten temat dyskutować.

Powrót kuziego na Moda jest możliwy po pozytywnym dla niego końcu awantury i ewentualnym przegłosowaniu go przez Was na to stanowisko.

Pozdrawiam

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 07-01-2012, 14:17, w całości zmieniany 1 raz  

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Wysłany: 06-01-2012, 22:40   

Hubeeert, bedą upublicznione wyjasnienia to bedziemy sie do nich stosunkować :)

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain

kuzi
[Usunięty]

Wysłany: 06-01-2012, 22:47   Re: Moderator Regionu Śląsk

Hubeeert napisał/a:
Powrót kuziego na Moda jest możliwy po pozytywnym dla niego końcu awantury i ewentualnym przegłosowaniu go przez Was na to stanowisko.

Drogi Hubercie, nie będę ubiegał się o powrót na to stanowisko. Wczoraj po raz pierwszy ogłosiłem kilku śląskim mitsumaniakom o rezygnacji z uprawnień moderatorskich, a oficjalna rezygnacja miała mieć miejsce na spocie regionalnym 29.01.2012 w Katowicach.

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 07-01-2012, 10:28   

W związku z decyzją Marcina vel kuzi, należy podjąc jakieś działania w celu ustalenia nowego opiekuna regionu, temat jest adekwatny, zatem każdy może składać swoją propozycje, no chyba, że kuzi przespał się z decyzją i zmieni zdanie.
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Wysłany: 07-01-2012, 11:20   

robertdg, sytuacja jest zbyt swieża więc wstrzymajmy się jeszcze pare dni.
Kolejny spot jest 29.01.2012 (niedziela), godzina 17'30 - Punkt 44 Katowice z tyłu parkingu, wiec z ewentualnymi kandydatami mozna by sie wtedy spotkac.

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Mark Twain

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 07-01-2012, 13:09   

kuzi nie ma juz powrotu na Forum.

Proszę o zgłaszanie propozycji nowych Moderatorów - czas do przyszłej niedzieli do godziny 18.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Wysłany: 07-01-2012, 13:13   

Robertdg, Mjsystem, Morfi.

Mark Twain

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Wysłany: 07-01-2012, 14:43   

pitbu77, Morfi

Nadmienie, że osoba nominowana wcale nie musi się na to godzić, ma to działąć na zasadach dobrowolnych, kandydat może sam siebie poprzeć oraz wyznaczyć kontrkandydatów.

mjsystem 
Forumowicz

Auto: ...
Wysłany: 07-01-2012, 15:34   

Kochani, sami zobaczcie, kto ma największą wiedzę na temat aut, najwięcej pomógł, napisał najwięcej postów, jest najbardziej lubiany itd...

Moja propozycja to: robertdg, pitbu77, morfi, krzychu, (choć szczerze pisząc widziałbym też JCH i londoluta lub jogurta).
Pozatym od dawna chodzi mi po głowie mod pomocniczy, taki, który uzupełniałby brak czasu pierwszego itd...
Zauwazyłem potrzebę spotów niezaleznych na terenie Zagłębia, gdzie wiele osób monitowało tę chęć, może znaleźlibysmy jakis kompromis??? Nie chodzi mi o konkurencyjne spoty czy podział, a o szansę na spotkanie tych, którzy nie mogą dojechac na spoty regionalne(w tym temacie chętnie pomogę :biggrin: ). Ale najpierw wybierzmy moda, potem się spotkajmy raz, drugi, ustalmy plan działania, co, kto, dlaczego.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez mjsystem 07-01-2012, 15:38, w całości zmieniany 1 raz  

mAGDA 
Mitsumaniak
MitsuManiak

Auto: lancer SB, EA5A Avance
Wysłany: 07-01-2012, 15:34   

Popieram kandydaturę Morfirgo, tym bardziej , że jak widać sam siebie również zaproponował czyli wie co przed nim :axe:

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Wysłany: 07-01-2012, 15:41   

Sławek pw ->

Mark Twain

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Wysłany: 07-01-2012, 16:00   

mjsystem napisał/a:
Kochani, sami zobaczcie, kto ma największą wiedzę na temat aut, najwięcej pomógł, napisał najwięcej postów, jest najbardziej lubiany itd...
Sławek, stanowisko moda regionalnego nie można podzielać dla osób które mają wiedze motoryzacyjną, chodzi tu bardziej o osbe która będzie w stanie poświęcić swój czas w celu integracji danego regionu, sprawy techniczne rozgrywają się przeważnie w działach technicznych albo warsztatach ;-) Skupmy się na kandydatach którzy będa mogli więcej wnieśc w sprawach organizacyjnych.

pepi 
Forumowicz

Auto: gitarowe
Wysłany: 07-01-2012, 16:19   

robertdg napisał/a:
mjsystem napisał/a:
Sławek, stanowisko moda regionalnego nie można podzielać dla osób które mają wiedze motoryzacyjną, chodzi tu bardziej o osbe która będzie w stanie poświęcić swój czas w celu integracji danego regionu, sprawy techniczne rozgrywają się przeważnie w działach technicznych albo warsztatach ;-) Skupmy się na kandydatach którzy będa mogli więcej wnieśc w sprawach organizacyjnych.

robert ma racje

sławek jestes zawsze za kazdym spocie i masz juz widze Master Plan :lol:
morfi tez już jest na forum bardzo dlugo i wie o co chodzi w modowaniu
proponuje tych 2 kandydatów
morfi i mjsystem

robert - napisz czy brać ciebie pod uwagę ?

mjsystem 
Forumowicz

Auto: ...
Wysłany: 07-01-2012, 16:52   

Robert no chciałem dobrze :P

Osobiście coraz bardziej widzę Arka(morfiego), bo po pierwsze chce sam, po drugie jest polecany, po trzecie ma ogólne zaufanie na forum.
Pozostali kandydaci też powini się wypowiedzieć, wszak na siłę się nie da... :biggrin:

Tak więc wg zgłoszeń może stwórzmy listę kandydatów i proszę o uzupełnianie listy:

1. Morfi
2. Robertdg
3. Pitbu77
4. ........

[ Dodano: 07-01-2012, 17:00 ]
pepi napisał/a:
sławek jestes zawsze za kazdym spocie i masz juz widze Master Plan

Oszalałeś :shock:
ja się nie nadaję, ja nawet nie wiem gdzie jest caps lock w komputerze :mrgreen:

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Wysłany: 07-01-2012, 17:03   

Nie jestem osobą godną takiego stanowiska, jak wyżej napisałem to musi być ktoś komu sprzyja organizacja, ja nie mogę niczego obiecać tymbardziej, że często bywam poza zasięgiem regionalnym.

Zbędne filary nie sa nam potrzebne

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi