|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Brak czwartego biegu w automacie |
Autor |
Wiadomość |
nem0
Nowy Forumowicz
Auto: Hyundai Galloper 3.0 V6 ASB
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-08-2017, 12:35
|
|
|
Czujnik sprawdzony. Po rozgrzaniu silnika jest masa. Tak wiec wyglada na to ze problem leży gdzie indziej. Mechaniory twierdza ze to na bank sprawa wiązki i dzis lub w poniedzialek ma sie tym zająć elektryk. Auto stoi tu http://www.ars.net.pl warsztat zorientowany na terenowki więc mam nadzieję ze uda im się znaleźć i usunąć usterkę. Jak już będę wiedział co było powodem braku 4 to napiszę.
[ Dodano: 12-09-2017, 15:53 ]
Problem rozwiązany. Przyczyną braku 4 byla jedna z diod sterujących pracą skrzyni oraz nieszczelne oringi elektrozaworu overdrive'a. Usterka zdiagnozowana i usunięta w www.autotransmisja.pl . Czas operacyjny 1,5 dnia. Polecam ten warsztat wszystkim użytkownikom automatów. |
|
|
|
 |
Michauuuuu
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero sport
|
Wysłany: 27-07-2021, 20:59
|
|
|
Ja również mam problem z czwartym biegiem. Czy możesz mi podać numer części thermo switch? |
|
|
|
 |
bartek-333
Nowy Forumowicz bartepajero2
Auto: Pajero 2
|
Wysłany: 07-11-2022, 11:38
|
|
|
witam, ten sam problem, i w dodatku nie mogę nigdzie namierzyć tego thermo switcha, gdzie go szukać ?
Pajero2 2.8 prosze o pomoc bo juz nie wiem co mam robić gdzie go szukac. |
_________________ Pajero 2 long 2.8 Automat superselect |
|
|
|
 |
|
|