Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Spotkania w Lubuskiem
Autor Wiadomość
djsosna94 
Forumowicz

Auto: Mitshubishi Carisma 1, 8 GDI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-05-2015, 19:50   

Ja jestem za. Może na początek nie co miesiąc ale co 2. Słuchaj Nix u nich jest ekipa z jednego miasta bądź okolic z tego co wywnioskowalem przeglądając tamtejszą ekipe. u nas to jest tak ze zainteresowani fani marki są rozsiani po województwie i większość albo się nie udziela na forum albo jest zbyt leniwa żeby jechać na spotka. słuchajcie teraz robi się coraz cieplej można coś ogarnąć gdzieś jakiegoś grilla raz na jakiś czas. Czy chociażby posmigac po mieście naszymi miskami. Bierzemy przykład z kolegów zza miedzy i bądźmy aktywni ^^ fajnie było by zwerbowac kilka osób...

mirex94 
Mitsumaniak

Auto: Złoty Galant
Wysłany: 13-05-2015, 22:11   

dokładnie jak bysmy byli z jednego miasta mozna by było tez organizowac nocne jazdy po miescie, takie bez celu

Mitsu Galant 97' 2.0 "Żółtek"

djsosna94 
Forumowicz

Wysłany: 13-05-2015, 22:20   

Nie no dla mnie spoko latem nie ma problemu można się zpotkac nawet w zielonej i po zielonej pojeździć. Mam tam znajomego hondziarza i na pewno można było by nawet zorganizować coś z innymi japoncami :) czy zorganizować biwak chodźby na ochli na weekend pod namioty bo chyba tam można biwakowac jak się nie mylę? :)

mirex94 
Mitsumaniak

Wysłany: 14-05-2015, 23:34   

Tak to jest cos a'la strefa rekraacyjna Zielonej Góry, aczkolwiek nigdy tam nie byłem nad wodą więc nic więcej powiedzieć nie mogę. Taki wiekszy zlot też dobry pomysł, ale zauważyłem, że lubuskie to taki rejon gdzie o jaką kolwiek aktywność (typu spoty czy inne imprezy motoryzacyjne bardzo trudno). Od tego roku miałem zamiar zacząć startować w KJS, ale poza jedynym który odbywał się z okazji WOŚP nic nie slyszałem gdzie, co i kiedy. Żadnych informacji na fejsie ani na stronie Automobil klubu.

PS. Był ktoś z was w zeszyłym roku na Japfest we Wrocku?

nix 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 2.0 SE 99'
Wysłany: 14-05-2015, 23:47   

djsosna94 napisał/a:
Ja jestem za. Może na początek nie co miesiąc ale co 2. Słuchaj Nix u nich jest ekipa z jednego miasta bądź okolic z tego co wywnioskowalem przeglądając tamtejszą ekipe. u nas to jest tak ze zainteresowani fani marki są rozsiani po województwie i większość albo się nie udziela na forum albo jest zbyt leniwa żeby jechać na spotka

My mamy dwa większe miasta w województwie więc tym łatwiej powinno być zorganizować mniejsze spoty, a większe gdzieś po drodze lub raz gościnnie w jednym a potem w drugim mieście. Ale tak jak piszesz, kwestia chęci przede wszystkim. Jestem jak najbardziej za by się spotykać, byle nie kończyło się to na pomyśle i wpisie na forum. Od czerwca jestem po drugiej stronie Polski, ale kwestia ustalenia daty i na pewno będę próbował się pojawić. Pytanie kto jeszcze :doubt:

Może trzeba by było wyjść trochę do "zahibernowanych" MM z lubuskiego np. wysyłając bezpośrednio na maila informacje o spotkaniach, skoro nie odwiedzają/nie śledzą forum. Myślę, że część osób nie uczestniczy w rozmowach ale z czystej ciekawości przyjechała by na taki zlocik raz, może drugi, potem poczta pantoflowa, goście z innych forum (tak jak pisałeś) kto wie. Nie znam się niestety na tajnikach obsługi forum i nie wiem jakby to mogło wyglądać od strony technicznej. :roll:

[ Dodano: 14-05-2015, 23:49 ]
mirex94 napisał/a:
PS. Był ktoś z was w zeszyłym roku na Japfest we Wrocku?

Ciekawe, więcej info tutaj . I juz jest okazja do spotkania, nawet więcej bo do wspólnego przejazdu przez województwa :twisted:

djsosna94 
Forumowicz

Wysłany: 15-05-2015, 07:55   

tym musiałby się zająć moderator bo on chyba ma dostęp do takich info. Jest to napewno kwestia do ogarniecia o ile zahibernowani korzystają nadal z tych adresow mailowych. Wydaje mi sie ze gdybysmy wyszli z czyms wiekszym jakos fajnie to zorganizowali to zainteresowali byśmy większą ilość ludzi. I też myslalem żeby robić coś takiego ze raz w jednej raz w drugiej stolicy :) ja musiałbym się zorientować gdzie w okolicy gw jest jakaś fajna miejscowa. S ogólnie myślałem żeby zrobić jakieś ulotki żeby może zainteresować posiadaczy Mitsubishi tym forum albo chociażby zaprosić w taki sposób na spota. Tylko pytanie czy coś takiego zdało by egzamin i nie zniechęciło by ludzi. co do tego ze nic w lubuskim sie nie dzieje to fakt nawet patrzac pod względem przerabianych aut. Wyjedziesz do zachodniopomorskiego czy wlkp nawet glupie miasto obok mojego rodzinnego to nie trudno o auto po chociażby niewielkim tuningu. Myślę ze jesteśmy w tym temacie baaardzo do tylu.. A ten japfest kiedy się odbywa?

nix 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 2.0 SE 99'
Wysłany: 15-05-2015, 09:30   

djsosna94 napisał/a:
A ten japfest kiedy się odbywa?

Post wyżej masz odnośnik.

mirex94 
Mitsumaniak

Wysłany: 15-05-2015, 19:54   

dorzucę swoje 5gr. ;) Ci zahibernowani myślę że i tak sie nie zainteresują bo przypuszcam ze ok. 80% forumowiczów jest zarejestrowana tylko po to, że gdy coś się popsuje to mają źródło informacji i miśku. Już prędzej bym zrealizował pomysł z ulotkami. Kiedyś wsadziłem liścik pod wycieraczkę gala z zaproszeniem na forum to okazało się że to wicek ;)

Na japfest zapraszam i gorąco polecam. Byłem rok temu. Impreza naprawdę fajna jak ktoś lubi japońskie auta. Mazdy rx7 toyoty mr2, ae, Evo, Legnumy czy Subaru to tam nic specjalnego... ;) Wisienką na torcie był Datsun 240z (o ile się nie mylę). Oprócz tego Drift taxi wyścigi i inne ciekawe atrakcje... ;)
W tym roku na 90% też będe jechał więc chętnie pojade z kimś więcej.

djsosna94 
Forumowicz

Wysłany: 16-05-2015, 22:35   

To co Panowie projektujemy ulotki? ^^ co do zahibrrnowanych to się zgodzę że większość to tylko ludzie zaczerpujacy wiedzy gdy coś się psuje ale może jakąś część z nich udało by się zainteresować. ja raczej odpadam co do japfest. Może przyszły rok. Póki co odkładam kasę na przeróbki ; )

mirex94 
Mitsumaniak

Wysłany: 17-05-2015, 22:44   

Ja tez odkladam kase na przemalowanie miska i rezygnuje ze wszystkich imprez ale tam chyba sie pojawie ;) Co tam modzisz w swojej cari? Żeby moda nie drażnić odpisz mi na w temacie OT ;)

djsosna94 
Forumowicz

Wysłany: 05-06-2015, 17:00   

I spot umarł w butach.. [*]

Father 
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8GDI 125km
Wysłany: 22-07-2015, 22:33   

chlopaki pobudka !! :) ja tez chetnie na spota bym pojechal na ochle albo gdzies w jakies malownicze miejsce pod namiot w ktorys weekend x)

djsosna94 
Forumowicz

Wysłany: 22-07-2015, 22:40   

No to trzeba coś wykminic póki ciepło :D

Father 
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8GDI 125km
Wysłany: 22-07-2015, 22:47   

dasz rade skontaktowac sie z modem ?? moze by wyslal mail masowy do Mitsumaniakow z Zielonej i okolic i cos bysmy razem np. na FB ustalili ;)

djsosna94 
Forumowicz

Wysłany: 22-07-2015, 23:21   

Ja raczej nie ale może któryś z chłopaków co pisali wyżej

Odpowiedz do tematu